פרק 26 - פרק הדחה

JAMES DEAN

New member
פרק 26 - פרק הדחה

הפעם הזוגות יאכילו את המקומיים אוכל ישראלי. (זה יהיה מצחיק)
ולבסוף אחד הזוגות יודח, מי זה יהיה? חכו לסוף הפרק.

סטילהוק

New member

אף אחד. עשו סתם פרומו דרמתי לנקודה אחרונה במירוץ ללא הדחה. וממש ב'מקרה' יצא להם דווקא כשהצרפתים השחצנים (זה הכל אנחנו הצרפתים המצאנו, אפילו את 'מיס'. מזמן לא שמעתי כל כך הרבה שחצנות משני אנשים) הגיעו אחרונים.
ושוב עולה השאלה למה בעונה הזאת מי שמגיעים אחרונים לפיטסטופ ללא הדחה לא מקבלים משימה נוספת בלג הבא כמו שהיה בעונות קודמות של המירוץ הישראלי וכמו שנהוג ב-TAR ובכל שאר המירוצים בעולם?

מה שכן, אני שמח ששני הצמדים הפייבוריטים שלי, לי וטל ויעל ויוסיאל הגיעו שניהם לפני הצרפתים והאחים, ועוד יותר שמח שהאבא והבן המעצבנים לא הגיעו הפעם ראשונים.

פרארי1

New member
הייתה לי תחושה שזה מה שיקרה

כשהתחילו למרוח את ההתבכיינות על ההדחה בעדות של הצרפתים, הייתה לי תחושה שהם נשארים.
זה רק מדגיש עד כמה העדויות האלה מבוימות (לא שצריך עוד עדויות לכך, כשלא חסרים מקרים שזוג מתחיל משפט בבגדים מסויימים ומסיים אותו עם בגדים אחרים, תסרוקת אחרת ועם/בלי זקן במקרה של בן ואורי).
&nbsp
"תעשו פרצוף עצוב, תקטרו קצת על ההדחה,
רגע, לא יצא טוב, בואו נעשה עוד טייק והפעם תנסו להיות יותר עצובים,
יופי, יש לנו את זה,
בואו נעבור לשמחה על זה שלא הודחתם,
נו, תהיו רציניים, זה הכי שמח שאתם יכולים?
יופי, יצא אחלה,
עכשיו בואו תספרו לנו עוד קצת על דברים שהצרפתים המציאו ונסיים להיום"

RossieL

Active member
דם ואש ותימרות עשן

בעונות הקודמות ראינו הרבה "דם" בעינים ואילו בעונה הזו אנו נחשפים לצד אחר של המתמודדים. יותר רוך, סימפטיה, פירגון והכל לצד הרצון של כל אחד מהצמדים להיות המנצח הגדול של העונה.
מוכיח שאפשר להילחם כמו נמרים ועדין שתישאר רכות של חתלתולים.

הפרק של אתמול היה בעיני מיוחד ומרגש, ובסתר לבי קיוויתי שזה יהיה הפרק שבו ההדחה תסתיים ללא הדחה וכשהיה נדמה שג'וזי ואלכס בכל זאת הולכים הביתה, חשתי צביטה. אני מאד אוהבת אותם. וממש לא איכפת לי שהצרפתים הם אלו שהמציאו את כמעט מחצית מהעולם

אז, Vive la France
והלאה במלוא הכוח!

גםצופה

Member
מנהל
גם לי זה מאד מוזר שאין איזה עונש

לזוג שהגיע אחרון ולא הודח...
&nbsp
מעניין מדוע העונה 'מוותרים' לזוגות הללו...

&nbsp
&nbsp

סטילהוק

New member
הכי מעצבן יהיה אם דווקא זוג שהגיע אחרון ולא קיבל ספידבאמפ

בלג הבא, יזכה העונה בגמר.
ומכיוון שזה קרה רק לשני צמדים שאחד מהם כבר הודח מהמירוץ, ומכיוון שאין יותר פיטסטופים ללא הדחה, הכי לא מגיע לצרפתים לזכות על פי חוקי TAR.

לג = קטע המירוץ בין נקודת התחלה לנקודת הסיום.
פיטסטופ = נקודת סיום של לג. השטיח מול מנחה התוכנית.
ספידבאמפ = משימת עיכוב הניתנת בלג הבא אך ורק לצמד שהגיע אחרון לפיטסטופ וניצל כי אין בו הדחה. מתישהו בלג הבא מחכה לצמד הזה משימה נוספת שרק הוא חייב להשלימה לפני שיוכל להמשיך במירוץ עם כל שאר הצמדים.

גםצופה

Member
מנהל
מעניין אם באמת יהיה לצרפתים 'פס האטה'...

