לאונרדו חלום אפשר פירוש בבקשה?

רותי 11

New member
לאונרדו חלום אפשר פירוש בבקשה?

חלמתי שאני נמצאת עם בן זוג שלי בחלום הוא בן הזוג שלי וזה לא בעלי במציאות למעשה הוא בכלל לא בתמונה זה לא שאני הייתי נשואה למשהו בחלום בכל אופן לא זוכרת למה הגענו למקום מסויים ומה עשינו ואז המשטרה החליטה לעצור אותנו לתשאול או משהו כזה ואני לא זוכרת למה בכל אופן כשהיינו במשטרה זה היה בניין גדול הוא היה בן כמה קומות היו שם הרבה אנשים הביאו אותנו לשם ולא באמת חקרו אותנו או משהו כזה היינו שם וכאילו חיכינו למשהו ממש לא ברור לי למה או שאני פשוט לא זוכרת בכל אופן היה קטע שפתאום נהיה בלגן כאילו קרה משהו וכל המקום היה כאילו דרוך כאילו היה ארוע גדול לא ארוע שימחה אלה מאורע מסויים שאין לי הסבר אליו ופתאום אני רואה את רוב האנשים כאילו מתחילים להיעלם אגב זה היה משהו עולמי לא משהו מקומי ואני רואה את האנשים מתחילים להיעלם כאילו זה מתחיל מלמטה מהרגליים ולאט לאט הם נעלמים ואני זוכרת שהסתכלתי על מישהי והיא הסתכלה לי בעיניים ואמרה לי (כאילו היא מסבירה לי למה זה קורה להם) אנחנו חוצנים או משהו כזה. אני זוכרת שהיה די בלגן בגלל מה שהיה שם וגם בגלל שהתחילו להיעלם אנשים ואני זוכרת קטע שהייתי במדרגות עולה בתוך כל הבלגן ואני מקבלת ובנה מוזרה על אחותי הגדולה שלמעשה היא המושיע או משהו כזה (האמת שבהתחלה חשבתי שזאת אני ואז הסטתי את זה לאחותי) ושהיא כמו שהיא היום כי היא פחדה מגודל האחריות היא כאילו פוחדת ממי שהיא וממה שהיא באה לעשות כאן ולכן היא נפלה לסמים.מכאן יש קטע מוזר שכאילו יש פיצול ביני לבין בן הזוג שלי אבל אני רואה סוג של כפילות או יותר נכון כאילו אני רואה את הכל כמו בסרט שאני רואה את עצמי ואת מה שקורה מהצד אני רואה שאני נוסעת לכיוון הבית של אמא שלי ואני נמצאת באזור של המגרש(מגרש כדורל שיש אחרי הבית של אמא שלי) ובן הזוג שלי רואה את זה והוא רואה שאני פונה לשם והוא רוצה להגיע אלי והוא נוסע אחרי ואז כאילו אני עולה על הכביש המהיר לאילת וכאילו אמא שלי גרה שם ואני נוסעת לשם ואני זוכרת שאני חושבת על זה שאיך בן הזוג שלי יגיע אלי אבל מי שחושבת את זה זאת הדמות שרואה את התרחיש לא זאת שנוסעת כאילו אין לו (לבן הזוג שלי) אוטו מהיר וטוב יש לו אוטו קטן וישן ואני חושבת שהוא לא יצליח להגיע לאילת כי זה רחוק ואני כאילו מודאגת מזה אבל למרות הכל הוא מגיע לאילת והוא מחפש אותי אני חושבת שהוא מוצא אותי אבל לא זכור לי מכאן מה היה או שהתעוררתי .
מקווה שלא סיבכתי אותך - תודה על כל תשובה

הי רותי אשמח לנסות לפענח

מתקשור....
אבל קצת קשה לעקוב משום שהכל כתוב ברצף, ללא פסיקיים ונקודות...
אם תוכלי לעמד זאת, ולפסק,

