ספוילרים לשבוע הבא

ספוילרים לשבוע הבא

פרק 141: חרסינה

מבינים לאן מיטל נעלמה.

פרק 142: הוצאה לפועל

המרדף אחרי רוי נכשל. עמרי פצוע. האבנים מתגלגלות למקום בלתי צפוי. מיטל ואודי מנסים בכח להתאהב אחד בשני. ורחלי ולירון מוצאים עצמם בשיחה כנה.

פרק 143:להתראות בן דויד

המפקד הרותח מדיח את ויקי ועמרי מהיחידה והם נאלצים להיפרד. בשכונה מודאגים מהבחירות הקרובות ונרתמים לעזור לדרורה. לירון ורחלי מתרגלים לפרידה.

פרק 144: בולדוזר

כולם מיואשים מההדחה של דרורה מהמרוץ לראשות המועצה. אילנה נלחמת מול הטרקטור ולדורי יש רעיון מהפכני איך להציל את השכונה.

נשמע מגניב

אז המבצע הצבאי כושל בגדול.
&nbsp
האבנים מתגלגלות... חה חה חה...
&nbsp
יופי, מיטל הגיעה להיסטוריה הקודמת ועכשיו היא מנסה בכוח. לא יעזור! לא הפעם!
&nbsp
רחלירון נפרדים ב-142. ורועי כועס למרות שהוא מכחיש. ודורי הנהדרת מצילה את השכונה. כרגיל.
&nbsp
דרורה מפסידה?! מה זה מודחת?!
&nbsp
אילנה מול הטרקטור- רחמיי על הטרקטור. אם יש טרקטור, אילנה היא הבולדוזר.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא מכחיש , אומרים לך!!!!
זה אתה שמתעקש על החומר החם!!! ומנסה לשחק אתי את המשחק של כדברא עם לילוק!!! אבל בניגוד לשכונה , לכדברא יש עוד עונה !!!!!

אמרו שגיורא שוקל עונה נוספת...

היא אומרת שהיא לא רוצה אותו, שחק את המשחק... הולכת עם חברה שלה, תמשיך להיות חזק...
&nbsp
ורק על המגנא, כולם אז יביטו, ישאלו איפה ליטמן? היא תגיד 'בארסיטו'...

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי עדיין אתה שוכח
ניקלדיאון מכינים להוט עונה שלישית של נעלמים פוראבר שזה שיתוף פעולה ראשון של טדי הפקות וניקלודיאון ובגזרת הדרמה של ענני תקשורת , היא מכינה הפקה של מיכל משפחת קוברסט ... , איףך בדיוק עונה רביעית לשכונה משתלבת כאן?
&nbsp

נו בחייך רועי. בחייך.

זה משתלב כמו שצריך, אתה יודע טוב את זה.
&nbsp
הכחשה. הזוג שלך התפרק... ואני עם אביה. בגלל הסכם. עם ליטמן.

Roei152

Well-known member
מנהל
בדר"כ שיש עונה נוספת לסדרה בסדר גודל כזה
מפרסמים עוד בשלב של של הפרקיפם הראשונים של העונה ... אנחנו מתקרבים לסוף , ולא שמענו שום גורם רשמי מודיע על עונה רביעית...
כמובבן שאני אשמח בעונה כזאת, אבל תביאו ...

rubmwue1234

New member
לא קשור

שכונה זו אחת הסדרות שהכי לא הייתי רוצה לראות עונה נוספת ממנה.
זה הכי ממצה את עצמו בעונה הזו.
זה ירגיש יותר מדי כמו טחינת מים..
אני לא מאמין שגיורא יתמוך בעוד עונה.
מה עוד, שלפי אחד מהראיונות שלו אני הבנתי שכבר במופע הראשון של שכונה אחרי העונה הראשונה הוא מבחינתו סיים את הקשר שלו עם הסדרה - משהו כזה... (למרות שהוא כתב לה את העונה השנייה כן?)

igloo2

New member
אני חושב שגם לעונה הזו לא היה לו ממש חשק

לדעתי הוא הרגיש שאם אחרי העונה השנייה שהיתה די תאונת דרכים הסדרה תגמר זה ישאיר אותנו עם טעם רע והיא תיזכר לא טוב... הפתרון הכי טוב עבורו היה להעביר את האחריות לתסריטאית אחרת שתכתוב עבורו עונה נוספת
אני חושב שזו היתה בחירה טובה ויצאה עונה מעולה. בניגוד להאי 3 למשל (ותסלח לי מיכל קופר קרן)

&nbsp

igloo2

New member
בגלל כדברא?

אולי אני באמת צריך להתחיל לראות את זה להבין על מה כולכם מדברים פה

אני לא אומר חלילה שהיא תסריטאית לא טובה.גיורא התסריטאי הישראלי האהוב עליי וגם לו היו נפילות
ספציפית האי 3 היתה גרועה בעיניי. כתבתי על זה בקצת יותר פירוט בהודעה הזו
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2434/182512641/%D7%91%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8/%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94_(%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94)[/URL]

אגב גם השמיניה 4 ו5 היו גרועות בעיניי ולדעתי אם הוא לא הכותב שלהן הן לא היו צריכות לקרות

Roei152

Well-known member
מנהל
העונה השניה היתה תאונה
בגלל הקיצוצצים בלבד... הרגשנו שהסיפור לא רציף ונפגם בגלל זה .. הקונפקט של לבטל את כל העונה ולהתחיל לספר סיפור חדש , היה יכול להיות טוב , אילו לא היינו נפגעים מהקיצוץ . הרי זה בסה"כ סיפור לכל דבר ועניין , מודה שגיורא באיזשהו מקום המשיך את "התקיעות " שהרגשנו גם בחממה 3 דרך סיפורים לא נכונים , רק כדי להעביר עוד זמן פרקים (טלנובלת האחים של אודי ומיטל )
כן גם אני חושב שמיכל לא כתבה את העונה של האי לא טוב.. , אבל שהיא כותבת סדרה מעצמה זה יוצא לה נפלא ...

לא נכון ולא נכון!

אני לא אוהב את הרעיון של ביטול עונה כי אז למה עברנו הכול?! למה נמרוד עובר פיתוח דמות אם מבטלים הכול?!
&nbsp
ומיכלי כותבת מעולה הכול!

igloo2

New member
לא אהבתי גם שכמעט כל העונה התעסקה במטה

ובמוסד וטדי ושולץ וחבריהם
רואים שהעונה ניסו כמה שיותר להתרחק מעלילה דומה.. בן ורוי דמויות מישניות יחסית לזה שהן ה-רעות של העונה
למשל על רוי אנחנו לא יודעים כמעט כלום

rubmwue1234

New member
בתכלס לא בדיוק

כאילו, כנראה שאם לא היו קיצוצים על הרבה דברים זה היה משפיע לטובה,
ועדיין, ביטול העונה היה לא יותר מדבר שהעונה השלישית פשוט נשאה על גבה,
במיוחד בקטע של להתאים את חיי הדמויות לגורל של העונה השנייה...
ממש כמו אותו עיקרון של גיורא בחממה 3 להרוס את כל מה שעשה עם הטוויסט של רובי,
ולהפוך את זה ללא יותר מקידום תפנית שממש פחות טובה מהתפנית שציפינו...
&nbsp

למעלה