לי נראה שלא יהיה - כי רון לא הזהיר אותם על כך...
&nbsp
&nbsp

סטילהוק

New member
ברור שלא יהיה, כי גם לצמד הקודם שהגיע אחרון ולא הודח

לא היה. מה שאומר שהעונה אין פסי האטה במירוץ. אך אין עוד הרבה דברים נוספים, כמו למשל כרטיס מעבר (Express Pass), או כרטיס דילוג שנקרא אצלנו קיצור דרך, המוביל ישירות אל הפיטסטופ (Fast Forward). לעומת זאת, העונה יש יותר מדי סיבובי פרסה (U-Turn), או עצור (Yield), במירוץ, שנמצאים למעשה בכל לג, תקדים עולמי שמעולם לא היה באף עונה של שום גרסה אחרת של המירוץ, כולל TAR על כל 28 עונותיו.

גםצופה

Member
מנהל
במירוץ הישראלי לכל עונותיו

היה סיבוב פרסה/עצור בכל לג ('לוח חשיפה'...) למעט סבב הגמר...
&nbsp
כמו כן במירוץ הישראלי כל לג מחולק ל3 פרקים (לכן אני אישית מופתעת מכך שאנשים עדיין המומים מכך שלעתים אין הדחה במשך 6 פרקים...)

סטילהוק

New member
כמי שצפה בכל הפרקים של העונות של המירוץ למיליון הישראלי

את טועה. בעונות הראשונות של המירוץ למיליון הישראלי לא היה כזה דבר. בעיקר בעונה הראשונה, בעונה השנייה כבר היו אמנם יותר מבעונה הראשונה, אך לא בכל הלגים שלה. ובעונה הראשונה גם מספר הפרקים לכל לג היה בממוצע שני פרקים ללג.

גםצופה

Member
מנהל
העונה הראשונה

לדעתי יוצאת דופן מיתר העונות - זה היה סוג של ניסיון לעשות את המשחק הזה בארץ... אבל מהעונה השנייה כבר היה הצבעה בכל לג - למעט אולי לג אחד (אנחנו עדיין באמצע המירוץ... אז יכול להיות שבלג הבא לא תהיה הצבעה... אגב, באחד העונות הקודמות הראו שיש הצבעה אבל בסוף ויתרו על לוח החשיפה
)
&nbsp
&nbsp

סטילהוק

New member
את יכולה לראות בקישור שאת עצמך הבאת

שבעונה הראשונה היו בסה"כ שני סיבובי פרסה ועצור אחד.
בעונה השנייה כבר היו 7 סיבובי פרסה ושני עצורים, קרי 9 סה"כ. אך היו בה 13 לגים. מה שאומר שזה לא היה בכל לג.
בעונה השלישית היו 6 סיבובי פרסה (2 מהם כפולים) ושני עצורים, קרי 8 סה"כ. מה שאומר שזה עדיין לא היה בכל לג.
ובעונה הרביעית היו 4 סיבובי פרסה (1 מהם כפול), וחמש עצורים, קרי 9 סה"כ. מה שאומר שזה עדיין לא היה בכל לג.

גםצופה

Member
מנהל
אבל אנחנו באמצע המירוץ...

בסבב הגמר כמדומני לא היה עצור/סיבוב פרסה...

אני חושבת שאתה לא זוכר מי היה הזוג הקודם

שלא הודח כי הם עדיין בתוכנית
ואגב גם אותם עקפו בגלל שהיה להם עצור

סטילהוק

New member
ואת כן זוכרת?

לפי מה שזכור לי הצמד הקודם שהגיע אחרון ולא הודח, כי זאת היתה נקודת סיום ללא הדחה, היו הגיסות נעמי וחן שהגיעו אחרונות, כי לא הצליחו להשלים את הפסל המורכב בזמן, לפיטסטופ בכנסייה הלותרנית בווינדהוק, שהתברר כפיטסטופ הראשון במירוץ ללא הדחה, ולמרות שלא קיבלו כעונש לבצע משימת פס האטה (Speed Bump), הן הודחו בלג הבא שהיה בתחנת הרכבת הישנה של סווקופמונד.

גםצופה

Member
מנהל
לא הבנתי משהו....

הזוג הקודם שלא הודח עדיין במירוץ - הם ציון ואביב הכדורגלנים....

סטילהוק

New member
את טועה, אלה היו הגיסות נעמי וחן, שלא השילמו את פסלן

בזמן והגיעו אחרונות לפיטסטופ בכנסייה הלותרנית בווינדהוק, שבנמיביה, אך הודחו בלג הבא אחריו, בפיטסטופ שהיה בתחנת הרכבת הישנה של סווקופמונד, שבנמיביה. וזאת למרות שלא קיבלו משימת פס האטה.

למעלה