רותי 11

New member
טוב כבר מסדרת את זה - תודה

חלמתי שאני נמצאת עם בן זוג שלי, בחלום הוא בן הזוג שלי וזה לא בעלי במציאות,
למעשה הוא (בעלי) בכלל לא בתמונה. בחלום לא הייתי נשואה למישהו.
אני לא זוכרת למה הגענו למקום מסויים ומה עשינו שם ואז המשטרה החליטה לעצור
אותנו לתשאול או משהו כזה ואני לא זוכרת למה, בכל אופן כשהיינו במשטרה זה
היה בניין גדול הוא היה בן כמה קומות היו שם הרבה אנשים, הביאו אותנו לשם ובסופו
של דבר לא חקרו אותנו, היינו שם וכאילו חיכינו למשהו ממש לא ברור לי למה, או שאני
פשוט לא זוכרת בכל אופן היה קטע שפתאום נהיה בלגן, כאילו קרה משהו וכל המקום היה
בבלגן הייתה התרוצצות של אנשים בתוך המשטרה, כאילו היה ארוע גדול לא ארוע שימחה
אלה מאורע מסויים שאין לי הסבר אליו, ופתאום אני רואה את רוב האנשים כאילו מתחילים
להיעלם (אגב זה היה משהו עולמי לא משהו מקומי) ואני רואה את האנשים מתחילים להיעלם
כאילו זה מתחיל מלמטה מהרגליים ולאט לאט הם נעלמים ואני זוכרת שהסתכלתי על מישהי
ואני זוכרת ששאלתי את עצמי בחלום למה זה קורה להם? ואז אותה אחת הסתכלה לי בעיניים
ואמרה לי (כאילו היא מסבירה לי למה זה קורה להם) "כי אנחנו חוצנים" והיא נעלמה היא ממש
הייתה קרובה אלי והתפוגגה בבת אחת. אני זוכרת שהיה די בלגן בגלל מה שהיה שם וגם בגלל
שהתחילו להיעלם אנשים ואני זוכרת שהיה קטע שהייתי במדרגות עולה בתוך כל הבלגן ואני
מקבלת ובנה מוזרה על אחותי הגדולה שלמעשה היא המושיע או משהו כזה
(האמת שבהתחלה חשבתי שזאת אני ואז הסטתי את זה לאחותי) ושהיא כמו שהיא היום כי
היא פחדה מגודל האחריות היא כאילו פוחדת ממי שהיא וממה שהיא באה לעשות כאן ולכן היא
נפלה לסמים. מכאן יש קטע מוזר שכאילו יש פיצול ביני לבין בן הזוג שלי, אבל אני רואה סוג של כ
פילות או יותר נכון כאילו אני רואה את הכל כמו בסרט שאני רואה את עצמי ואת מה שקורה מהצד
אני רואה שאני נוסעת לכיוון הבית של אמא שלי ואני נמצאת באזור של המגרש(מגרש כדורגל שיש
אחרי הבית של אמא שלי) ובן הזוג שלי רואה את זה והוא רואה שאני פונה לשם והוא רוצה להגיע אלי
והוא נוסע אחרי, ואז כאילו אני עולה על הכביש המהיר לאילת, וכאילו אמא שלי גרה שם (למרות שהיא
גרה ביפו) ואני נוסעת לשם ואני זוכרת שאני חושבת על זה שלבן הזוג שלי תהיה בעיה להגיע אלי
בגלל המכונית שבה הוא נוסע (מכונית ישנה וקטנה מאוד) כאילו הייתי בטוחה שהוא לא יצליח להגיע
לאילת כי זה רחוק, ואני מודאגת מזה אבל למרות הכל הוא מגיע לאילת והוא מחפש אותי אני רואה שהוא
מחפש אותי כי הוא זוכר שאמא שלי גרה שם והוא הולך לבית של אמא שלי לחפש אותי הוא למעשה
מחפש את הבית של אמא שלי. בסופו של דבר עד כמה שאנ יזוכרת הוא כן מוצא אותי.
הערה לגבי החלום - מה שמוזר בחלום הזה זה כאילו חלום צלול כי אני זוכרת ששאלתי שאלות תוך כדי\
חלום וכאילו קיבלתי תשובות בתקשור תוך כדי חלום משהו הזוי לא משהו שאני רגילה אליו אני יודעת
שאני מתקשרת תוך כדי חלום אבל כאן זה היה שונה - גם כל הקטע שמהרגע שעזבנו את המשטרה
פתאום אני רואה את הכל מלמעלה ואת כל מה שקורה כאילו מתוך סרט זה גם קצת שונה.

