דיווח התקדמות
קודם כל, אמיר, תודה רבה על העצות ועל הצעת העזרה - לקפוץ אליך ולאילן אכן היה הצעד הבא שלי במידה ולא הייתי מצליח
אבל הצלחתי, ולראיה התמונה. אקדח החום עבד: לפי האתר של לוקטייט, הוא מתרכך ב-150 מעלות, והאקדח מגיע ל-540 - הפעלתי אותו בחצי עוצמה. אבנית דווקא לא היתה כמעט בכלל - מרכך השרף אכן עובד. והאטם הוא מטפלון, ומצבו טוב (אני אחליף כמובן גם אותו). אבל החברה הזאת - קוויקמיל - סוגרים
הכל עם לוקטייט, ולמדתי זאת בדרך הקשה, כשבאחד הטיפולים הקודמים שברתי מתאם 1/4 ל-3/8. אז כזכור לי גם באתי אליך אמיר לחפש כזה, ושלחת אותי לחבר'ה בסלמה, שאכן היה להם. אבל אז זה עלה לי 30 שקל, ואם הייתי שובר את הדוד עכשיו... לא רוצה אפילו לחשוב על זה. בקיצור 30 ש"ח על הלימוד - היה שווה
ועכשיו לשאלת השלב הבא. מצאתי גוף חימום כזה באנגליה ב-200 ש"ח כולל משלוח, כך שאו שאזמין מהם, או שאקפוץ לאברהמי, או שאשתמש בעצתך בהר ציון - מה שייצא יותר מהיר. השאלה היא איך לסגור את זה: שוב עם לוקטייט (איזה מספר ואיפה לקנות), עם סילר אחר, עם סרט טפלון?
אגב, המכונה היא בת שמונה בערך, והיא דלוקה אצלי כ-11 שעות ביום. מה גרם לגוף החימום להתפצח כך? זה אורך חיים סביר? אם כן, אקנה ישר שניים - שיהיה גם לפעם הבאה.
שוב, תודה מראש על העזרה, ואדווח גם בהמשך.