הישרדות 38 - פרק 4

דעתי על הפרק-

היה יכול להיות מגניב אם לורן הייתה מודחת עם האליל,
אבל אני שמח שריק ודיוויד קיבלו את מה שהגיע להם-
הם עשו טעות כשהדיחו את כריס, אין מה לעשות.
חוץ מזה הייתה מועצה די משמימה עם כל הלאבי דאבי הזה
והוואן ביג הפי פמילי.
יאללה נקסט.

sapir aloud555

New member

עדיין משעמם. מדהים אותי כמה נשמות יש לוונדי, אנשים רוצים לעבוד איתה ושניה אחרי היא דופקת לעצמה את הסיכויים המינימלים שעוד היו לה, ועדיין שורדת (היא טובה באתגרים, גם כשהרגל שלה נפצעה בפרק של שבוע שעבר היא שחתה מעולה)
&nbsp
אין הרבה מה לכתוב. מבאס קצת שריק הודח אבל לא באמת אכפת לי ממה שקורה בעונה הזו כרגע. אם הערבוב לא הציל אותה אז אולי ברגע שמישהו מהמודחים יחזור למשחק משהו ישתנה? ):

סטילהוק

New member

עוד פרק מצויין לעונה המצויינת הזאת שהחלה ברגל ימין וממשיכה כך גם הלאה.

ואיזה פרק מטורף ומלא קטעים מצחיקים זה היה. העונה הזאת הולכת ומסתמנת כאחת העונות הטובות ביותר בהישרדות, ואנחנו רק בפרק הרביעי שלה.

על ההתחלה מראים את אי ההכחדה ואת כריס מגיע לשם וחוטף שטיפה מרים הזועמת ומקית' הנואש שכבר מתכנן להרים את המפרש ולבקש לפרוש סופית מהמשחק. ואז משום מקום הוא פתאום שולף להם ציוד דייג, של לא פחות מצלצל וחרב שרק אלוהים יודע איפה הוא מצא אותם על אי ההכחדה שאמור לא להיות בו כלום ואפילו בשביל כד עם מעט אורז הם אמורים לצעוד הרחק ולטפס לגובה על גרם מדלגות תלול אל פסגת ההר.

ואז אנחנו עוברים לשבט הכחול מאנו שחבריו מגלים שאבן האש חזרה במפתיע להיות תלויה במקומה וישר כולם מבינים שוונדי גנבה אותה בכדי שלא יוכלו להכין לעצמם ארוחת עופות מהתרנגולות שבהן זכו במשימת הפרס, מה שמכעיס מאוד את כל חברי השבט שישר מסמנים אותה כפסיכית על כל הראש. ומה שהכי מעניין שוונדי הפלא ופלא פתאום כבר לא פצועה וכבר לא צולעת על רגל אחת עם המקל, הפצועה הקשה שהצופים כבר היו בטוחים שעומדים לפנותה ושהיא תאלץ לפרוש מהמשחק
, מקפצת ומדלגת להנאתה כאילו כלום.

ואז ג'ף מודיע לשני השבטים שהגיע הזמן לערבוב של שני השבטים לשלושה שבטים, ומבקש מכולם שיורידו את הבאפים שלהם ויבחרו רנדומלית באפים חדשים שצבעם יקבע מי יהיה בכל אחד מהשבטים. ומעניין שהערבוב לא היה ממש ערבוב, כי 5 חברי השבט הצהוב קאמה, כולל ג'ו, נשארו ביחד, ורק שבט מאנו המעורבב הפך לארבע חברי שבט קאמה+וונדי והתרנגולות שנותרו במחנה של מאנו, ואילו כל שאר חברי מאנו הפכו לשבט חדש ירוק בשם לסו, שאמורים להתחיל הכל מאפס על אי חדש, כולל בניית מחסה חדש, והשגת מזון למרות שזכו במשימת הפרס בתרנגולות, אך לא יזכו להינות מהן או מביציהן. מה שמתסכל מאוד את לורן, שנמאס לה כבר לאכול רק אורז וקוקוסים שמהם היא כבר מקיאה ונעשתה חולה ולא מסוגלת לאכול.

