פרק 29 - פרק הדחה

JAMES DEAN

New member
פרק 29 - פרק הדחה

מי הזוג שלא ימשיך הלאה ולא יהיה בחמשת הגדולים?

סטילהוק

New member
ושוב, ממש 'במקרה'

המתולתלות שסיימו את משימת הכובעים לפני הקיבוצניקים יקירי ההפקה לא מצליחות למצוא ולעצור מונית פנויה שתיקח אותן לקו הסיום ולשטיח של רון שחר, אך איך שהקיבוצניקים יקירי ההפקה מסיימים ויוצאים מביתן משימת הכובעים אל הכביש, כמו במטה קסמים עוצרת להם מונית ריקה שלוקחת אותם ישירות אל רון שחר לפני לי וטל. ממש, אבל ממש 'במקרה'.
וזה בדיוק מה שמעצבן במירוץ למיליון הישראלי, כמו בכל שאר תוכניות הריאליטי הישראליות, ובראשן הפח הגדול, ההתערבות הבוטה של ההפקה לטובת יקיריה. אם יש דבר שהכי מעצבן בתוכניות הריאליטי זה הדבר הזה.

מתי כבר ההפקות בישראל יפסיקו להתערב בתוכניות הריאליטי שלהן וייתנו לריאליטי להיות ריאליטי אמיתי, ולא ריאליטי עשוי עם האצבע של ההפקה לטובת יקירי ההפקה?

סטילהוק

New member
ממש לא, וראו את זה על הפרצוף של רון שחר שהכדורגלנים

הגיעו לפני האחים, שהוא היה מעדיף שהאחים יגיעו לפניהם.
אבל האחים חשבו שהם באו לחופשה בתאילנד ולא למירוץ למיליון, ועד שהם התעוררו על החיים שלהם והבינו איפה הם נמצאים כבר היה מאוחר מדי עבורם והם מצאו את עצמם משתרכים מאחור. מי שלא נותן פוש אפילו בסיבובים האחרונים והמכריעים וממשיך עם הצ'יל ועם הוייב של חופשה בבית מלון, רוב הסיכויים שלא יגיע לגמר. אלא אם כן ההפקה תתערב לטובתו בצורה כזאת שגם כל הצופים ירגישו בכך, קרי: תשתין על כל הצופים מהמקפצה האולימפית, כמו שקרה עם שי חי בעונה האחרונה של הפח הגדול, רגע לפני שהתוכנית עוברת לרשת.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז לפי מה שאתה אומר, לא הכל זה רצון ההפקה, לא?

הרי הראו אותם באותו זמן, כך שבקלות יכלו לשים אותם לפני הכדורגלנים.

סטילהוק

New member
יש מקרים שאפילו ההפקה לא יכולה לעזור, גם אם היא רוצה

אם לא שמת לב, נהג המונית של השפלנים שהגיעו למקום בו נמצא הפיטסטופ, הוריד אותם בצד השני, כשבינתיים נהג המונית של הכדורגלנים הוריד אותם בצד הנכון, וכל מה שנשאר להם לעשות זה לרוץ לפיטסטופ ולדרוך על השטיח. להפקה לא היה שום סיכוי לשנות את זה.

דיברגנט חדש

Well-known member
הם יכלו לשתול את המונית

גם ככה, אני מניח שהרבה משימות יש שתולים של ההפקה, אחרת לא היו יכולים להתבצע.

סטילהוק

New member
גם כששותלים מונית, ואני לא אתפלא אם הם אכן שתלו אותה

ההפקה לא יכולה לעשות שום דבר אם נהג המונית לוקח אותם לצד השני של הפיטסטופ.

adip110

New member
ניראה לי שההפקה סימנה את האב והבן המחליאים כמנצחים.

להקיא מהם משחצנותם ורישעותם.
בכל אופן האב הוא הגבר במשימה וסוחב את הייללן על גבו.

