יש אצלנו אחת במשרד, עובדת קשה
אם אני לא טועה, השירות הוא לא ישירות של יורה, אלא של קפה נני,
אבל יכול להיות שאני מתבלבל בשם.
המשרד יותר בכיוון של 100 איש, אז מה שנקרא, ״באים אלינו״.
מעבר לרגישויות הרגילות האופייניות למכונות האוטומטיות בסגנון של ניקוי כל מיני חיישנים
שקשורים לגובה הפסולת ולגובה הקפה במיכל הפולים, צריך לבצע ניקוי אבנית תקופתי ולטפל בין השאר בצינורית החלב.
מבחינת תוצאה, הן קפה והן חלב מוקצף - המכונה האוטומטית הכי טובה שיש, נקודה.