בינתיים בשבט קאמה ג'ו מחליט לשנות פאזה ולנסות להתחבר למתמודדים נוספים בשבטו, חוץ מאורורה שכבר מעריצה אותו וכרוכה אחריו בכל מחיר, למרות היותה לסבית כלשונה. ועם מי הוא מנסה ליצור ברית חדשה אם לא עם רון קלארק, מי שרק בפרק שעבר הוא עצמו תפס אותו על חם זומם עם ויקטוריה להדיח אותו ואת אוברי. ובזמן שהוא מנסה ליצור איתו ברית רון עומד שם ואומר לו כן כן ברור שאני יהיה איתך בברית, בזמן שהוא צוחק על הטיפש הזה, ומגלה לצופים שרק 20 דקות קודם לכן הוא ביקש מג'ולי ומג'וליה לפשפש בתרמילו של ג'ו ולבדוק שאין לו אליל חסינות, בכדי שאם השבט שלהם יפסיד במשימת החסינות הם יוכלו להדיחו בשקט, כי זה הזמן היחיד שאם יש אליל חסינות הוא יימצא אצלו בתרמיל, כי הם רק התערבבו כרגע ועוד לא היה להם זמן להחביא את אלילי החסינות שהביאו איתם משבטיהם, ושבינתיים הוא יילך לנסות לעכב אותו ליד הבאר. אין מה לאמר, זה היה פשוט קטע פרייסלס ערוך היטב שפשוט חייב להיכנס לפנתיאון של הישרדות.

ובינתיים בשבט מאנו המעורבב החדש, וונדי המתלהבת מחברי שבטה החדש ומזה שדווקא היא מכל ברי שבטה נשארה במחנה של מאנו עם התרנגולות שבכוונתה לשחררן לחופשי, מקפצת ומדלגת כאילו מעולם לא נפצעה או דידתה על רגל אחת עם מקל כמו זקנה נכה, כי אצלה הכל מוקצן כולל פציעתה ונכותה שאותה היא ביימה, ועושה להם הכרה עם החוף והמחנה, ועל הדרך גם שופכת ומגלה להם את כל הסודות של השבט שלה, כולל ההירכיה והבריתות בשבט, לתדהמתה ולשמחתה של אוברי שרק מחכה לפראיירית כמוהה שתבוא ותספר להם הכל על השבט היריב. לכן לא פלא שאוברי רואה בוונדי נכס שלא יסולה בפז שיכול לספק לה המון אינפורמציה, כמו למשל שדייויד וקלי לא עובדים יחד. ואפילו שוקלת לעבוד איתה ולנצלה.

אך בבוקר כשאריק וגאווין מגלים שהתרנגולות נעלמו מהכלוב הם ישר חושדים בוונדי, שנאלצת להודות ששחררה אותם, ואף טוענת שעדיף לה להיות מודחת מלהשאיר את התרנגולות בכלוב שחברי שבטה יהרגו ויאכלו אותן, כפי שהם תכננו. וגם חברי שבטה החדש מבינים שיש להם עסק עם משוגעת על כל הראש ואם לא סימנו אותה קודם להדחה כחברת השבט השני היחידה אצלהם, אז סימנו אותה עכשיו. ובעיקר ויקטוריה, אריק וגאווין, שכועסים עליה מאוד ולא מבינים איך עושים דבר כזה.

ואז שלושת השבטים מגיעים למשימת החסינות השבטית, ומתחיל לרדת עליהם גשם שוטף, ומה שמצחיק שהם אמורים לעשות בגשם הזה משימה של טיפוסים על משטחים משופעים גבוהים ומחליקים, מה שמסבך עוד יותר את העניינים והופך את המשימה הזאת להרבה יותר מורכבת ומצחיקה, שמספקת אנקדוטות משעשעות, כמו למשל סולמות אנושיים, כמו ג'ו שהפך לסולם אנושי לחברי שבטו שכולם טיפסו עליו בשביל להגיע למעלה, ששאר השבטים לקחו מהם דוגמא ויצרו אף הם סולמות אנושיים בגשם השוטף שאיפשרו לחברי השבטים לצלוח את המשימה ולעבור את המכשולים התלולים והמחליקים, עד שכולם הגיעו לפאזל, שוב פאזל, ושוב דייויד וקלי היו אמונים על פתירתו, ומסתבר שהשניים ממש לא עובדים טוב כצוות, כל אחד מהם לחוד היה םותר את הפאזל הזה בקי קלות, אך כשהם עובדים יחד הם תמיד מפסידים. וכך הם הפסידו שוב, כששבא קאמה זכה במקום הראשון ושבט מאנו המעורבב החדש הגיע למקום השני ושניהם היו פטורים ממועצת שבט והדחה, בעוד ששבט לסו של קלי, לורן, וורדוג, דייוד וריק נאלצים ללכת שוב למועצת שבט, והפעם ללא וונדי שלכולם שם עכבר נמאס ממנה ותכננו להיפטר ממנה בהזדמנות הראשונה, ולהדיח את אחד מהם.

