הישרדות VIP - פרק 10

הישרדות VIP - פרק 10

וואו! יופי של פרק, נטו אסטרטגיה
בלי אלילים ובלי קשקושים.
חייב לציין שהתפלאתי שאורין הגיעה עד הלום,
כי בקושי הראו אותה בפרקים הראשונים
אז הייתי משוכנע שהיא תודח מהר,
וכמה אירוני שדווקא שהיא הרגישה סופר-בטוחה היא בסוף הודחה!
היא, לונא ואירה לא שיחקו טוב הפרק, ולונא במועצה הייתה על הפנים.
חייב לפרגן כשמגיע- שאפו לאייל ומישל שהצליחו לתת עבודה על שמחה
ושכנעו אותה להצביע איתם ולכפות תיקו, ושאייל עזר לפני המועצה לאלכסה להתאמן על להדליק אש.
חוץ מזה, גיא פשוט מביך, כבר אין מה להגיד...

Seosi

New member

אייל ממש עצבן אותי בפרקים הראשונים שהוא ממש עף על עצמו, אבל כן מגיע לו ולמישל קרדיט על ההדחה של שמחה. מאוד מאוכזב מאיך ששיחקו אורין, אירה ולונא, שנתתי להן קרדיט עד עכשיו, בייחוד בפרק האחרון שממש נתתי קרדיט לאורין, אבל הן לקחו את זה כמובן מאליו שהיא תצביע לאלכסה. פרק טוב אבל כמו שרשמת, נטול התחסדויות. אני מקווה שלונא ואירה ישתקמו בפרק הבא.

סטילהוק

New member

בפרק ששודר אמש שמחה הוכיחה עד כמה שהיא שחקנית גרועה, וזה אפילו כבר לא קשור בכלל ליכולותיה העלובות במשימות החסינות השבטיות ולכמה שהיא פשוט נטל על השבט שלה. על פי הפרומו לפרק הבא שישודר בשבת , עושה רושם שאפילו לג'ובאני המאוכזב והמרגיש נבגד מתחיל להימאס משמחה והוא הבין שבזבז עליה סתם את זמנו ואת חסדיו.

לונא ואורין חתמו את גורלן בטפשותן לשפוך הכל לגבי הברית הסודית של צעירי קנקאי, ושלושתם היו צריכות להיות זהירות יותר כשהם דיברו לפני מועצת השבט והבנים שמעו הכל. בהישרדות אסור לקחת סיכונים וצריך לבדוק טוב טוב את השטח לפני שמדברים אסטרטגיה. ובעיקר לפני מועצת שבט גורלית שבה הן מיעוט.

אך עדיין מה שאני לא אוהב בהישרדות הישראלית זה שהכל מסתדר כמו שכאילו ההפקה תכננה שזה יסתדר, כי עושה רושם שליהיא הולכת להגיע ליום ה 19 שההפקה תכננה שהיא תגיע אליו, ושאלכסה הולכת להגיע לאיחוד, שאחרת איך יתחבר הפסלון חסינות החצוי שלה ושל שקד וג'וזי אם היא תודח לפני האיחוד? האם זה מקרי? האם זה עשוי עם היד הנעלמה של ההפקה? רק להפקה הפתרונות. ומכיוון שאני ממש לא סומך על ההפקות הישראליות, ובעיקר של תוכניות הריאליטי, אני לוקח בעירבון מוגבל את ההדחה של אורין במקום של אלכסה הערב.

מה שכן, התערבות של ההפקה או לא, שתיהן לא שחקניות טובות, ושתיהן הזיקו לעצמן.

amir6661

New member

האמת קיוויתי שאלכסה תודח סתם כי קנקאי שבט הרבה יותר מעניין ואסטרטגי ובא לי שהם יהיו הרוב באיחוד
שמחה עשתה טעות שתעלה לה בענק. אם לוקחים אותך כמובן מאליו וכקול שיש להם בכיס, תשמרי על הרושם הזה! זה נכס. היא הייתה יכולה להיות בעמדה מאוד טובה באיחוד עם שני השבטים וכולם היו רוצים לקחת אותה לסוף, ועכשיו היא צברה לה המון אויבים (כל קנקאי חוץ מאסף, ונעמה, ליהיא וג'ובאני - כמעט כל הקאסט!)

NP23

New member
וואי אני מזה לא מסכים

שמחה הפתיעה מאוד לטובה,
ג'ובאני סתם אדיוט וחמום מוח וגם ליהיא כזאת! הם צריכים להגיד תודה ששמחה שמרה על אלכסה ופרקה את הברית של קנקאי . אני בהלם מהתגובות שלכם .. במקום שההפך, נגיד ששמחה סופסוף התחילה לשחק ולא רק ללכת לפי רגש ואלכסה פגעה בי ודיברה לא יפה. אורין היתה מוכנה להדיח את שמחה כבר במועצה הזאת . אלכסה היא שילד + מישהי שעכשיו יכולה להיות קול עבורה.
תאמינו לי שנעמה,ליהיא וג'ובאני לא ירצו להדיח את שמחה לפני אלכסה .ומה עם מני? לא חושב שנעמה תשחרר ממנו.
אגב שמחה עדיין יכולה לחבור לקנקאי הנותרים יחד עם אלכסה , אם נעמה ג'ובאני וליהיא באמת לא ירצו בה. (מוקדם להכריע בנושא)
לדעתי זה דווקא נעמה וליהיא שטעו כאן בגדול ללכת נגד אלכסה , כי מי יעבוד איתם באיחוד? מני בשנייה יכול להעיף אותם ועכשיו גם אלכסה. אם יוסיפו ויצאו גם נגד שמחה , בכלל יזיקו לעצמם.