יש פה תאור קצת שונה

אבל בעיקרון אין לי הרבה מה להוסיף,
הסמים- מייצגים חוסר שליטה ויחסי תלות לא בריאים, ופחד
אילת מייצגת קצה....מייצגת יעד סופי
אמא לרוב מיצגת גב /תמיכה/ בסיס...והאמא בסיפורנו באיילת,

לגבי העולמות שחווית בחלום למעשה היית בעידן החדש והתבוננת משם על הקושי להעביר את האנושות, למקום המצאך, וריבוי המודעויות רק הגביר זאת, נראה לי, שיש לחלום כפל משמעות את החלק האישי יותר אני חושבת שאת יכולה לפענח טוב ממני...
מקווה שהועלתי במשהו....

רואה שהגבת,:)

חזרתי מהטיול עם לוסי וגייקוב, וכתבתי זאת במסמך וורד..אעבור על הגרסאות ואשווה...אבל הנה מה שעשיתי עד כה..
אם אראה משהו אוסיף לאחר ההשוואה ..

חלמתי שאני נמצאת עם בן זוג שלי בחלום. הוא בן הזוג שלי וזה לא בעלי במציאות, למעשה הוא בכלל לא בתמונה, זה לא שאני הייתי נשואה למשהו בחלום. > בן הזוג לא מיצג זוגיות כי אם שותף לדרך שהחלום מספר עליה,
בכל אופן, לא זוכרת למה, הגענו למקום מסויים - ומה עשינו,
ואז המשטרה החליטה לעצור אותנו לתשאול, או משהו כזה ואני לא זוכרת, למה, בכל אופן,
כשהיינו במשטרה - זה היה בניין גדול, הוא היה בן כמה קומות היו שם הרבה אנשים,
הביאו אותנו לשם ולא באמת חקרו אותנו או משהו כזה, - לי זה מזכיר משהו כמו סצינה של משפט המתים או בית דין של מעלה, כשאני שואלת בתקשור מאשרים את האסוציאציה.../ ואומרים שזה קשור למשמעות של החלום כולו שמדבר על מעבר לעידן אור ועל כך שיש מי שלא יעבור. כשאני מבקשת עוד אולדעת אם זה סמל או מהות, אומרים לי שזה חלום אבל לא נבואה, שיש בו מסר, לגבי דרכך. (שלך של רותי)
היינו שם וכאילו חיכינו למשהו, ממש לא ברור לי למה או שאני פשוט לא זוכרת,
בכל אופן היה קטע שפתאום נהיה בלגן כאילו קרה משהו וכל המקום היה כאילו דרוך,
כאילו היה ארוע גדול (לא ארוע שימחה) אלה מאורע מסויים, שאין לי הסבר אליו,
ופתאום אני רואה את רוב האנשים כאילו מתחילים להיעלם. ( אגב זה היה משהו עולמי לא משהו מקומי) / כאן אומרים לי למסור לך לנסות לשחזר יותר,
ואני רואה את האנשים מתחילים להיעלם כאילו זה מתחיל מלמטה מהרגליים ולאט לאט הם נעלמים ואני זוכרת שהסתכלתי על מישהי והיא הסתכלה לי בעיניים ואמרה לי (כאילו היא מסבירה לי למה זה קורה להם): "אנחנו חוצנים" או משהו כזה,. אני זוכרת שהיה די בלגן בגלל מה שהיה שם וגם בגלל שהתחילו להיעלם אנשים _ להלן "המעבר" עליו דיברתי
ואני זוכרת קטע שהייתי במדרגות עולה בתוך כל הבלגן, ואני מקבלת הבנה(?) מוזרה על אחותי הגדולה, שלמעשה, היא המושיע או משהו כזה (האמת שבהתחלה חשבתי שזאת אני ואז הסטתי את זה לאחותי)
ושהיא כמו שהיא היום כי היא פחדה מגודל האחריות, היא כאילו פוחדת ממי שהיא וממה שהיא באה לעשות כאן ולכן היא נפלה לסמים. >>כמו שאני מבינה את החלק הנ"ל יש כאן דיון שלך עם עצמך לגבי כובד האחריות שמוטל על כתפייך כאחות של זו שאמורה להציל את האנושות ממעבר שיכשל, ולהבנתי האחות כאן מיצגת אחות לדרך וגם אחות גנטית, ויש בלבול פנימי...מבקשת פיענוח ונמסר לי שזה מספיק מדוייק ושאת כבר תמשיכי מכאן בכלים שלך....
מכאן יש קטע מוזר שכאילו יש פיצול ביני לבין בן הזוג שלי אבל אני רואה סוג של כפילות או יותר נכון כאילו אני רואה את הכל כמו בסרט שאני רואה את עצמי ואת מה שקורה מהצד, אני רואה שאני נוסעת לכיוון הבית של אמא שלי.
ואני נמצאת באזור של המגרש(מגרש כדורל שיש אחרי הבית של אמא שלי) ובן הזוג שלי רואה את זה והוא רואה שאני פונה לשם והוא רוצה להגיע אלי והוא נוסע אחרי
ואז כאילו אני עולה על הכביש המהיר לאילת וכאילו אמא שלי גרה שם ואני נוסעת לשם ואני זוכרת שאני חושבת על זה שאיך בן הזוג שלי יגיע אלי אבל מי שחושבת את זה זאת הדמות שרואה את התרחיש לא זאת שנוסעת כאילו אין לו (לבן הזוג שלי) אוטו מהיר וטוב יש לו אוטו קטן וישן ואני חושבת שהוא לא יצליח להגיע לאילת כי זה רחוק ואני כאילו מודאגת מזה אבל למרות הכל הוא מגיע לאילת והוא מחפש אותי אני חושבת שהוא מוצא אותי אבל לא זכור לי מכאן מה היה או שהתעוררתי .
כל הקטע עם הנסיעה ברכב רעוע ומאוד קטן מייצגת את הקושי של הדרך הבעל הוא 'הנישואים' (לאלוהות/ במובן הרחב) שלקחת על עצמך כשהצטרפת למסע הרוחני ולהעברת מיידעים גבוהים ולעסוק במסירות לדרך האור.הקטע של הערבוב בין המקומות מייצג שלבים בחיים שלך, אמא שלך שאת נוסעת אליה מייצגת את הבטחון והחיזוק שאותו את שואבת, הדרך היא לדעתי דרך סמלית,