הפעם היה ברור שיש שני צמדים חזקים שלא יסכימו להדיח זה את זה ביניהם, ושוורדוג שוב ישמש עבורם כלשון מאזניים. ובעוד דייויד וריק שחוששים שלקלי שלטענתו של דייויד מכיר היטב את המשחק שלה ויודע שאם מישהו מצא את אליל החסינות, קלי מצאה אותו כבר ביום הראשון שלה על האי, ולכן זה לא הזמן להסתכן בלנסות להדיחה,, ושעדיף להן להדיח את לורן שמתקשה לאכול וחלשה ומתגעגעת הביתה. ומנגד קלי ולורן מתכננות להדיח את ריק, וטוענות, בצדק, שהוא מסוכן כי ברגע שיגיע המיזוג הוא יהיה הראשון שחבור לחברי השבט השני וינסה להדיחן. וכך ההכרעה את מי להדיח נופלת שוב על וורדוג, שלוקח כל אחד לשיחה פרטית איתו ומבקש מהם לטעון את טיעוניהם בפני למה הם צריכים להישאר ואת מי אמורים להדיח. אך כמובן שוורדוג שמהיום הראשון כרת ברית עם קלי ולורן יעשה רק מה שקלי תחליט שיעשה ולא ירצה ללכת נגדה, בטח לא כשהוא בונה עליה כמגן עבורו.

ואז הגיעה מועצת השבט שכולה 'אהבה' ו'עצב' אחד גדול לאחר שכולם למדו להכיר זה את זה והפכו למשפחה אחת קטנה ומאוחדת, לא כולל וונדי המשוגעת ששונאת את כל חברי שבטה ואף הם אותה) (לו רק קלי היתה יודעת איך זממו הצמד חמד דיייד וריק מאחורי גבה להדיחה 3 פעמים רצופות... לא בטוח שמועצת השבט הזאת היתה כזאת לאבי דאבי כפי שהיתה בגלל שקלי עדיין לא יודעת על המזימה והתכנונים של דייויד וריק להדיחה בכל מועצת שבט שבה היא השתתפה מהרגע שנחתה על האי) וכולם עצובים ומדוכאים שאחרי שהצביעו יחד 3 שבועות רצופים יצטרכו עכשיו להדיח ולהיפרד בלית ברירה מאחד מהם. דייויד אפילו טוען שזאת מועצת השבט הכי אמוציונלית שהוא השתתף בה אי פעם בהישרדות, וקלי אפילו בוכה ולא מצליחה לעצור את הדמעות מרוב עצב. ואז ג'ף מודיע להם שהגיע הזמן לבחור ובספירת הקולות מתברר שהקול המכריע ששימש כלשון מאזניים הלך עם קלי ולורן ובחר להדיח את ריק, שנאלץ לקם ולהיפרד מחבריו לשבט שאותם הוא מעריץ וימשיך להעריץ ולתמוך בהם מבחוץ, כלשונו, ואפילו מנשק את וורדוג על הפדחת בצאתו החוצה ממועצת השבט, לא לפני שג'ף מכבה את לפידו ושולח אוו לשביל המוביל להצטלבות שם מחכה לו הדילמה להחליט בין עזיבת המשחק סופית לבין קבלת הזדמנות שנייה ועליה לסירה שמחכה לו אל הלא נודע...

