טוב אז אחרי פרק ממש טוב משבוע שעבר, הפרק הפעם היה מעפן ביותר, נראה לי ההכי מעפן עד כה.
אני באמת לא מצליח להבין למה ההפקה התעקשו על להשאיר 3 שבטים קטנים של 4? אין שום דבר מעניין במועצת שבט של 4... זה או הדחה של 3-1 או תיקו..
היה עדיף שיעשו ערבוב שבטים ל2 בשביל פרק אחד
בכל מקרה אני בעד להבא בעונות הבאות להפרד לשלום מהטוויסט של "ערבוב ל3" כי זה כבר שחוק ממש

ובכל מקרה בנקודות:
- סנדרה פורשת, ממש מביך בשבילה. הגיעה לפאקינג עונה 40, יש עוד מנצחות שלא נכנסו לקאסט שהיו מתות להשתתף בעונה הזו במקומה. חבל מאוד. לפחות הייתה נשארת קצת, מה הלחץ להתחפף משם באותו לילה שהודחה?
- עד כה אי ההכחדה היה ממש נחמד כשהיה מורכב מחידות. מסיבה הזויה החליטו להוריד את רמת הקושי לרצפה ו"יאללה פיזרנו 4 מטבעות לכו תחפשו".. זה היה משעמם ולא מעניין וחבל על הזמן המיותר. וגם לא הוגן כלפי נטלי שהשקיעה ממש בלפתור את החידות וככה פשוט מפזרים להם את המטבעות בקלילות.
- בשבט הכחול טוני ממשיך לבדר ובמקביל חושב קדימה. מצד שני גורמים לנו לחשוב שרוצים להתהפך עליו. לגבי ג'רמי עד עכשיו הוא דיבר על איומים כדבר חיובי, שילד, מה השתנה בתוכניות שלך ג'רמי? ולגבי קים ודניס זה פשוט התבקש שהן יכרתו ברית ואני לגמרי שמח על זה כי שתיהן קוויניות והברית הזו משפרת את המצב של שתיהן במשחק
- בשבט הירוק אדם כמובן חי בדיליי ומתעורר באיחור, וממשיך לחיות את הטעות שעשה 4 ימים קודם כשהצביע נגד רוב. סופי מזכירה לי למה לא סבלתי אותה בעונה 23.
- משום מה ההפקה הפיצו תמונות ממשימת פרס שצולמה ונגנזה מהפרק. חבל שלפחות לא סיפרו לנו מי זכה בה.. מה הפרס היה.. מקווה שאולי יעלו את זה בתור קטע בונוס ליוטיוב (ולמה אתם מראש מבזבזים כסף על לעשות משימות פרס מתוך ידיעה שאין לכם באמת פרס לשדר אותן?)
- הופתעתי מאוד מיול, הייתי בטוח שהוא היה מודע לשיחות של וונדל ופארווטי על האי ולא הופתע, ואולי אפילו היה מתואם איתו. ומה מסתבר? לא רק שהוא הופתע, הוא גם רוצה עכשיו להתהפך על וונדל בגלל זה. אדון יול, בוקר טוב חמוד, נרדמת בישיבה במועצת השבט הקודמת כשפארווטי ניסתה לשכנע אותך? סורי, מצמצת ופספסת את ההזדמנות ובהחלט מגיע לך שהודחת.
- מעצבן אותי ממש שאני לא מצליח לקרוא ולהבין את ניק. עונה קודמת שלו לא הצלחתי להבין אותו וגם עכשיו אני ממש לא מבין אותו.
- ומהצד השני, יכול להיות שזה פשוט כי באמת כל הדינמיקה הזו בין יול-וונדל-ניק מעולם לא הוסברה לנו, וזה גם ממש מעצבן. אולי במקום להתמקד בלהראות לנו דינמיקות של סנדרה הפורשת, היו צריכים להראות לנו דינמיקות של שחקנים אחרים שכן נמצאים בעונה הזאת.

קיצור, פרק הבא מיזוג, והלוואי שנטלי תחזור ולא רוב/טייסון