Seosi

New member
מסכים איתך

צפיתי עכשיו בפרק שוב כי אני די הרצתי כמה קטעים שצפיתי בפרק. לאחר צפייה חוזר, אורין ולונא עשו את זה ממש ברור שהן בברית עם הבנים בקנקאי, בעיקר לונא, אז מן הסתם ששמחה עשתה את ההחלטה הנכונה להדיח את אורין, למה לה להצטרף לאורין ולונא שידיחו אותה באיחוד מאשר להצטרף אל אייל ומישל ותוכל להתקדם עוד יותר קדימה? אני חושב שהערבוב שבטים הזה וההפרדה של שמחה מג'ובאני רק עושה לה טוב, וההחלטה שלה הייתה אסטרטגית בסוף ולא רגשית, וזה בעצם מה שרציתי שהיא תעשה. שורד ישראלי קלאסי היה מדיח את אלכסה ולא חושב קדימה, אבל שמחה כן, ומגיע לה קרדיט על זה. לונא ממש איכזבה אותי הפרק, אני ממש עפתי עליה בפרקים הראשונים כי היא באמת שיחקה משחק חברתי טוב, אבל היא ואורין פשוט חשפו את הברית שלהן כך.

אני די חוזר בי מדברי לגבי אירה. כי אני חושב שכן, היא נתפסה בשיחה שאורין יזמה, אבל היא התנהלה במועצת השבט טוב יותר מאורין ולונא והבהירה שהיא לא בברית עם ג'וזי ושקד. והיא גם זכתה בחסינות אישית בפעם השנייה שאני יודע שזה לא אומר כלום, אני פשוט מחבב אותה חחחחח. אבל אני פחות מאשים אותה והרבה יותר את אורין ולונא.

שוב, פרק מעולה, אייל ומישל ממש שיחקו אותה, סוף סוף רואים את שמחה משחקת ולא נגררת אחרי ג'ובאני.

NP23

New member
לגמרי לגמרי

וגם לונא סירבה להכנס לברית חדשה .
אבל לא הייתי ממהר להתרשם מדי מאירה , זה לא שהיא שיקרה, היא באמת כבר לא בברית עם הבנים.
צדקה שהדגישה את זה אבל היא פשוט אמרה משהו נכון .
נראה איך תשחק באיחוד.
באתגרים היא מטורפת אין ספק, אם הייתי משחק לצידה הייתי ממש נזהר ממנה ואם היא לא איתי, הראשונה שהייתי מדיח.

amir6661

New member

אני לא מבין איך זה מתחבר מבחינת המספרים
&nbsp
יש כרגע את כל קנקאי ששמחה בגדה בהם, הם יעדיפו ללכת למישהו אחר עכשיו ולא לסמוך עליה שוב לדעתי. יש את נעמה וליהיא שלפחות לפי העריכה יש להן קשר טוב עם שקד וג'וזי והצילחו כבר להשפיע עליהם בעבר, אז הנה כבר יש לך פה ברית רוב ובמיוחד עכשיו כשהם כולם באותו שבט פשוט לוקחים את לונא ואירה אליהם באיחוד וזה משאיר את שמחה במיעוט. חוץ מזה ששמחה גם ככה תצטרך לבגוד באייל ומישל בסופו של דבר בשלב מסוים, אז יכלה כבר לעשות את זה עכשיו ולהיות בעמדה הרבה יותר טובה.
השבטים באותו חוף וכולם כל הזמן מדברים, אין ברירה וצריך גם לפעמים להצביע למי שהרוב פשוט לא אוהב כדי לא למשוך אליך אש כל כך מוקדם.

NP23

New member

לא הייתי ממהר לקבוע שג'וזי ושקד עם נעמה וליהיא. ואם כן, אז אורין על בטוח איתם .
לא הבנתי את ההערה על אייל ומישל.. טיימינג זה שם המשחק בהישרדות. גם לפרק את רביעית קנקאי הייתה צריכה לפרק בשלב מסוים אז למה לא עכשיו?
&nbsp
נחכה ונראה, אני מאמין שאלכסה אייל ומישל תמיד יהיו מטרה גדולה ממנה
וגם שקנקאי הנותרים יירדפו על ידי איפוגו יותר מאשר שמחה .
(אגב שכחת שאם הם מפסידים עכשיו אז לונא לדוגמא , בכלל לא באיחוד .. ושאני לא חושב שאסף יבכה על אורין)
אם המהלך של ליהיא בסופו של דבר נשכח, גם של שמחה ישכח.

Seosi

New member

אם שמחה הייתה מדיחה את אלכסה, ואז תיאורטית אייל ומישל היו מודחים לפני האיחוד, עם מי שמחה הייתה נשארת באיחוד חוץ מג'ובאני? עכשיו היא הרוויחה את אייל ואלכסה, מישל ממה שאני רואה בברית איתה, ואני בטוח שכל העניין של ג'ובאני יסתדר בסוף.

למעלה