אני לא רואה את הפח הגדול
אין לי מושג לגבי השי-חי ולכן אני גם לא מבינה מה הקשר ביניהם למירוץ
אבל כשאני קוראת את דבריך נראה לי שאנחנו לא רואים כנראה את אותה התוכנית.
למתולתלות אין זמן מסך? אתה רציני? כי בחוויה שלי לא מפסיקים להשמיע אותן. אני מבינה שהן הפייבוריטיות שלך יש מצב שזאת הסיבה שאתה מרגיש ככה - אבל אני ממש ממש לא מסכימה איתך.
אם נורא חשוב לך יש ברשת פרקים מלאים, אתה יכול ללכת ולמדוד
-
נראה לי שמכיוון שהעריכה נעשתה אחרי המירוץ אלה שמקבלים זמן מסך הם אלה שתופסים את הקהל בבית. הצרפתים והדודנים שני זוגות מצחיקים לאללה כל אחד מסיבותיו, והקיבוצניקים, - שזמן המסך רק יכול לקלקל להם כי הם בלתי נסבלים בעיקר הבן - ואני לא מבינה למה ההפקה צריכה לרצות בייקרם שברור שהם לא יצרו הזדהות עם הקהל בסנוביות האילטיסטית שלהם - בעיקר עמית שאין מה לעשות הוא שופך אותי בראייה שלו ובציניות החריפה שם. אין להם אלוהים ופסיכולוגית הם הכי מעניינים כי המירוץ מוציא אותם רע.
הבנות הן חמודות, וג'דעיות ומפרגנות זו לזו אבל מה לעשות שלשמוע אותן זה לא מי יודע מה שוס ובכל זאת אני יכולה להצביע על כל ההיסטוריולוגיה המשפחתית שלהן על העבודה ועל החיים בכלל - מאיפה אני יודעת את כל זה אם לא היו נותנים להן זמן מסך?
האחים - לי הם מעצבנים את האוזן לא מתחברת אל הטון המנסה להיות אמריקאי שלהם ואל כל הוויב הזה אבל לך תדע אני "זקנה" אולי בגלל זה.
מי שבאמת מקופח אלה הכדורגלנים שהשיחות שלהם זה שיעמומון אבל הם קסם ואני לגמרי בעדם