הישרדות VIP - פרק 31

הישרדות VIP - פרק 31

איזה כיף שנעמה זכתה בחסינות

עכשיו אני הרבה יותר רגוע...
לגבי אירה- יפה שהיא החליטה באמת להתעורר ולשחק,
אבל אני לא חושב שזה חכם להדיח דווקא את ליהיא.
הרבה יותר חכם מבחינתה יהיה להדיח את ג'ובאני.
טוב, נראה מה יקרה...

Seosi

New member

אני חושב שההחלטה של אירה יותר רגשית מאשר אסטרטגית, אבל אני עדיין מרגיש רע בשבילה כי לא משנה מה היא תעשה אני לא רואה שיש לה סיכוי לנצח. למרות שאני מסכים שהיא באמת הייתה אנמית באיחוד. שמח גם שנעמה זכתה בחסינות. אני חושב שהיא כן עשתה טעות עם אירה אבל מצד שני היא הצליחה לחזק את הקשר עם מני, וממה שנראה בפרק הבא, מני כנראה יתהפך על אירה ושקד. היא באמת כנראה השחקנית האסטרטגית הכי טובה בהישרדות ישראל (לא אמרתי אמריקה, אל תקפצו עלי חחח, למרות שהיא מגיעה לרמה הזאת). מני אגב ממש ממשיך לאכזב מבחינה אסטרטגית, לאחר שנתתי לו הרבה שבחים לאחרונה.

נ.ב, מתברר שגם העונה הבאה הולכת להיות VIP שזה קצת מאכזב, כי ציפית לעונה חדשה. שיעשו כבר משהו חדש: גברים נגד נשים, מבוגרים נגד צעירים, שלושה שבטים וכדומה.

סטילהוק

New member
איזה הרדימו ואיזה נעליים...

עלק פרק 'מרדימים את נעמה', איזה הרדימו ואיזה נעליים... עזבו את זה שההפקה כבר סידרה לה פסלון חסינות שני, אחרי שמני ברוב טיפשותו החליט משום מה לקחת אתנעמה לפרס של ארוחת הפסטה אחרי שזכה במשימת הפרס, הם עוד סידרו לה עכשיו גם זכייה בשרשרת חסינות, ושוב באדיבותו של מני שמשום מה וממש 'במקרה' 'החליק' ו'נפל' מהעמוד שבמים, אחרי שהשוויץ מול כולם ביכולותיו האקרובטיים על העמוד, בעוד נעמה בסה"כ עמדה וחיבקה את העמוד כמו דוגמנית בצילום לווג ואפילו בהרמת רגל היא לא ממש התאמצה.ו מה שהכי מצחיק ומעניין שיקירת ההפקה ליהיא קיבלה מגיא הצעה לרדת מהעמוד בתמורה לקערת פירות טריים וסנדוויצ'ים, והיא היחידה שעשתה זאת למורת רוחה של נעמה שנותרה לבדה במשימת החסינות מול מני.

ועכשיו פודינג שהבינה שתוכניתה להדיח את נעמה, מה שהיה צריך לעשות כבר לפני חודשיים, ורק עכשיו נזכרו בכלל בזה, כבר לא תצא אל הפועל, כשנעמה עם שרשרת חסינות על צווארה, מתכננת לפגוע בה ע"י הדחתה של בת בריתה ליהיא. אבל, וכאן האבל הגדול, ליהיא יקירת ההפקה, ובכדי להדיח את ליהיא לא רק שהיא נלחמת בהפקה עצמה, היא גם צריכה יותר מ 3 קולות, וזאת בהנחה שמני שכבר אמרתי ששכל זה ממש לא הצד החזק שלו, יסכים להצטרף בכלל להדחתה, כי על פי הפרומו לפרק הבא הוא מרגיש פגוע ונבגד ע"י שקד ופודינג על כך שלא שיתפו אותו במה שקרה בבקתת הממתקים ולא מתכוונים לאמר לו איזה שם לרשום עד לפני מועצת השבט, ולא ממש נראה זורם איתם ועם תוכניתם. מני... אז שיהיה לשניהם בהצלחה עם התוכנית להדיח את יקירת ההפקה, שההפקה כבר עשתה חודשים הכל, כולל לשמור על השמרטפית שהצמידו לה, בכדי שהיא תהיה בגמר ואולי אפילו תזכה בו...

וכפי שציינתי כבר לפני שבוע, עוד לפני ששודר הפרק על 'נקמתה של פודינג', לא אתפלא כלל אם בסופו של דבר אחרי הכל פודינג עוד תביא להדחתה, כי להזכירכם פתק אחד עם שמה כבר נמצא בכד ההדחות, ולמרות שנראה שגם פודינג וגם שקד מתייחסים לפרט ה'שולי' הזה בזלזול ולא מייחסים לו כל חשיבות, תהיו בטוחים שההפקה לא היתה מראה לנו את זה סתם...

למעלה