פרק 27 - נוחתים בויטנאם

JAMES DEAN

New member
פרק 27 - נוחתים בויטנאם

תגידו "בוקר טוב ויטנאם" לדרקונים, לשדות האורז, ולכובעי הקש השולטים בנוף המקומי.

סטילהוק

New member
כנראה חזרו לשדר שני פרקים בשבוע, או שבאופן חד-פעמי בגלל

החיים שכאלה שעשו ליקירי ההפקה בראשון, במקום פרק רגיל.

יש משהו מאוד לא בסדר בפרק הזה

בפרק הזה הצרפתים לא המציאו כלום...

איך זה יכול להיות?

סטילהוק

New member
כנראה כשהם במקום האחרון יורדת להם כל השחצנות

ביחד עם הביטחון העצמי.

מה שלא בסדר בפרק הזה שכבר בפעם המיליון נתנו להם משימת חפש את המחט בערימת שחת. וכפי שראינו אפילו למתמודדים כבר נמאס ממשימות כאלה, שהן הכי שנואות עליהם. וששוב ההפקה התעסקה עם המונית של לי וטל וסדרה להן נהג איטי במיוחד שבגלל האיטיות שלו הן ירדו מהמקום השני למקום הרביעי וכמעט והגיעו אחרונות לאגם של הדו-קרב. לעומת האבא והבן שתמיד 'נופלים' ממש 'במקרה' על נהגי המוניות הכי טובים, הכי מהירים ושמביאים אותם תמיד למקומות הנכונים. לא זכור לי פעם אחת לאורך כל העונה שהם נפלו על נהג מונית איטי או דפוק.

אגב, גם בגמר עצמו ההפקה יכולה להתעסק עם נהגי המוניות ולקבוע ע"י כך מי יזכה. הרי לא אנחנו הצופים ולא הצמדים המתמודדים עצמם לא יודעים ולא יכולים לדעת מה שקורה מאחורי הקלעים. אך כשהתבנית חוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב לאותם צמדים במירוץ, כמי שצפה בכל העונות של כל הגרסאות של TAR והמירוץ למיליון, ישר מתעורר בי החשד שזה ממש לא במקרה. חוץ מזה, כבר אמרתי ואני חוזר ואומר, אין דבר כזה במקרה, בטח לא בריאליטי ובטח ובטח לא בריאליטי ישראלי.

לדעתי ההפקה לא רצתה את לי וטל מול רז ועמית, כי הן יכלו לעבור אותם בדו-קרב ולהוריד את יקירי ההפקה למקום השני. וכל הכבוד ללי וטל שלמרות כל ניסיונות ההפקה שוב ושוב לשים להן מקלות בגלגלים, הן לא מוותרות ומתקדמות יפה, ולא מתדרדרות למקומות האחרונים במירוץ.

להן וליעל ויוסיאל הכי מגיע להיות בגמר. אך לצערי, על פי השמועות, רק צמד אחד מהשניים יגיע לגמר. וחבל. כי לשני הצמדים האחרים שאמורים להגיע לגמר, שוב על פי השמועות, ממש לא מגיע להגיע לגמר, כי ההפקה עזרה ועוזרת להם לאורך כל המירוץ.

תגובה על 'מקלות בגלגלים' למתולתלות

לגבי משחק מכור בעריכה זה יכול הליות
אבל שכחת שבפרק בדרום קוריאה עמית ורז נפלו על נהג שלדעתו של עמית "הזבובים עקפו אתו..." ואילו לי וטל נפלו במשימה הזאת על אחלה נהג קוריאנישליווה אותם כל היום והיה ממש מהיר ובאמת אין עליהן!!
מחזיקה לכולם אצבעות

למעלה