אוקיי, מה נסגר עם הפריוויו בתחילת הפרק? העורכים בכוח מנסים להשמיד את מה שנשאר מהישרדות? חס וחלילה שנישאר במתח, אנחנו חייבים לדעת איך הפרק מתנהל מההתחלה שלו. בואו גם תגידו לנו מי מודח ונגמור עניין. ואחרי השבוע שעבר שבו לא הייתי מאמין שיזכה גבר, לא רק שאהרון מוכן עריכתית לניצחון, אני גם לא אתפלא אם יגיע לפחות לספסל המושבעים. בהנחה שהשבט הזה מפסיד חסינות, אני מניח שדין יודח. חבל שהוא יודח בלי הרבה זמן מסך, כי אני רוצה קצת להתבדח על השם שלו.
ובמעבר חד לשבט ווקאי לשבור עוד קצת את המחשבה שהנה באה לה עוד מיקרונזיה/עולם אחד/סן חואן שבה בעיקר הבנות שולטות, אולי העונה הזו תהיה סן חואן בשינוי מין. כלומר, הבנות שולטות עכשיו, אבל מהר מאוד במיזוג ידיחו את מיסי ואת לורן ואז מישהו לא קשור יזכה. המישהו הלא קשור הזה יכול בהחלט להיות ג'מאל. הוידוי הזה פשוט זעק לי גמר. וכן, יש לו אליל. כרגע עדיין אין לי שום מוטיבציה להמשיך לצפות אחרי עונה 40. וכמובן, גם טומי בתמונה. ואיפה לורן באמת?
בכל מקרה, נורה נשלחת לאי האלילים, מתחרפנת בגלל אבטיח (פלאשבקים למיקי - אה רגע, עוד לא סיימתי עם העונה
) ולמה זה מרגיש שהעונה היא יותר על רוב וסנדרה מאשר על המתמודדים עצמם? אתם לא מנחים, תפסיקו לגנוב את המצלמה וזמן המסך! והנה מתחילים עם כל היתרונות הנוספים. האם יהיה גם מבטל אליל העונה? בכל מקרה, המשימה של נורה בלתי אפשרית. אני מאוד בספק אם היא תצליח.
והיא לא מצליחה, היא בכלל לא משתתפת באתגר. אבל הפעם היא לא תודח, כי ווקאי ניצחו, כמו שאני נוהג להגיד לפעמים, במארש טורקי על גמל. הפעם לא היה שום קאמבק, ווקאי הובילו בכל השלבים. זה אומר שדין מודח, נכון? זה הולך להיות שבט בלי דין, אבל ללא ספק עם דיינת ושמה מיסי. אגב, מה עם אתגרי פרס? זה כבר הפרק הפאקינג רביעי! אני מאוד מקווה שאי האלילים לא הולך להפריע למהלך התקין של הישרדות. דין גם מקבל וידויים רבים מהרגיל, אז... כן.
בכל מקרה, זו הייתה החלטה משונה, נדיר שגבר מודח כי הוא גרוע באתגרים, אבל דין בפירוש גרוע באתגרים אז... רגע, מה?!? מה מה מה??? וואט דה פאקינג פאק?!?!? עורכים יקרים, אתם לא אמורים לעשות בליינדסייד לקהל! טוב שתקעתם וידוי אחד מסכן של צ'לסי לקראת הסוף באמת! באסה עליה כי היא הייתה יכולה לשחק את המשחק, אבל שתי השחקניות החזקות באמת, מיסי ולורן, עוד במשחק, וגם קלי, טומי ומזל טוב לאהרון שגם התברג קרוב לראש הרשימה!
וכן, יש דירוג!
1. לורן
2. מיסי
3. אהרון (היה מקום ראשון אם הוא בעצמו היה יוזם את ההדחה של צ'לסי, במקום להיות נעול על דין)
4. קלי
5. טומי
6. אליזבת
7. צ'לסי
8. ג'מאל
9. איילין
10. ג'נט
11. ג'ק
12. מולי
13. ג'ייסון
14. דן
15. דין
16. נורה
17. טום
18. רוני
19. קארישמה
20. וינס
סך הכול אין שם הרבה שאני ממש לא אוהב, זמנן של נורה וקארישמה כנראה קרוב, ואני אתפלא אם לורן, אהרון או קלי יודחו לפני המיזוג.