פרק 32 - פרק הדחה

סטילהוק

New member
לצערי, כולנו כבר יודעים מי זה יהיה

בתקווה שהרצף של השמועות ששמר עד כה על עקביות, יישבר הערב.

סטילהוק

New member

מסתבר שהשמועות היו נכונות ויעל יוסיאל הודחו אחרי שהצרפתים השחצנים יצאו מהעצור ודרכו על השטיח של רון שחר ממש רגע לפני שיעל ויוסיאל הגיעו לפיטסטופ.

פרארי1

New member
עם כל הסימפטיה לזוג והאכזבה שהודחו

זה היה ממש לא לעניין אם יעל ויוסיאל היו עוקפים את הצרפתים שהמתינו 15 דקות בעצור.
לדעתי, בשלבים המתקדמים של המירוץ, אין מקום לתמרורי עצור, זה לא ספורטיבי, תנו לזוגות לקרוע את התחת ושהטוב ביותר ינצח.
כמובן שגם עדיף משימות בהן לזוגות יש השפעה ממשית על גורלם במשחק ולא קשקוש כמו משימת המטבעות, בה אלמנט המזל הוא מכריע, אבל כבר דיברנו הרבה על ריבוי המשימות מסוג זה במירוץ השנה.
נותר לקוות שחצי הגמר והגמר יוכרעו על משימות תחרותיות ולא משימות מזל.
&nbsp
ואחרי כל זה, אני רוצה להוסיף שיעל ויוסיאל הם מהזוגות שהכי מצאו חן בעיני מכל העונות של המירוץ הישראלי.
ספורטיביים, משעשעים, זוגיות מצויינת ותומכת ללא מריבות ודרמות, התמודדות עניינית ולא בכיינית עם כל מצב, כולל עצורים ופרסות בחלק הראשון של המירוץ, בקיצור - זוג נהדר שחבל מאד שלא הגיע לגמר, כי ממש הגיע להם.

סטילהוק

New member
ממש לא מובן איך

ממש לא מובן איך בדיוק רגע לפני שיעל ויוסיאל הגיעו לפיטסטופ הסתיים זמן העצור של הצרפתים. בעיקר בהתחשב בעובדה שכשלי וטל הגיעו לפיטסטופ הזמן של העצור של הצרפתים עוד היה בראשיתו. ומכיוון שראינו שיעל ויוסיאל יצאו דקה-שתיים אחרי לי וטל, זה לא הגיוני שבתוך דקה-שתיים זמן העצור של הצרפתים קפץ מראשיתו לסופו (15 דקות). אלא אם כן יעל ויוסיאל התעכבו בדרך לפיטסטופ וההפקה לא הראתה לנו את זה. ואגב, דבר נוסף שההפקה הסתירה מהצופים הערב, זה את הדרך של עמית ורז לפיטסטופ. בניגוד לכל שאר הצמדים שכן הראו את דרכם לפיטסטופ.

ובפעם הבאה, נא לשים
בכותרת ההודעה/תגובה, כי יש עדיין גולשים שלא ראו את הפרק ולא רוצים לדעת מה היה לפני שייצפו בו בעצמם.

פרארי1

New member
זה פחות מפתיע אותי

תעלולי עריכה שיוצרים מתח ואשליה שההפרשים קטנים, אנחנו מכירים מכל העונות של המירוץ, אין לנו דרך לדעת מה היו ההפרשים האמיתיים גם במקרה הזה.
מה שמוזר ולא זכה לשום הסבר, זה העיכוב של הצרפתים על ידי השוטר, הרי כל הזוגות עברו את אותו נתיב בדיוק ואף אחד אחר לא עוכב.
אין לנו גם מושג כמה זמן לקח להם להחליט לרדת מהריקשה ולהשלים את המרחק בריצה וכמה מרחק נותר להם לרוץ.
&nbsp
בעניינים האלה ההפקה הישראלית עקבית לאורך כל העונות - לא לספק אינדיקציות אמת למרחקים והפרשי הזמן בין הזוגות ולמשך הזמן שנמשכים אירועים שונים לאורך הדרך, כמו העיכוב על ידי השוטר.

צודק, הסיפור של השוטר נראה חשוד

אם הצופה לא מקבל הסבר הגיוני .
זה נראה כפעולה יזומה של ההפקה.
הרי גם לא ניתן לדעת באיזה מרחק מהיעד זה קרה. על פניו כנראה כמה מאות מטרים בודדים. הרי הם לא רצו 4.5 קמ' ליעד...

