פרק 34 - חצי הגמר

JAMES DEAN

New member
פרק 34 - חצי הגמר

כשיממה אחת מפרידה בין הזוגות לבין ההדחה האחרונה, זה הזמן לתת את הכל גם אם זה להפוך לקנגורו אנושי.

סטילהוק

New member
לא, הם ממש 'לא' הגזימו עם כמות הפרסומות הערב

חצי שעה של פרסומות עוד לפני שבכלל התחיל הפרק, מעניין כמה הם ידחפו לנו במהלך הפרק עצמו...

JAMES DEAN

New member
למה אתה רואה בשידור חי?

שים על הקלטה וצפה אחרי חצי שעה ואז תריץ את הפרסומות.

סטילהוק

New member
אין לי כבלים, אני צופה רק דרך האינטרנט או האפליקציה

מה שכן, אפשר להמתין עד שיעה הפרק בלילה לאתר MOOD ולראות אותו חלק וללא פרסומות. הבעיה שאלא אם כן אני מפספס את הפרק ששודר שלא במתכוון, אין לי סבלנות ואני צופה בו בשידור 'חי'.

סטילהוק

New member
על פי הפרומו לפרק הבא שישודר מחר נראה שלראשונה במירוץ

הולכת להיות לצמדים משימת אקסטרים. הגיע הזמן, לא?

ואגב, זו לא היתה באמת היא, למי שצפה בפרק. זאת היתה כפילה, כמו הכפילים האלה שיש לאלביס באלפים. אבל ההערה המטופשת של אלכס חסר הטאקט לגבי אחותה שהיא יותר צעירה ויפה ממנה, היה ממש לא במקום. מה שכן, אהבתי שגם הצרפתים מפרגנים לבנות ומודים שהן הכי חזקות מכל הצמדים שנותרו במירוץ. גם ציון ואביב אמרו את אותו הדבר לגבן אחרי משימת האורז שהבנות נתנו שם פייט לכולן ועלו למקום הראשון. לעומת זאת, לא אהבתי ששוב דחפו מסר מהבית, כאילו לא היה כבר כזה רק לפני כמה פרקים, ועוד לפני זה בפרק שלם שהוקדש כולו למשפחות של ששת הצמדים האחרונים, בדגש על המשפחות של יקירי ההפקה. ובשביל מה? בשביל להראות את הכלבה של ג'וזי? או שוב את יהודית ורייצ'ל ללא התלתלים? אז מילא פעם אחת, פעמיים, אבל למה 3 פעמים בעונה?

Lepton

New member
לראות את רייצ'ל בלי התלתלים - מילא

אבל לראות את טל בחתונה בלי התלתלים - בעעעעעעע

אביטל186

New member
ג'וזי מממש פירגן ללי וטל מכל הלב ובלי קמצנות, מה שמראה

ששחצן הוא לא.
הבפקה דורשת מהן ללהג משפטים טפשים על צרפת וצרפת, בחלק מהפרקים הם מחליפים בגדין כשבם מתחילים עם "ההתנשאות" מה שמראה שזה מועתק מחלק אחר.
אני מאמינה שהם בעלי לב טוב כמו שרואים על הפרצוף שלהם, אין להם אגו שאוכל אותם כמו זוגות אחרים, שודאי וודאי למשל עמית ורז לא היו אומרים כזה משפט שהבנות יותר חזקות מהם.

סטילהוק

New member
בקטע הזה כבר נתתי לו את הקרדיט הראוי

שחצנותו ושל שותפו למירוץ, באה לכדי ביטוי בעיקר בכל מה שקשור בצרפת והצרפתים שעל פיהם לא פחות מהמציאו את העולם, ואת זה יכולנו לראות ולשמוע גם בפרק האחרון ששודר אמש. יש משהו שהצרפתים לא המציאו? ופור גאד סייק, אתם ישראלים, לא צרפתים. תתחילו לפרגן למדינה שלכם ולא למדינה שעזבתם כי פחדתם להסתובב ברחובותיה.

אביטל186

New member
אני לא מבינה אתה באמת מאמין לקשקושים האלה?

הרי זאת הצגה נטו. הם אוהבים את הארץ את העם הם ציוניים
אם אתה זוכר מה שעזר לג'וזי להיכנס סופית לבריכת צבים היה שהוא אמר לעצמו שזה בשביל המדינה בשביל העם שלו וכו.. למרות שאלכס פטר אותו מזה והסכים לחפש לבד.
ואם זה לא משכנע תסתכל על החצי גיחוך בזוית הפה שלהם כשהם מתחילים עם השואו.. הרי כולם שם קודם כל שחקנים, מןשכי רייטינג, ובובות של ההפקה.
אני רואה את זה בברור, ההתנהגות שלהם מראה ההיפך לגמרי מאגו ואני מחבבת אותם. כל אחד והזוויתת ראיה שלו כנראה

סטילהוק

New member
אם זה היה פעם אחת, פעמיים, אפילו 3, הייתי מסכים איתך

אבל כשהשחצנות הזאת על הצרפתים שהמציאו את כל הדברים בעולם חוזרת שוב ושוב מפיהם פעם אחר פעם, פרק אחרי פרק, וכנראה שגם בגמר הם ימשיכו בזאת, ברור שזה אמיתי. יותר מזה, רוב בני המשפחה של שניהם בצרפת. ולא אמרתי שהם לא אוהבים את ישראל, אמרתי שהם לא מפרגנים לישראל כמו שהם מפרגנים לצרפת ולצרפתים, שכנראה הם הספיקו כבר לשכוח שבראש וראשונה רובם אנטישמים, וזו גם הסיבה לעלייה הצרפתית הגדולה בשנים האחרונות, התגברות האנטישמיות בצרפת והפחד להסתובב ברחובותיה.

אביטל186

New member
אני מבינה מה שאתה אומר ודווקא בגלל זה זה באור שזה הצגה

לכל זוג יש אישיו שפותח לו ומנופח ברמות, מה שנותן אופי לכל מתמודד
עמית ורז חיי הקיבוץ ושנות הפלמח
המתולתלות תלתלים והחברות ביניהן
הצרפתים צרפת.
הרי רק אדיוט מוחלט יתנשא פעם אחר פעם בלי לחשוש שלא יסבלו אותו בגלל זה או מפדיחה. ועוד להתנשא בדברים אפילו לא ככ חשובים..
אוכל? מכוניות? וחלק אפילו לא נכון?
גוזי רחוק מלהיות טמבל וזה ברור כשמש שההפקה ביקשה מהם לקשקש כמה דברים מופרכים ומוגזמים ואת זה משדרים כל פרק..

למעלה