סטילהוק

New member
זה בגלל שאצלנו רוצים לחקות את התקדים ב-TAR המקורי

שבו זכו במירוץ אב מבוגר מאוד ובנו. אלא שזה היה בעונת אולסטאר וזה היה צמד שהכי הגיע לו לזכות, כי בעונה הקודמת שהם השתתפו בה, האב פצע את רגלו ולמרות זאת המשיך במירוץ עד שלא יכל יותר והם פרשו ממנו. הם גם היו צמד חזק, למרות גילו המופלג של האב (בערך 70), ובעיקר אדיב, חברי וג'נטלמני, שכל שאר הצמדים בעונות שבהם הם השתתפו במירוץ האמריקאי אהבו אותם בשל אדיבותם. אך גם זכייתם באותה עונה בגמר, לא היתה זכייה קלה, במיוחד, בהתחשב בעובדה שהם הגיעו ממש שניות בודדות לקו הגמר לפני צמד הבנות שהיו החברות הכי טובות שלהן באותה עונה.

קליספרה

New member
הכדורלגנים הם אלה שנתקעו בלי מוניות הפעם

גם יעל ויוסיאל נוטים לחוות את האושר הזה מידי פעם
המתולתלות כבר די הרבה פרקים הכל הולך להם חלק להפליא
מה שמביא אותי לחשוב שהן אבטיפוס של איך יקירות הפקה נראות

סטילהוק

New member
'נכון', בגלל שהן 'יקירות ההפקה' הן מקבלות הכי פחות זמן מסך

גם במירוץ עצמו וגם במירוץ לילה ששם טוחנים נונסטופ על יקירי ההפקה, ובקושי מראים את לי וטל. אז לא, ככה ממש לא נראה אבטיפוס של איך יקירות הפקה נראות. האבטיפוס הכי בולט של איך נראה יקיר הפקה זה שי חי מהפח הגדול, ובעונה הנוכחית של המירוץ למיליון הישראלי הקיבוצניקים והצרפתים נראים בדיוק כמו אבטיפוס של יקירי הפקה. שלא לדבר על כך שעל פי השמועות שעד כה כבר הוכיחו את עצמן אחת לאחת, ההפקה גם דואגת להם בגמר, מול מי שאינן יקירות ההפקה.

תזכרי מה אומר רון שחר לגבי המקום הראשון והשני ולא אומר לגבי המקום השלישי.

Piglet77

New member
מה רון שחר אומר לגבי המקום הראשון והשני ולא לגבי השלישי?

סטילהוק

New member
שהמקום הראשון יזכה במיליון שקלים

וגם המקום השני לא ייצא בידים ריקות. אך מה לגבי המקום השלישי?

עכשיו שאני חושב על זה כל צמד שמודח מהמירוץ זוכה לקבל כרטיס גירוד שככל שההדחה שלו יותר מאוחרת, הפרס הכספי בו יותר גדול. אבל בגמר אין כרטיסי גירוד, מה שאומר שהצמד שיגיע במקום השלישי בגמר ייצא בלי שום פרס מהמירוץ, וזה ממש, אבל ממש לא הוגן.

קליספרה

New member
אני לא רואה את הפח הגדול

אין לי מושג לגבי השי-חי ולכן אני גם לא מבינה מה הקשר ביניהם למירוץ
אבל כשאני קוראת את דבריך נראה לי שאנחנו לא רואים כנראה את אותה התוכנית.
למתולתלות אין זמן מסך? אתה רציני? כי בחוויה שלי לא מפסיקים להשמיע אותן. אני מבינה שהן הפייבוריטיות שלך יש מצב שזאת הסיבה שאתה מרגיש ככה - אבל אני ממש ממש לא מסכימה איתך.
אם נורא חשוב לך יש ברשת פרקים מלאים, אתה יכול ללכת ולמדוד
-

