פרק 28 - הר של אורז

JAMES DEAN

New member
פרק 28 - הר של אורז

ממלכת הדרקונים ושדות האורז הקסומים, הם ייאלצו להתמודד עם המשימה הכי קשה במירוץ:
להעביר 284 ק"ג אורז ממקום למקום בלי לשפוך.

סטילהוק

New member
היה פרק טוב, וכל הכבוד ל

כל הכבוד למתולתלות, שלא ויתרו לעצמן, נתנו פייט ענק לכל צמדי הבנים דווקא במשימות הפיזיות הקשות והעפילו למקום הראשון. ובצדק.

בנות כארז.

כל הכבוד למתולתלות

שבניגוד גמור ליוכי ולינור מהעונה הקודמת, לא מיללות, לא מתבכיינות ולא משחקות

על הקטע של "אנחנו שתי בנות אז יותר קשה לנו מכל האחרים".

הן באות, נותנות פייט אדיר לכולם (גם במשימות הפיזיות) ולא רואות אף אחד ממטר.

שאפו ענק!

הרבה תהיות עלי לי בפרק הזה! מבחינת ההפרשים בין האור לחושך

אני לא רוצה לכתוב פה ספויילרים על הפרק למי שלא ראה

אבל יש פה הרבה הרבה שאלות

Piglet77

New member
הצרפתים

אני חושבת שכל הקטע של הצרפתים, עם ההתרברבות שלהם לגבי האוכל וההמצאות הצרפתיות זו בקשת ביום של ההפקה.
כשרואים אותם במירוץ, ממש לא רואים זוג מתנשא כמו שמוציאים אותם בטסטות.
היה מקסים לראות איך הם שיחקו ודיברו עם הילדים בבית הספר תוך כדי שהם המתינו 15 דקות.
כג'וזי יודע שיש לו שכל כמו במשימת הבמבוק - הוא לא התרברב בזה בפני השאר. הוא אמר כעובדה שזאת תהיה לו משימה קלה, עצר לאכול, ביצע את המשימה והמשיך הלאה.
ההתנהלות שלהם שונה לחלוטין ולכן לדעתי מדובר בדרישה של ההפקה מסיבותיהם הם.

חוץ מזה, המשימות בפרק הזה היו מעולות. משימות שדרשו יכולת פיזית ומנטלית ולא סתם משימות מילוי זמן ותו לא!

סטילהוק

New member
לא חושב, הם שחצנים נטורל. אף הפקה לא יכולה לביים את זה

וחוץ מזה, אם היה מדובר בשחצנות בפרק אחד או שניים, ניחא, אך מדובר בשחצנות שנמשכת לאורך כל העונה.

ואף הפקה גם לא מעוניינת בכלל להציג את הפייבוריטים שלה כשחצנים. וזה ברור לחלוטין שהצרפתים השחצנים והקיבוצניקים המעצבנים הם הפייבוריטים של ההפקה, לנוכח כמות זמן המסך שהם מקבלים גם בפרקים עצמם וגם במירוץ לילה. בטח ובטח לעומת המתולתלות והכדורגלנים שבקושי זוכים לזמן מסך, לפחות עד הפרק האחרון. ותמיד עושה רושם שההפקה כאילו עושה להם טובה שזורקת להם כמה שאריות מזמן המסך של התוכנית.

כך שאני לא קונה את זה שההפקה מביימת את השחצנות של הצרפתים, ממש לא. מדובר בשני שחצנים שבטוחים שצרפת המציאה את העולם. אני רק לא מבין מה יש לחפש בישראל, אם הם כל כך חולים על צרפת.

Lepton

New member
עם כל הכבוד (ואין כבוד...)

אני לא יכול להשתמש במילה "מקסימים" כאשר אחד מבני הזוג מואשם פלילית בעבירת מין שהעונש שלה חמש שנות מאסר. אני מבין שההפקה לא יכלה לבטל את כל העונה בגלל זה, אבל זה לא אומר שאני צריך לשמוח או לעודד.

סטילהוק

New member
מקווה שיקבל את העונש המקסימלי על מה שהוא עשה

לחברה שלו שרצתה לעזוב אותו. אבל שופטי ארצנו נוטים להקל עם הסלבס ולכן הם חשים כאילו מעל החוק ומרשים לעצמם לבצע עבירות שאדם רגיל נכנס לכלא בגללם.

מי בדיוק?

מאיפה אתה יודע? לדעתי הם מקסימים וחמודים לאללה.. וגם אם כן הוא רק הואשם יכול להיות שחברה שלו סתם תפרה עליו תיק יכול להיות
זה הבעיה בסלבס אם הם לא אהובים על מישו ישר יוצאות עליהם שמועות
מי?אלכס/גוזי?

שרי48

Well-known member
אלכס, לכאורה הפיץ תמונות אינטימיות של האקסית באינטרנט

לא מאמינה בידיעות באנטרנט

לדעתי זה רכילות מלוכלכת וכל עוד לא ראיתי אתזה אני לא מאמינה!
איפה הוא פרסם?בפייסבוק?

סטילהוק

New member
פרסמו את זה גם במאקו וגם בגיא פינס

הבן אדם הרחיק לכת בגלל שחברה שלו רצתה לעזוב אותו, ולא קשה לנחש למה... אם האקס שלך היה עושה לך כזה דבר גם היית מחליקה על זה? לא נראה לי. אם יימצא אשם בבית משפט העונש המקסימלי על זה הוא 5 שנות מאסר. ואני מקווה שהוא יקבל אותו, כי לא נוהגים כך עם בחורה, ועוד עם מי שהיתה חברה שלך. לא פלא שג'וזי שמנסה להתרחק מהשערוריות הרודפות בזו אחר זו את חברו למירוץ, ניתק איתו את הקשר ותופס מרחק ממנו בימים אלו.

סוף הדרך: אלכס עמר וג'וזי זירה ניתקו את הקשר
http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-2016/Article-ccb67def4b45651006.htm

שרי48

Well-known member
שאלת מי ואני רק עניתי. לא הבעתי דיעה.

אין לנו אפשרות לדעת מה נכון ומה לא, חומר הראיות אינו מונח לפנינו וכניראה שרובינו גם לא למדנו משפטים, אז אין לנו את הכישורים להכריע.

לא תקפתי סליחה אם זה נשמע כך

פשוט הם נראים חמודים לאללה לא רציתי סתם לחשוד
לא ניסיתי לתקוף סילחה אם זה היה נשמע ככה תודה על התשובה המפורטת ועל הקישור:)

אגב בדקתי אתזה

ולצערי זה נכון:(
אלכס כנראה הוא לא התמים והחביב שאנחנו חושבים שהוא..הוא יצא די אגואיסט וחושב רק על עצמו.(כמבון שזה רק מה שעולה מהפירסומים האחרונים)
נקווה שיחזור לעצמו
תנחומי לגוזי החמוד על מות אביו

מישו מההפקה רואה אתזה?

יש מצב שהפורום הזהמגיע איכשהו למישו מועיל?
אין מצב זה מגיע לאיזה הפקה? אז מה העניין אומרים תדעה שלנו ומה זה עושה?
אגב זה מגניב שלכולם פה יש דיעה כמעט זהה על מלא נושאים

למעלה