פרק 24 - משימת המאה

JAMES DEAN

New member
פרק 24 - משימת המאה

הפעם ינסו להבין קוריאנית, יהפכו לסירה אנושית,
והשיא: משימת 100 המנות שהם ממש לא ידעו איך לאכול אותה.

היה פרק נהדר

מצחיק ונחמד.מזל שצפיתי כי אני לא עוקב קבוע.
* הטעות שלהם במשימת המנות שהלכו על מנות גדולות "ומלאות"
היו צריכים להתחיל בכל מיני מנות קטנות שלא יתמלאו מהר.

יוסיאל יצא ענק!!

וגם יעל שהצליחה לאסוף את עצמה מהקרשים ולסיים את המשימה כמו גדולה.

הם הזוג המועדף עלי ואני מקווה מאוד שהם גם יזכו בסוף.

אהבתי גם את זה שציון לקח על עצמו את המשך המשימה כשאביב נשבר.

בנוסף אהבתי את העידוד שהאחים נתנו למתולתלות.

סטילהוק

New member
גם טל עודדה את לי ואכלה במקומה את מה שלא יכלה לסיים

ובכלל מה שאני הכי אוהב במתולתלות, ולכן הן גם הפייבוריטיות שלי לאורך כל המירוץ העונה, זה שלמרות כל הקשים הפיזיים והנפשיים, הן אף פעם לא רבות ומסתכסכות זו עם זו, ותמיד מרימות אחת לשנייה ולא נותנות זו לזו להישבר. את הדפוס הזה ראיתי רק אצל אינה ובר, הזוכות של העונה השנייה של המירוץ למיליון הישראלי. ועל כן אני בטוח שהן יגיעו רחוק בתחרות. גם יעל ויוסיאל שהם הצמד השני הכי אהוב עלי בעונה מרימים מדי פעם זה לזו, אבל בניגוד למתולתלות, הם כבר הספיקו להישבר ולריב. מה שכן, הם מצחיקים אותי ועושים את העונה לעונה המצחיקה שהיא.

יעל ויוסיאל רבו? מתי?

אני לא זוכרת אותם רבים בכלל... גם לא את ציון ואביב. מתעצבנים, נשברים, אבל אף פעם לא כועסים זה על זה.
אני אוהבת אצל כל הזוגות שנשארו כרגע את האחווה שיש בינהם ובין האחרים. גם אם רבים, יודעים איך לריב ויודעים איך להשלים. בכלל לדעתי הליהוק מצוין העונה, אני מחבבת את כל הזוגות שנשארו (וחיבבתי גם לא מעט מהמודחים).

Piglet77

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

אחלה עידוד היה במשימה הזו.
ניתן לראות את האחווה בתוך ובין הזוגות, וגם את האינטראקציה בניהם

סטילהוק

New member
אני ממש לא קונה את זה שתמיד, אבל תמיד, שהאבא והבן

מגיעים למשימה שיכולה להיות קשה לאבא, הם מוצאים את הרמז "בפוקס" על הפעם הראשונה, כמו שקרה להם במשימת ה 100 מנות, ובעוד עשרות משימות אחרות. בריאליטי אין דבר כזה שנקרא מקריות, פוקס או איך שלא ייקראו לזה. אם ההפקה רוצה שזה יקרה זה יקרה, אך אם ההפקה לא רוצה שזה יקרה זה לא יקרה. הכל תלוי בהפקה ובמה שהיא רוצה שיקרה. חוץ מזה, יותר מדי פוקסים יש לאבא והבן לאורך כל המירוץ. ואם אתם לא זוכרים, צפו בפרקים הקודמים של המירוץ ותראו כמה פוקסים היו להם לארך כל המירוץ. האם כל הפוקסים האלה הם במקרה? ודווקא להם מכל הצמדים במירוץ?

לכל זוג יש פוקסים

ולכל זוג יש חוסר מזל, תלוי את מה אתה סופר.
עמית ורז התחילו את הלג ראשונים כביכול (כייון שהובילו בפרק שעבר ולכן יצאו קודם) אבל הגיעו לבריכה אחרי שני זוגות. למה? ככה, כי נפלו על נהג מונית פחות מיומן או זריז או אכפתי.
לדעתי ההפקה עוזרת אבל לא דווקא לזוגות הראשונים אלא האחרונים במשימות, כי אי אפשר לחכות שעות עד שזוג יסיים משימה כשמשלמים לאנשי הצוות לפי שעה.
העונה אני לא רואה זוג שהוא יותר מזליסט מהאחרים, לכולם יש את הרגעים האלו, לטוב ולרע.
אגב, אני לא חושבת שמשימת המנות הייתה קשה לאבא לו היה צריך לעשות אותה, ואחרי שרז בלס במרץ ברומניה קבבים וממליגה כאילו אין מחר, אני בטוחה שלו לא הייתה בעיה. הם הצהירו בתחילת המשימה שהם א. רעבים ב. אוהבים משימות אוכל כי יש להם יתרון בהן על השאר.

בכיף אני אוהבת לקרוא טורים כאלה

קצת חבל שאת הפסקת לכתוב כי אני נורא אוהבת את הכתיבה שלך
(לא יצא שכתבת טור ולא פרסמת פה נכון? כי אני פחות עוקבת אם לא מזכירים פה)

למעלה