נראה לי שמכיוון שהעריכה נעשתה אחרי המירוץ אלה שמקבלים זמן מסך הם אלה שתופסים את הקהל בבית. הצרפתים והדודנים שני זוגות מצחיקים לאללה כל אחד מסיבותיו, והקיבוצניקים, - שזמן המסך רק יכול לקלקל להם כי הם בלתי נסבלים בעיקר הבן - ואני לא מבינה למה ההפקה צריכה לרצות בייקרם שברור שהם לא יצרו הזדהות עם הקהל בסנוביות האילטיסטית שלהם - בעיקר עמית שאין מה לעשות הוא שופך אותי בראייה שלו ובציניות החריפה שם. אין להם אלוהים ופסיכולוגית הם הכי מעניינים כי המירוץ מוציא אותם רע.
הבנות הן חמודות, וג'דעיות ומפרגנות זו לזו אבל מה לעשות שלשמוע אותן זה לא מי יודע מה שוס ובכל זאת אני יכולה להצביע על כל ההיסטוריולוגיה המשפחתית שלהן על העבודה ועל החיים בכלל - מאיפה אני יודעת את כל זה אם לא היו נותנים להן זמן מסך?
האחים - לי הם מעצבנים את האוזן לא מתחברת אל הטון המנסה להיות אמריקאי שלהם ואל כל הוויב הזה אבל לך תדע אני "זקנה" אולי בגלל זה.
מי שבאמת מקופח אלה הכדורגלנים שהשיחות שלהם זה שיעמומון אבל הם קסם ואני לגמרי בעדם

סטילהוק

New member
בואי אני אלמד אותך פרט קטן על תוכניות ריאליטי

אלה שתופסים את הקהל בבית, הם בדיוק אלה שההפקה רוצה שיהיו אלה שתופסים את הקהל בבית. ומשיגה זאת ע"י פמפומים אינסופיים שלהם וזמן מסך גדול בהרבה מכל השאר. שום דבר לא מקרי, ובכלל בריאליטי בכלל ובריאליטי ישראלי בפרט, אין דבר כזה מקריות. מה שאת רואה ושומעת זה מה שההפקה רוצה שתראי ותשמעי, ומי שרוב הצופים מתחברים אליו זה מי שההפקה רוצה שרוב הצופים התחברו אליו (עיינו ערך שי חי בפח הגדול של קשת).

קליספרה

New member
אתה שוב ושוב דוחף לי את האח הגדול

וראיתי ריאלטי בלי סוף
ועין הטענה שלך לא מחזיקה מים כי המתולתלות קיבלו מלא זמן מסך
לא פחות מהאחרים - ואולי אתה תופס מעצמך מבים בריאלטי אני מבינה בפסיכולוגיה ואצל הקיבוצנים זה פימפום שלילי - מדובר בצמד קיבוצניקים, אשכנזים , אליטיסטים, ממורמרים וציניים ותחרותיים שמוכנים לדרוך על כולם כדי לנצח. אני לא חושבת שהם כאלה מושכי רייטינג. מה בדיוק בתמהיל הזה יגרום להפקה לרצות בייקרם על פי ההגיון הזה יקירי ההפקה היו אמורים להיות הצרפתיים והבני דודים שהם מקסימים - אבל הם לא מפסיקים לאכול אותה לאורך כל הדרך. ולפחות במקרה של הבני דודים - הצמד החביב עליך הן אלה שבידיים שלהם נותנות להם זמן מסך נוסף כי מהפרק הראשון הן לא מפסיקות לנסות ולהפיל אותם בעיכובים.
&nbsp
- ומה זה משנה בכלל בתוכנית הזאת - הרי זה לא הקהל שבוחר? מי שמגיע ראשון

סטילהוק

New member
איך קיבלו מלא זמן מסך כשאפילו בפרקים עצמם בקושי הראו אותן

ודחפו לנו לגרון שוב ושוב את האבא והבן המעצבנים ואת הצרפתים השחצנים שבטוחים שהצרפתים המציאו את העולם כולו?

למעלה