חדשה בשטח

city girl5

New member
חדשה בשטח

אז אחרי הרבה זמן של ישיבה על הגדר ונסיונות מתישים בטיפולים שלא צלחו החלטנו להתחיל לגשש בצורה יותר רצינית על אימוץ
בשבוע הבא קבענו פגישת הכרות בעמותת טף והייתי מעונינת בעזרתכם לגבי אלו שאלות חשובות כדאי לשאול
קראתי הרבה בנושא והכנתי לי רשימת שאלות בסיסית ואז חשבתי לעצמי שכאן בפורום כולכם למודי ניסיון ובוודאי תוכלו לכוון אותי לשאלות שלא עלו בדעתי לשאול
אודה לכם על כל הכוונה שתוכלו לתת לי

נ.ב- במקביל אנחנו ממלאים בימים אלו את הטפסים של השרות למען הילד...אבל המחשבה של לחכות שש שבע שנים לילד מעלה דמעות בעיני

תודה לכולכם

נוני 75

New member
ברוכה הבאה

הי יקירתי ,אני מניחה שהגעת אלינו מפורום פוריות , החתימה שלך שוברת את ליבי . כל הכבוד על הצעד מקווה שהחתימה תשתנה בקרוב.
לגבי שאלות -יש לך למעלה בכלים- שאלות נפוצות זה יעזור
אני כמוך קראתי והכנתי שאלות, לא הוצאתי את הדף :) השיחה זרמה ואוטומטית עלו שאלות, כמו כמה זמן המתנה , איזה רופא נוסע איתנו, איזה מידע אקבל על הילד ועוד מספר שאלות בסיסיות, אני חתמתי בעמותת עתיד הילדים, אני יודעת שבטף שואלים גם אם יש רצון למראה מסוים, גיל וכו..
אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות לך בפרטי

נוני

liאת1

New member
ברוכה הבאה

גם מהניסיון שלי, תקבלי בפגישה הראשונה תשובות לכל השאלות הבסיסיות
בעמותות מיומנים בפגישות ראשונות כאלה
אני אימצתי דרך טף אז אם תרצי לשאול, אפשר גם במסר
בהצלחה

נתנאלה2

New member
היי מותק , ברוכה המגששת

כמוך, גם אני הכנתי רשימת שאלות והתחלתי עם טף,
נצלו את הביקור לטיול קצרצר בירושלים, את והאיש .
את האמת,העובדת הסוציאלית שאיתה נפגשים מתייחסת לכל הנקודות שרשמת,
ותוך כדי יעלו לך פתאום שאלות.
מציעה לך לאחר כשבוע לפנות לעתיד הילדים, בכדי להשוות ולקבל עוד נקודת מבט.
תמיד אפשר להזכר בשאלה ולהרים טלפון.
מאחלת לך בהצלחה רבה בשביל החדש
גם אני כאן בשבילך לכל שאלה .

גלי 10

New member
ברוכה הבאה

שאלות שאני מוסיפה לרשימה המצויינת שנוני נתנה:
אם אתם רוצים בת - לשאול כמה זמן זה לוקח, כי לבת מחכים בדרך כלל יותר זמן.
האם אפשר לקבל מראש (במעמד החתימה על החוזה) רשימה של כל הסידורים והבדיקות שצריך לעשות לפני/אחרי כל נסיעה. זה ייתן לכם תעסוקה בחודשי ההמתנה ויחסוך הרבה לחץ בזמן שבין נסיעה לנסיעה. אני מדברת בעיקר על אישורים ביורוקרטיים ולא בדיקות רפואיות.
גם אני אשמח לעזור אם יש לכם שאלות.

בהצלחה

למעלה