פרק 33 - חצי גמר באוסטרליה

JAMES DEAN

New member
פרק 33 - חצי גמר באוסטרליה

הזגות מגיעים לאוסטרליה. (איזה כיף להם)
אגב הלילה ב-03:00 יהיה את טקס האמי והמירוץ האמריקאי מועמד לתכנית הריאליטי.

ny22

New member
מנהל
נראה לי שזאת הפעם הראשונה שחוזרים על מדינה...

באוסטרליה המירוץ היה בעונה הראשונה...
&nbsp
(יצא לי להחסיר כמה פרקים, מקווה להשלים אותם היום או מחר).

AA86

New member
זאת העונה הראשונה שחוזרים אבל לא הפעם הראשונה

המדינה הראשונה היתה וייטנאם שגם היו בה בעונה הראשונה

Piglet77

New member
לקיחת מונית בטעות - מה הדין?

בפרק זה ראינו שהצרפתים לקחו בטעות תמימה את המונית של המתולתלות.
על דבר כזה מענישים (או היו מענישים בפורמטים אחרים בחו"ל), או שמכיוון שמדובר בטעות תמימה ובתום לב - זה בסדר?
אגב, ראו שזה אכן היה בטעות והם אפילו התנצלו על כך בפניהן

סטילהוק

New member
למרות שחצנותם הבלתי נסבלת של הצרפתים, ייאמר לזכותם

שזה היה באמת בטעות, כי לי וטל היחידות שלא שמו להן עצור לאורך כל המירוץ, ובין שני הצמדים הללו אין שום יריבות. מה שכן, הנהג מונית של המתולתלות לא היה צריך להסכים לקחת אותם ולאמר להם שזו המונית של הבנות והוא מחכה להן, זו בגידה בלקוחות שלו שביקשו ממנו להמתין להן. ואי אפשר לסמוך על נהג מונית כזה. אבל זה ממש לא הנהג מונית הראשן שבגד בהן ודפק להן ברז. כולנו זוכרים איך אחרי שהן זכו במשימת העמבה בפיתה גילו לי וטל שנהג המונית שלהן נעלם עם המונית ולא חיכה להן עד שיסיימו את המשימה. כך שזה לא דבר חדש עבורן שנהג מונית שלהן מתברר כלא נאמן ללקוחותיו. ועל כן אסור לסמוך על נהגי מוניות, וצריך תמיד לדאוג שאתה כלקוח מחזיק בידך משהו שהם לא יכולים לעזוב בלעדיו. כמו למשל רישיון נהיגה, מפתחות או כל פריט אישי אחר. ככה אפשר להיות בטוח שחוזרים ומוצאים את המונית מחכה לכם. ולא להסתמך רק על זה שביקשתם מהנהג מונית שלכם להמתין לכם. ובטח שלא לשלם לו מראש על כל היום.

פרארי1

New member
לקחת רשיון נהיגה???

באיזו זכות בדיוק?
המתמודדים שוטרים?
מעסיקי פועלים זרים בארץ הקודש?
למה שמישהו ייתן להם את רשיון הנהיגה שלו או את המפתחות למונית שלו?
&nbsp
זה אכן לא הוגן ולא אתי מצידו של נהג להבריז ללקוחות שסיכמו אותו על שכירת שרותיו לכל היום, אבל עדיין זה לא אומר שיש להם זכות לבקש להחזיק את רשיונו כערבון.

סטילהוק

New member
זה לא חייב להיות רישיון נהיגה, אלא משהו אישי שיגרום לו לחכות

בכל אופן, אם אני הייתי משתתף במירוץ למיליון, הדבר הראשון שהייתי עושה כשהייתי יוצא מהמונית זה מוודא בכל דרך אפשרית שהנהג לא יבריז לי וישאיר אותי ואת השותף או השותפה שלי לצמד בלי מונית. כשהפרס הוא מיליון שקל, ושלא לדבר בכלל על מיליון $ עושים הכל לשמור על המונית. כי מונית שמבריזה לצמד ששכר אותה, יכולה לעשות את כל ההבדל בין ניצחון להפסד. במירוץ בכלל ובגמר בפרט. וכבר היו לא מעט מקרים שצמדים חזקים הפסידו את הגמר רק בגלל מונית. וצמד שלא רוצה שזה יקרה לו צריך לוודא מראש שהמונית תחכה לו, כי אחרת כל המשימות הקשות שהוא יבצע וכל הריצות יהיו לשווא. ועוד דבר: לא משחררים מונית לפני שבטוחים שאין בה יותר צורך, קרי: עוברים לנהוג ברכב או בכל כלי תחבורה אחר, טסים או שטים למדינה אחרת, מתבקשים להגיע ברגל ולא במונית, או מגיעים לפיטסטופ.

אחד מהצמדים הכי חזקים ב TAR אסיה אמר משפט חשוב שצריך להיכנס לראשם של כל משתתפי המירוץ למיליון המבוסס על TAR על כל גרסאותיו: במירוץ למיליון אתה חי או מת על פי נהג המונית שלך. ותכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם.

למעלה