ובפרומו לפרק הבא, מתברר שהולך להיות פרק אפילו עוד יותר מטורף, שאגב, על פי לוח השידורים של CBS אמור להיות פרק כפול של שעתיים, כמו שהיה אמור להיות פרק הבכורה של פתיחת העונה. ומראים לנו שוורדוג אומר לקלי שצריך להדיח את לורן בת בריתה, והיא כמעט מתחרפנת עליו, בעוד שאוברי עם וונדי זוממות תוכנית משלהן על רון... ואת רים שופכת את זעמה גם על ריק המסכן שרק נוחת על אי ההכחדה ולא מבין לאן הגיע. בקיצור הולך להיות בהחלט מעניין בשבוע הבא.

NP23

New member

פרק מרגיז
הייתי מקבל את החמישה שהיו במועצת שבט בכיף בתור החמישיה הסופית
אנחנו גם לא זכינו לראות אף אחד אחר משחק עדיין!! נמאס!!
והחלק הכי נורא שסביר מאוד שהם שוב יפסידו!
&nbsp
היה מעניין לראות שהם כן בקשר מאוד טוב כל ה5 וביחוד הפתיע אותי שדיוויד לא הודח אלא ריק
חשבתי שריק במצב יותר טוב ממנו
בכלל , הייתי מצפה שזה יהיה בין קלי ודיוויד. שניהם עושים עבודה מאוד טובה.
לי זה דווקא כן הסביר את ההדחה של כריס בייחוד שדיוויד כל כך משוכנע שלקלי יש איידול.
&nbsp
שמח בשביל לורן שלא היתה צריכה לבזבז איידול ולא ללכת עם האיידול בכיס. אולי אם יצליחו לשרוד כל ה4 לאיחוד , האליל הזה יעזור לכולם שם בהמשך
&nbsp

אז אם הוא משוכנע שלקלי יש אליל,
למה לא להדיח את לורן?
אם הם היו משאירים את כריס (ובהנחה שהוא איתם בשבט במקום לורן/קלי)
אז ריק לא היה מודח

NP23

New member
דברים שרואים מכאן

לא רואים משם..
כמה ערבובים כאלה יש שיצא להם בול ה5 בלי וונדי שאפשר להדיח אותה? רק בעונה 8
ראו שהם בקשר מאוד טוב ביחד כל ה5 ורצו לעבוד יחד באיחוד ורצו להאמין שיכולים כקבוצה
יש הימורים שמשתלמים ויש שלא בהישרדות
כמו שגם לורן יכלה להשתמש באליל ולבזבז אותו
או כן ללכת הביתה עם האיידול בכיס
המהלך של כריס ברור לי חברתית גם אם בסוף יצא לא משתלם
&nbsp
גם הכל היה יכול להיות מאוד משתלם בנסיבות אחרות
&nbsp
או..אם היו מדיחים את קלי ומוצאים את עצמם 3-2 עם לורן
שכריס בכלל בשבט אחר
ולורן בוגדת בהם
אז היה מרגיש שההדחה של קלי זו טעות
בקיצור כקבוצה שרוצה להתקדם יחד לאיחוד היה בזה הגיון .
זו גם היתה טעות בדיעבד אבל אני רק אומר שבפרק שראיתי כמה שהם קרובים אז הבנתי

כמובן שאת רוב הדברים אפשר לדעת רק בדיעבד.
אבל אני סברתי (עוד לפני פרק הערבוב) שדיוויד וריק עשו טעות (בטח יותר מוורדוג)
כשהדיחו את כריס, והפרק זה די הוכיח את עצמו.
גם אני הופתעתי מכמה כולם טוענים שהם קרובים,
אבל יחד עם זאת אל תשכח שכבר ארבעה פרקים דיוויד חופר שהוא רוצה להדיח את קלי-
אז לך תבין...

NP23

New member

רוצה להדיח אותה בצדק ,הוא יהיה במצב יותר טוב במשחק בלעדיה
אבל זה חייב להיות בליינסייד אחרת הוא לא יעשה את זה
&nbsp
וזה כן יכל להיות. טעות של וורדוג באותה מידה
הוא יכל למצוא את עצמו בשבט של 2 קאמה, הוא, ריק וונדי
וונדי מדיחה אותו..
מה שכריס לא היה עושה..
בגדול כל השבט טעה כנראה שהשאיר אותה

אני דווקא חושב

שלארבעת השחקנים החוזרים שווה לשתף פעולה
(בטח בתחילת המיזוג, אם כולם מגיעים לשם)...
&nbsp
לגבי וורדוג, אני קצת יכול להבין יותר את המהלך שלו
כי כנראה הוא באמת קרוב יותר ללורן ולקלי,
אבל את ההיגיון מאחורי ההחלטה של דיוויד וריק עוד לא הבנתי...

