טיפולים לילד שלישי

עינת351

New member
טיפולים לילד שלישי

אני לא מאמינה שאני כותבת את ההודעה הזו
נעים מאוד שמי עינת ואני בת 36
אז אני יתחיל מזה שיש לי ילד בן 7.5 שהוא אחרי שתי הפריות כשהוא היה בן שנה התחלנו טיפולים לילד שני שנמשכו יותר מ6 שנים אז אחרי 19 הפריות (ללא מוקפאים) הגיעה אלינו הנסיכה שלנו נועה
(ניסים ונפלאות עשה ה') ועכשיו התחלנו לחשוב על השלישי (עם האוכל בא התאבון
) וגם כי השעון די מתקתק.
רציתי לשאול אותכם לגבי העלויות הכספיות לילד שלישי(אני בקופת חולים כללית)
אין לי בעיה לעבור לקופה אחרת, עד עכשיו טופלתי באסותא שברמת החייל אצל פרופסור זיידמן
תודה ושבוע טוב

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....
&nbsp
אז קודם כל הכללים לגבי ילד שלישי משתנים מקופה לקופה, ומותנים בכך יש לך ביטוח משלים.
בעיקרון כל קופה קובעת רף לכמה טיפולים היא מאשרת - זה משתנה מקופה לקופה, בד"כ סביב ה7 טיפולים. במסגרת ה7 האלה יש השתתפות בעלות, בחלק מבקשים השתתפות עצמית חלקית (כ-1500 ש"ח) בחלק מהקופות לא. ברוב הקופות התוספת של העלות הגדולה באה דווקא מהתרופות. בילד ראשון ושני משלמים 15% מעלות התרופות מה שיוצא בסביבות 1000 ש"ח למחזור טיפול - תלוי בטיפול יכול להגיע גם ל2000 אבל יכול להיות גם פחות. בילד שלישי הקופות משתתפות רק ב50% מהעלות ולכן המחיר קופץ לסביבות ה4000 ש"ח לטיפול ואף יותר שוב תלוי במינונים.
לאחר 7 טיפולים הקופה לא משתתפת יותר בכלל והעלות היא מלאה, כ20,000ש"ח לטיפול ועוד כ10,000-20,000 ש"ח לתרופות למחזור טיפול.
לגבי העלות הספציפית של כל קופה אני לא רוצה לכתוב סתם, שוב זה משתנה, היו שכתבו פה השתתפות עצמית של 500 היו שכתבו 1500, אז רק מי שעושה עכשיו טיפול יודעת בדיוק מה גובים, או להתקשר לקופה ולברר.
&nbsp
בהצלחה

למעלה