קמח תפוחי אדמה יהיה
הבסיס
שים שתי כוסות ממנו בקערה, חצי כוס קמח אורז ושליש כוס עמילן תירס במקום קסנטן. אם יש לך אגוזים או שקדים רסק מהם לעיבוי העוגיות. אפשר בלי אבקת אפיה אבל אם יש עדיף, יוצא אוורירי יותר.
על כל שתי כוסות קמח 70 גרם שומן אתה יכול לערבב שמן קוקוס ושמן נוזלי כל שהו. מעט מלח. על שתי כוסות קמח בערך חצי כוס סוכר יוצא מתיקות מאד עדינה. זבט לימון, וניל קינמון....לפי בחירתך. נוזל- חלב סויה ,חלב שקדים או סתם מים אפשר גם מיץ תפוזים טרי. בערך רבע כוס תראה לפי מרקם הבצק.
לערבב הבצק אמור להיות רך ונח אם הוא דביק מדי הוסף עוד מעט עמילן אם הוא יבש נוזל. אחרי שהוא נח צנן מעט, קרוץ ממנו פיסות,עיגולים למעוך כמעה ולהניח בתבנית.