יאי, סנדרה ופארווטי שרדו עוד פרק
זה לא מובן מאליו בעונה כזאת.
אני עדיין לא מבין למה כל האולד-סקולרז עושים את הטעות הזאת ולא מדיחים את הניו-סקולרז באופן מיידי. בינתיים, חוץ מנטלי - כל אי ההכחדה מתמלא באולד-סקולרז. אמבר, דני, אית'ן, טייסון... אני מניח שרוב, פארווטי, יול וסנדרה הם הבאים בתור, טוני, שרה וקים גם יאכלו אותה באיזשהו שלב והמשך העונה יתמקד באדם (הוא קיבל עריכת מנצח בסוף הפרק או מה?
), בן, ניק, סופי, מישל, דניס, ג'רמי ו-וונדל. חבל מאוד. לא כי מדובר בשחקנים גרועים, אלא בעיקר כי מדובר באנשים דיי משעממים באופן כללי.
כמה רמזים חשובים שהעריכה זורקת לנו:
- מישל ממשיכה להזכיר את העובדה שהיא נחשבת לזוכה לא מוערכת. רוב מנסה להרגיע אותה שאם היא כאן, היא מוערכת. מקרי? אני מניח שלא. כנראה מישל מגיעה רחוק מאוד העונה הזאת.
- אדם ו-וידוי ה"כשאני רוצה להשיג משהו, אין דבר העומד בפני הרצון" בסוף הפרק. כן, אנחנו לא הולכים להיפטר מאדם כל כך מהר.
- ניק מקבל עריכה דיי שלילית בינתיים. הוא סוג של coat tail rider, פרזיט שלא תורם יותר מדיי לשבט. אין לי ספק שזה אומר הרבה לגבי המשך המשחק שלו. אני לא חושב שהוא באמת יודח בקרוב, אבל הניצחון נראה לי רחוק ממנו שנות דור.
- יול והגישה החיובית שלו - זה חמוד, אבל אני חושב שהוא בעיקר מתבסס על מזל ולא באמת יודע מה קורה מסביבו. נראה לי כמו קורבן קלאסי של מיזוג.
- טייסון מציין שהוא לא יודע מי זאת סופי בכלל כי היא ממש מתחת לרדאר, ועם זאת במקביל אנחנו רואים שסופי היא סוג של מאסטרמיינד. טייסון מודח בסוף הפרק. סופי כנראה באמת תגיע רחוק מאוד העונה הזאת. לא רואה אותה מנצחת, אבל היא תהיה דמות מאוד זכורה.
- סנדרה עושה טעות כשהיא מתעקשת להדיח את ה-shield טייסון, למרות הטענה המאוד הגיונית של טוני. סנדרה ממשיכה להתנהג בשחצנות כמו בגיים-צ'יינג'רס ולא לשחק משחק שקול והגיוני, אלא משחק של אגו. היא לא תגיע רחוק העונה הזאת. טוני כנראה שכן (העריכה שלו העונה היא הפוכה מבגיים-צ'יינג'רס. נראה שהוא זה שהשתנה השנה, אבל סנדרה נשארה דורכת במקום. מילת המפתח היא אדפטציה).
- נטלי מקבלת עריכה של מי שעלולה לחזור למשחק מ"אי ההכחדה" כי היא נותנת את כל כולה.
- אני מניח שהסיבה שאנחנו לא רואים שום דבר מפרוואטי חוץ מאשר הברית שלה עם רוב הוא כי המשחק שלה לא רלוונטי לשלבים המאוחרים של המשחק. היא תקבור את עצמה יחד עם רוב.