פרק 22 - פרק הדחה

סטילהוק

New member
יש לי תחושה לפי הפרומו האחרון שנגמרו להם הנשמות ספייר

לדעתי קוריאה זה היעד האחרון שלהם במירוץ. ולדעתי או שהם יפרשו מעצמם, בגלל שאורי שרב עם בן לא רוצה לעשות את המשימה, או שהם יודחו. השאלה אם זה אחד משני הלגים ללא הדחה במירוץ, ואז הם יינצלו מהדחה, או שזה לג רגיל עם הדחה, ואז ביי ביי לשפלנים. איך שלא יהיה, לדעתי גם אם הם לא יודחו בקוריאה, כמו שזה נראה, והפרומו לפרק הבא רק מחזק את התחושה הזאת, הם הצמד הבא שיעוף הביתה.

JAMES DEAN

New member
פרק 22 - פרק הדחה

הזוגות ממשיכים לגלות את הודו והפעם הם מגיעים ליום שבסופו הדחה גורלית: פסטיבל צבעים מסורתי,
חידון בלתי אפשרי, ומבחן נהיגה קורע מצחוק על ריקשות.

סטילהוק

New member
רק שלא יתנו להם שוב, בפעם המי יודע כבר כמה...

משימה של למצוא מחט בערימת שחת. אלו המשימות הכי מעצבנות והכי מעכבות, והעונה הזאת ממש לא היו חסרות לנו כאלו משימות. למעשה הם שברו שיא גינס חדש בכמות משימות כאלה בעונה אחת. ושוב מעניין מי 'הגאון' בהפקה שחשב על זה... יש לי תחושה שאפילו בגמר יביאו להם משימה כזאת, וזה יהיה הכי מעצבן.

פרארי1

New member
המשימות האלה מצמצמות פערים ומאפשרות לעקוף

בלעדיהן, סדר ההדחות לפחות של חצי מהקאסט היה די ברור מראש, אבל מסכים שהן לא מעניינות לצפיה ושיש יותר מדי מהן.

סטילהוק

New member
אותי המשימות האלה בעיקר מעצבנות

כמה פעמים בעונה אפשר לחזור על אותה משימה באלף וריאציות?

Piglet77

New member
משימות כאלה נחמדות, כל עוד הם במינון הנכון

הבעיה בעונה הזו שרוב המשימות הם כאלה, ואין איזון עם משימות אמיתיות כגון משימות אתגר, משימות מפחידות וקשות באמת (כמו שהיה בעבר עם פתיחת מפתחות בתוך מים - עם דני ודבי) או משימות שבאמת דורשות להפגין יכולות ולא הפגנת מזל.

סטילהוק

New member
אחד משלושת הצמדים הפייבוריטים שלי

והכי מרגיז שהם הודחו בגלל שהנער ההודי (כנראה בפקודת ההפקה שלחשה לו באוזניה), עזר לשפלנים לא לבחור ברמיקוב. כי אם הם היו הולכים על הרמיקוב שון וקים היו עדיין במירוץ. אך אני מקווה שהם יודחו בלג הבא בקוריאה, כי באמת שכבר נמאס (אפילו לאח שלו), מהגחמות של אורי, שמתי שתאים לו עושה משימה ומתי שלא לא. ורואים את אפילו בפרומו של הפרק הבא. והווייב והצ'יל הפלצני שלהם כבר יצאו מכל החורים. גאד, באתם למירוץ למיליון, לא לסאטלה.

סטילהוק

New member
מעניין שאף אחד לא מתפלא

שרז ועמית שהיו אחרונים להזכירכם בפרק הקודם קפצו למקום הראשון, ממש במקרה, במזל
שההפקה ארגנה להם, בפעם המי יודע כבר כמה...

יש לי תחושה חזקה שהפקת המירוץ למיליון הישראלי היתה מעוניינת לשחזר את הניצחון הסנסציוני של האבא והבן ב-TAR בעונת ההזדמנות השנייה, אחרי שהאבא המבוגר שנפצע קשה ברגלו החליט להמשיך פצוע את המירוץ והצליח להגיע בדילוגים כמה לגים למקומות הראשונים, לפני ששניהם פרשו, כי האבא כבר לא יכל להמשיך והבן לא רצה לסכן את בריאותו, ולכן הפקת TAR העניקה להם הזדמנות שנייה שבה הם זכו. אבל איזה הבדל עצום בין האבא והבן ב-TAR לבין האבא והבן המעצבנים והשחצנים במירוץ למיליון הישראלי. אלה היו צמד ג'נטלמנים שעזרו לכולם, ואף נתנו כבוד לצמד הבנות שרצו איתם ועזרו להם במשימת המדרגות באיטליה, לדרוך ראשונות על השטיח של הפיטסטופ, למרות שהגיעו לפניהן. ומה שהכי מעניין שבגמר של אותה עונה הקרב על המקום הראשון היה בינם לבין אותו צמד בנות שהגיעו לקו הגמר ממש כמה שניות בודדות אחרי האבא והבן. ולהם באמת הגיע המקום הראשון, שלא כמו לאבא והבן המעצבנים העונה, שאני ממש מקווה שהם לא ייזכו. אבל אם ההפקה תמשיך לעזור להם ולקדם אותם, בכדי לשחזר את הניצחון ההיסטורי ההוא ב-TAR, אז רוב הסיכויים שהם כן. וזה יהיה ממש מבאס.

וזה שבני דודים הגיעו למקום שני לא הפתיע אותך?

בטח הפקה עוזרת להם כי לא הגיוני שהם לא עפו עד עכשיו עם כל העיכובים שהיו להם ( לפעמים זה אפילו לא בגלל עצור או פרסה אלא בגלל נהג מונית כמו שקרה להם בחנות התקליטים שנהג הוריד אותם במקום הלא נכון)

בעצם על כל אחד אפשר להגיד את זה
לפי דעתי אם רז ועמית יזכו זה יהיה ניצחון אנדרדוג בגלל גיל של עמית
שים לב שארבעה מתוך השש זוגות הם צמד של גברים אז אולי זה אומר משהו בקשר למשימות בתוכנית העונה אז לכל שאר הצמדים יש יתרון בגיל על פני עמית
שכמובן אם יעל ויוסיאל או לי וטל ינצחו זה יותר ניצחון אנדרדוג מאשר עמית ורז

ny22

New member
מנהל
דבר אחד אני יכול לומר על הפרק הזה

אני שמח שהאחים לא הודחו.
המשימה האחרונה הייתה די נחמדה - אבל סה"כ - לא כ"כ אהבתי את הלג של הודו

לפי דעתי יש לה צדדים יותר יפים שהם יכלו להראות (אפילו שהיו כמה משימות ממש טובות כמו עם היוגה למשל או עם הריקשה).

Piglet77

New member
המשימה של הריקשה קרעה אותי

אכן, אמנם לא הייתי בהודו, אך אני בטוחה שהראו רק את העליבות שלה.
אבל המשימה של הריקשה קרעה אותי ולא יכולתי להפסיק לצחוק.
בנוסף, מאוד אהבתי את הצרפתים בשטיח שרצו והביאו את נהג המונית שלהם שיעלה איתם לשטיח. גם רון שחר אהב את הרעיון הזה ולא יכל להפסיק לצחוק...

למעלה