** מסכים שיעל ויוס' הם זוג נהדר

סטילהוק

New member
זה דווקא לא מוזר, ההפקה רצתה ליצור מתח אצל הצופים

אם לא שמת לב, באמצע הראיון בטסטה אלכס קם לסדר את השיער בדיוק כשרמזו שהצרפתים עלולים להיות מודחים. זה היה קטע כל כך שקוף ומבויים, שפשוט צחקתי מול המסך. הרי כל המדינה כבר ידעה מי יודח, אז הקטע הזה כמו גם עם השוטר היו פשוט מיותרים ונראו ממש מגוחכים.

RossieL

Active member
ההדחה בקמבודיה

בעונה הזו, בשלב הזה, להבדיל מהעונות הקודמות, באמת שרציתי שאף זוג יודח.
אבל מאחר והמשחק מחייב הדחה, אני קיוויתי שהמתולתלז'יות יסיימו את דרכן במירוץ.
הן מקסימות והן עשו דרך נהדרת, אבלללל, אליהן הכי פחות התחברתי.
ואז הגיע הרגע הדרמטי של המירוץ: או אלכס וג'וזי או יעל ויוסיאל.
וזה היה לא פשוט ולא קל, בלשון המעטה.
שני הזוגות הפייבוריטים שלי, שני הזוגות שיותר מכולם מגיע להם להיות בגמר, והנה אחד מהם ייאלץ לסיים את דרכו.
זה היה עצוב, בחיי, זה באמת צבט את הלב.
ואיך אמרה יעל? "הצופים בבית ירגישו בחסרוננו"
ואנחנו בהחלט נרגיש את חסרונם של שני בני הדודים שנתנו משחק מצוין, הפגינו חברות ואהבה נדירים, שהיו מצחיקים כפי שמזמן לא היו מצחיקים לפניהם ולא נשארו מצחיקים כמוהם בתחרות.
ואם במקרה הם קוראים כאן, הנה מה שיש לי להגיד להם:

אתם מקסימים ואני מקווה שעוד נראה אתכם על המסכים שלנו.
יוסיאל - החיוך שלך, חוש ההומור, הענווה וההכלה שלך הם תמצית מהותך ואני מאמינה שעוד תגיע ממש רחוק.
יעל? את מקסימה ויש בך איכויות יוצאות דופן ואני בטוחה שחייך יהיו רוויים אושר, שמחה וטוב, כי את פשוט ממגנטת את אלו אליך!!!

בהצלחה לשניכם ולהתראות בקרוב על המסך הקרוב לביתנו

NP23

New member

לא רציתי גם שהצרפתים ילכו, אבל יעל ויוסיאל היו צריכים לזכות !!!
בלג הקודם היו מקום 1 !! אז אני שמח שלפחות יצא להם פעם אחת לסיים ראשונים.
מסכים שהם אולי הזוג הכי טוב וכיפי שהיה במירוץ לא רק בעונה הזו, זה בקל, אבל כנראה בכל העונות . הלוואי והיה איזה חביב קהל לתת להם . אין ספק שהיו לוקחים.
לא ממש אכפת לי עכשיו מי יזכה, רציתי את יעל בוכה על השטיח אחרי שהיא זכתה במליון. מבחינה אישית לא רוצה לראות את רז ועמית זוכים, אבל בתכלס מגיע להם .
אמיתי מגיע לכל אחד מהחמשת זוגות , לא זכור לי כזה קרב צמוד בעונות אחרות . זה באמת גם קשור למשימות מזל, אבל גם במשימות האחרות קרה לא פעם שיש לך חצי מהזוגות במשימה צמודים אחד לשני.

אני מחבבת את רז ועמית

ובאמת מגיע להם ומגיע בעצם לכל הזוגות שנשארו בשלב הזה, כולל יעל ויסיאל שהודחו לצערי. כל הזוגות חזקים, כולם משקיעים במשימות את הנשמה (אני לא זוכרת שבעונה שעברה היו כאלו משימות קשות) וכולם נחמדים בעיני. הליהוק העונה פשוט מצויין. אני גם אוהבת שאין מתחים באמת ומאבקי כוח בין הזוגות, מלבד ריב התרנגולים הזניח של רז וג'וזי שגם הוא נופח בלי פרופורציות למימדו האמיתי. הבעיה הגדולה העונה מבחינתי הם לא המשתתפים, אפילו לא ההדלפה, למרות שזה מבאס, אלא המריחות, העריכה המייגעת, הכמות הבלתי נתפסת של הפרסומות ואופי המשימות, שיותר מידי מהן מתבססות על מזל והן לא כ"כ מעניינות לצפיה (זה לא ממש מרתק לראות אנשים סופרים מטבעות או עולים ויורדים במדרגות...).

למעלה