המירוץ למיליון 31 - הגמר

המירוץ למיליון 31 - הגמר

מזל טוב לקולין וכריסי

האמת שדי מתחילת העונה הימרתי שהם יזכו,
הם באו מאוד שקולים ושיחקו מחושב ויפה לדעתי,
ואני שמח שהם זכו

הכי הייתי בעד ויקטור וניקול, אבל אחרי ההדחה שלהם
ניצחון של קולין וכריסי מספק מאוד!
וכל הכבוד גם לטיילר וקורי שהגיעו למקום השני (ובקרב ממש צמוד)
והיו גם מעולים(הם הצליחו להגיע במקום הראשון ארבעה לגים ברציפות! מעניין מה השיא...)
סה"כ הייתה אחלה עונה

noamlah

New member
השיא בכללי זה 8

או יותר נכון 8 וחצי של רייצ'ל ודייב כי הגיעו לפיטסטופ הסופי בטעות פעם אחת והיו צריכים לחזור

noamlah

New member
ולגבי הרציפות

נראה לי שזה גסטין ודיאנה המקום השני של עונה 27 שזכו 5 ברציפות

סטילהוק

New member

מזל טוב וכל הכבוד לקולין וכריסי שהגיעו מהסוף וניצחו את כל המשחק.
מה שכן, בחצי הגמר ממש לא אהבתי את הקנוניה להדיח את ויקטור וניקול ולהשאיר רק את הרצים, שלא לדבר על כך שזה ממש לא טוב אסטרטגית להשאיר את הצמדים הכי חזקים במשחק. אך לאחר ההדחה של ויקטור וניקול הייתי לגמרי בעד קולין וכריסי, שהוכיחו שהפעם הם היעו עם גישה אחרת לגמרי ונחישות לנצח את המשחק, ואפילו הנהג מונית שנעלם להם עם המונית באחד הרגעים הכי קריטיים של המירוץ לא הצליח לעצור את זכייתם של הצמד המצויין הזה.

לעומת זאת, אני מה שמח על מה שקה לאפגנמולס, צמד בלתי נסבל שבטוחים שהשמש זורחת מישבנם, וזו כבר ההזדמנות השלישית שלהם במירוץ שהם לא זוכים, בגלל שקארמה איז אה ביץ', וכל הרע שהם עשו לצמדים האחרים בשלושת העונות שבהן השתתפו, חזרה אליהם בדיוק ברגע הכי קריטי של הגמר, הרגע שצריך לפצח איך לפתוח את הכספת, ולמרות שהוזנקו ראשונים וסיימו את משימת הירידה מהבניין הגבוה וקריאת המספרים ראשונים, הם נתקעו שעות ליד הכספת בניסיון לפתח איך לפתוח אותה, בעוד שדווקא קולין שהגיע אחרון למשימה עם כריסי הוא זה שהצליח לפצח את הקוד ראשון ולפתוח את הכספת.

מקווה מאוד שהאפגנמולס לא יקבלו עוד הזדמנות רביעית לנצח במירוץ ושלא נראה אותם יותר ב TAR לעולם.

למעלה