ספוילרים לשבוע הבא

ספוילרים לשבוע הבא

פרק 133: מתכנן המגלשות

כולם מופתעים מהביקור של לירון ושוכחים את היום הולדת של מצליח. אגם ודורי מתקרבות בדירה. ויקי ועומרי יוצאים למעקב אחרי חשוד בעסקה עם רוי.

פרק 134: יוגורט תות

ג'וני מנסה לזכות בחזרה באמון של רום ונמרוד ומציק לשכונקים. היחידה מוציאה מבצע גדול במלון, מתחת לאפה של שרי. דורי שומעת בטעות סוד גדול של לירון.

פרק 135: פשן ביזנס

סוזי מתכננת להרוס את השכונה ולבנות במקומה קניון. עמרי וויקי חוקרים את מפיק שבוע האופנה במטרה להקדים את רוי. ומבינים מה ויקי תידרש לעשות. אודי עדיין לא ויתר על ליבה של מיטל וגורר את מצליח לעזור לו.

פרק 136: הצמיד

בן מנצל את השיחה ממיטל כדי לנסות לחזור לחייה. ביחידה ממשיכים בתכנית ללכוד את רוי. ודרורה מנסה לעזור לשכונה ושולחת אליה יועץ ארכאולוגי, לירון ורחלי מושכים אותו למערה המסוכנת.

מה שמצחיק אותי בפרק הראשון

זה שזה בטח ככה:
&nbsp
מצליח: יווווו לירון אתה גדול, אתה מדהים, אתה ענק! איזה יופי שחזרת, ספר איך היה ומה קורה ואת מי פגשת ו...
לירון: מצליח, אין לך יום הולדת היום?
מצליח: לא חשוב, מה זה חשוב, כמו שסבתא שלי תמיד אומרת, לא צריך לחגוג את זה שלא נפלה עליך כספת.
&nbsp
אז אגם ודורי? נו, תחליטו כבר!
&nbsp
ג'וני, לא יעזור לך. אם לא תחשוף להם שאתה על טבעי ותתעמת עם לילה... איזה אמון, מה אמון בראש שלהם. דמות מיותרת לגמרי.
&nbsp
לירון מצא מישהי בלונדון?
&nbsp
נהדר, סוזי. היא שוב ראש המועצה? לא הבנתי.
&nbsp
מה יועץ ארכאולוגי מה? למה דרורה עוזרת?
&nbsp
אז הפעם ויקי באילת... שרי עוד פה (זה יהיה מגניב) וזה קשור לשבוע האופנה?
&nbsp
זיבי עליך אודי! זיבי עליך ועל הפרצוף המטומטם שלך ועל הצמיד המכוער של מיטל! אה, ויופי בן.

Roei152

Well-known member
מנהל
רק שהזוג שלי לא יתפרק
סוד של לירון ? לא נשמע טוב ... דורי מגלה ...
&nbsp

הוא בגד ברחלי!!!!!!!!!

או שהוא הומו בעצמו!!!!!!!!!!
&nbsp
או שהוא עוד חבר של נעמה בלהתבגר!!!!!!!!!!!
&nbsp
סתם, כנראה שהוא פוטר או משהו...

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל זה שדווקא דורי מגלה ?
כאן הם ממש עולים שלב עם הגאווה ..
חייבים לסיים עם סוף טוב בתחום הזה זה תחום מאוד עדיין בסדרות הנוער .. שמת לב בפלאשבק היה אומנם משולש אהבה בין אביב , ג'סי וועוד מישהי מחו"ל , בסוף אביב זכה .. אבל זה בגלל שהצד השלישי במשולש כמעט ולא נראה ...
&nbsp

שיר m

Well-known member
מהההההה

לירון! איפה? איפה לירון?! מה זה בסוף הפרק הקודם? אבל לא ראיתי עדיין! אהההה למה קראתי ספויילריייייייייםםםםםםםםם
&nbsp
רגע, זה רק נדמה לי או שעכשיו זה לירון VS דורי?

שיר m

Well-known member
רגע רגע

אם לירון צריך למות לפי העונה הקודמת אז יש מצב שדורי תהרוג אותו? או שהלכתי רחוק?
&nbsp
טוב די

למעלה