טוב, המצב בשבט קאמה די מדכא. עדיין אין הרבה אסטרטגיה בשבט, והיחס שלהם לחוזרים (ואורורה) מזכיר לי את תחילת עונה 22 והשנאה המוחלטת לראסל. ואז היחס של רים וקית' לכריס. זה פאקינג משחק! אתם מתייחסים לשורדים האחרים כמו אויבים בנפש, כשהם צריכים להיות במקרה הכי גרוע יריבים ספורטיביים! ואז יש את וונדי... לא יודע למה אני לא מסוגל לחוש ממש שנאה כלפיה, כי היא אחת המתמודדות הכי גרועות בתולדות הישרדות, אבל יש לה מזל של שד.

ואגב מזל, הנה מגיע הערבוב! המממ... הוא מאוד לא הומוגני הפעם. כל שבט מאנו החליף שבט, חוץ מ... *תופים* וונדי. וזה אומר שאם הם יפסידו שוב חסינות אני עלול לאבד פייבוריט רציני. אני מקווה שהם לא יפסידו חסינות בכל מקרה, כי הגיע הזמן שנשמע קצת יותר משבט קאמה. אני מניח שאף אחד מהם לא יהיה הזוכה, חוץ מאוברי, ויקטוריה ואולי גווין. בכל מקרה, זה אומר שג'ו, אוברי ואורורה יכולים יותר בקלות לשרוד את השלב השבטי. לגבי וונדי... זה מאוד תלוי במה היא תעשה, אבל אני בנקודה הזו בספק אם היא אפילו רוצה לנצח. גאד דמיט, אני לא הולך להראות לה יותר רחמים. מה ההבדל בינה לבין סבסטיאן, ששנאתי כל שנייה שלו על המסך? שהיא חמודה ונראית טוב? (ובכל זאת כלום לעומת וולדמורט ולורן) אני חושד בנקודה הזו שאילו הייתי נמשך לגברים, הדירוג שלי היה שונה לגמרי כמעט בכל עונה.

מבין החמישייה המופלאה, אני מאוד מקווה שריבוי הוידויים של לורן הוא לא סימן להדחה מוקדמת, במיוחד מסיבות לא אסטרטגיות. הלב שלי יישבר אם היא לא תשרוד את השלב השבטי מסיבות פיזיות. ואני מאוד אתעצבן אם יעשו עליהם פאגונג בהמשך בגלל הפטפטת של וונדי. אני מבין שהיא לא רואה בעצמה חלק מהם, אבל זו דמגוגיה שפוליטיקאים יכולים להתגאות בה. ואז, בלילה, היא משחררת את התרנגולות... הבחורה הזו היא נס משחקי מהלך. היא הייתה צריכה לעוף בהדחה הראשונה. אוקיי, עכשיו אני באמת מתחיל לשנוא אותה כמו שצריך. ובאותו הלילה, באי ההכחדה יש סערה... האם מתפתחת מגמה שנפטרים מהזמן המושלם לצילומים באיי דיסני?

ועכשיו לאתגר... כמובן שחסינות, היה ערבוב! לצערי שבט לסו, הוא החמישייה שאנחנו מכירים כל-כך טוב, חוזרים שוב למועצת השבט. אבל מי הטוב במיעוטו מהם? לדעתי דיוויד או ריק, ולמזלי הם במיעוט. אני רק מקווה ש-וורדוג לא ישנה את דעתו, כי בכל מקרה המצב בתוך השבט נראה סביר. אחרי ריק ודיוויד יודח וורדוג עצמו בקצב הזה, ואחריהם... אני מניח שכבר יהיה מיזוג. במועצה וורדוג נשאר נאמן כמו החיה שעל שמה הכינוי שלו, וריק הופך לאובדן הרציני הגדול הראשון העונה.