מקווה שלא סיבכתי אותך - תודה על כל תשובה – לא שמחתי על פניתך
ושמחה לתת יד:)

(מצורף במסמך וורד ושם זה בשני פונטים וצבעים לנוחות הקריאה)

חני1110

New member
רותי מזכיר לי

סדרה שראיתי בערוץ ההיסטוריה שנקראת" אחרית הימים רואים אך נעלמים אנשים .
פתאום מסה גדולה של אנשים נעלמים כלא היו והמקום מתרוקן מאנשים .
נקראת: " הלקיחה "או "ההילקחות ".לפי הנצרות .בגירסה המשיחית .
תפקידך בחלום להעביר אנשים לעידן החדש
ויש לך קצת פחד מגודל האחריות ולכן מעבירה לאחותך את התפקיד ..
אחותך נופלת לסמים היות ולא רוצה לקבל את התפקידהתפקיד גדול עליה .
אוטו ישן בחלום מסמל את ההחלטות שלנו בנוגע לזכרונות העבר ומעבר לחדשנות .
בחלום המכונית הישנה שוב מחזקת ומסמלת את פחד שיש לך מהתפקיד
מסמלת אותך מהחדשנות מהתפקיד שמוטל עליך .
להעביר את האנשים לעידן החדש . ..
מקוה שעזרתי במשהו .

אגב גם לי זה מעלה בזכרון

תקשורים ששמעתי שמדברים על המעבר...
גם שמעתי וגם קראתי,
ומזכיר לי את הזעזוע שחשתי מהרעיון האפוקליפטי שמדבר על תמומה המונית, על מעין מבול או סינון האנושות והתחלה מחדש..
פעם ראשונה זה היה בתקשור לפני קהל שהעבירה יהודית בן-יעקב,
(כן, זו מהרדיו) מול מעגל של אנשים שהתאספו בביתה בזמנו לשמוע מסרים...זוכרת שאז מאוד הזדעזעתי וכעסתי בשיחת תקשור על ההדרכה שלי- בדרך חזרה ממוצא למודיעין...
אח"כ שמעתי וקראתי זאת בגרסאות שונות ובמקומות שונים...גם פה, בדיונים סביב 2012..ובכלל

Apotheosis

New member
כהרגלי, אני מוסיף את דעתי..

"תפקידך בחלום להעביר אנשים לעידן החדש.
ויש לך

-קצת פחד מגודל האחריות-

ולכן מעבירה לאחותך את התפקיד ..
(אחותך נופלת לסמים היות ולא רוצה לקבל את התפקיד, התפקיד גדול עליה)

אוטו ישן בחלום מסמל את ההחלטות שלנו בנוגע לזכרונות העבר ומעבר לחדשנות .