טוב, אני לא יודע מתי נראה יותר משבט קאמה, אז עדיף כבר לנסות לתת דירוג מלא:

1. וולדמורט
2. לורן
3. וורדוג
4. אוברי
5. אריק
6. דיוויד
7. ריק
8. ויקטוריה
9. גווין
10. רון
11. אורורה
12. ג'ו
13. ג'וליה
14. כריס
15. ג'ולי
16. קית'
17. רים
18. וונדי

Seosi

New member

אני באמת לא רוצה להגיד דברים על וונדי, כי היא נראית באמת בנאדם נחמד, אבל היא עושה את כל הטעויות האפשרויות, זה כאילו שהיא משחקת בכוונה לא לנצח. הסיבה היחידה שהצליחה להישאר עד עכשיו היא שהיו מטרות יותר גדולות ממנה. וורדוג ממשיך לשחק משחק מעולה, הוא היה הקול המכריע, אבל נראה לי שאנשים מתחילים לעלות על המשחק שלו. אני מאוד אוהב את לורן ואת ריק, אז מצד אחד אני שמח שלורן נשארה, אבל ממש באסה בשבילי שריק הודח, מאוד אהבתי את הברית שלו עם דיוויד.

Uri04

New member

כל עוד השבט הדוחה והלא-כיפי הזה ממשיך ללכת לטרייבל - אני שמח. מצידי שוולדמורט תמשיך לחבל את דרכה אל עבר אי ההכחדה, ובינתיים אנשים סימפטיים יותר מהשבטים האחרים ישארו זמן רב יותר במשחק.

לצערי, אני לא רואה איך אנחנו נפטרים מלאפ-דוג aka טוני #2. גם אם הוא מודח אתה פשוט יודע שהוא זה שיחזור לשחק. הוא אפילו קיבל כמה שניות עריכת מנצח בטסטה לפני הטרייבל (עם המוסיקה המרגשת וחשיפת האסטרטגיה שלו).

אורישקי

New member

פרק די מתסכל,
מאד אהבתי את החמישיה ביחד והרגיש שהדינמיקה שלהם טובה (וכמובן שהעריכה הוציאה מפרופורציות את כל היריבות שבונים בין קלי ודייויד אבל יש מצב שזאת הכנה להמשך.......). באופן כללי באמתץ ערבוב יוצא דופן וחסר מזל ועצוב שאחד מה םהיה צריך ללכת במקום אידיוטית כמו וונדי שהיא אחת השחקניות הכי כושלות ולא נסבלות שזכורות לי מזה הרבה זמן.
אין לי באמת מה להגיד על האנשים האחרים כי באמת לא הצלחנו להבין בדיוק מה האינטרקציה שם חוץ מזה שג'ו אוברי ואורורה הם האאוטסיידרים - אבל לא ראינו אף אחד שם משחק.

ספוילר בלה בלה

-האי של האקסטינקשן לא גרוע כמו שציפיתי. מעורבת פוליטיקה לרמה מסויימת, כל עוד זה נשמר במסגרת ה3 דקות ולא מפריע לספר את הסיפור העיקרי זה לא מפריע לי.
-עם וונדי זה פחות אדג אוף אקסטינקשן ויותר אדג אוף אינסניטי. מצד אחד מעולם לא ראיתי שחקן עם כזו מוכנות לחבל לעצמו במשחק לטובת אובססיה גחמתית ומפגרת ומצד שני זה די מרענן ומאוד משעשע.
-קלי משחקת נהדר עד עכשיו אבל כח לא מחמיא לה. אלך רחוק יותר ואומר שהיא מגיעה לרמת האנלייקאביליטי של קואץ לצורך העניין. כן אוהב את הברית עם לורן.
-אם אני לא טועה היה ערבוב דומה באולסטארס, כשהשבטים נשארו אותו דבר מינוס מעבר של אמבר\וונדי. מקווה שזה לא סימן לבאות.
-שבט קאמה הגדול מקבל ביחד את אותו זמן המסך של וונדי לבד. אני מאוד מסמפט אותם פרט לג'ו, פשוט אין לי הרבה עם מה לעבוד בתור צופה. אולי גם סימן לבאות.

למעלה