בחלום המכונית הישנה שוב מחזקת ומסמלת את פחד שיש לך מהתפקיד

מסמלת אותך מהחדשנות מהתפקיד שמוטל עליך .

להעביר את האנשים לעידן החדש . .."

-ואני אומר ככה :

קודם כל, על =כולנו= (כל מי שהגיע או נוגע ברוחניות ורוצה את האהבה והיופי שבדבר - ולא אחרת..

תפקיד להעביר אנשים לעידן החדש - הבעיה היא כמובן לקיחת האחריות.

והמקרה שאחותך נפלה לסמים הוא הקל שבקלים מאחר וכל ייעוד שנעשה משפיע על ייעוד אחר - כולנו "קשורים" יחדיו רוחנית כאן - מאחר ויש כאן סדר או צינור משתלשל מעולמות שלמעלה והידע צריך להגיע לכולם, אלו "המורים" הראשונים - צריכים להעביר את פירותיהם (הידע שלהם) הלאה לדור תחתיו וכן הלאה..

לכן (סתם כדוגמא)

יש גם בהגדת פסח 4 אחים..

אחד תמים= כמו נוח ואיוב, מה לעשות יש צדיקים.. והם תמיד מחוברים לטוב - מאחר ואלוהין חייב לטלטל אותם מידי פעם כדי שיתפקסו למציאות - "מפיל" עליהם "פור" מה שנקרא - ונגרמות להן בעיות כך או אחרת אשר בידם לבחור כיצד להיחלץ מהן..

אחד שאינו יודע לשאול = מרגיש שמשהו לא בסדר, אך דרך ההבעה שלו לעולם היא "לוקה בחסר" מכיוון שאין לו ממש מילים להביע את עצמו - כמו תינוק למשל.. הוא מרגיש אך עדיין אין לו את המילים להגיד לך מה "קורה איתו"..

אחד רשע = המנצל את הרצון שלך והידע שלך לטובתו ב"תחפושת" של אדם הרוצה לעזור לך בעצמו.

ואחד ש"הציץ ונפגע" = הגיע לרוחניות מוקדם מן הצפוי בדרכים לא חוקיות (כגון סמים לסוגיהן כמו LSD וכן הלאה - עיסוק אובסססיבי ברוחניות ושכיחת מהותו הגשמית גם..)

אני אומר שהאינטואיציה היא הכלי הראשוני להבין את עצמך - ואני אומר לך שכאשר תהיי מוכנה לקבל את עבודתך הרוחנית - ותפסיקי לפחד ממה שאת עדיין לא מבינה - אך משהו "רוצה" בך להבין אותו.. קחי לך קצת זמן לעצמך.. תתחילי מדיטציה רגילה.. משם תחפשי לך גם חברה נכונה FRIEND-SHIP :)

יום נפלא.

רותי 11

New member
תודה רבה לכם לכל מי שעה והסבר קצר

לגבי אחותי - מדובר באחותי הגדולה הבכורה אני שניה ברשימה
במציאות היא אכן נפלה לסמים זה לא בחלום - בחלום אני מקבלת
את ההבנה (בכל אופן כאילו) למה היא נפלה לסמים אחותי גם רואה
דברים וגם מתקשרת אבל היא מפחדת מזה היא מפחדת להיכנס
לעולם הזה. תוך כדי זה שאני קוראת את הפירושים שלכם נזכרתי
שמספר ימים לפני שחלמתי דיברתי על זה שאני לא רוצה להיות
במקום של אלה שנשארים ועוזרים לאחרים לעבור אני רוצה להיות
בין אלה שיתעלו והחלום משום מה מראה לי שאני ישאר?
לא בא לי.

Apotheosis

New member
קודם כל לא כל חלום הוא חלום נבואי...

יש המון מן הרישומים (הרושם) שהנשמה שלך מקבלת מאירועי היום יום - מתערבבים להם גם עם "תקשורי הנשמה" מה שנקרא - ולכן את מתבלבלת.

אני חושב שאחותך מפוחדת - כי היא קודם כל תחת השפעה של סמים.

דבר שני, אם את מרגישה ובאמת חלמת שאת צריכה לעזור למישהו לגדול - זה קודם כל למי שקרוב אלייך, ובמקרה הזה, אחותך.

ודבר שלישי זה שאנשים תמיד מפחדים ממה שהם לא מכירים ולא חווים, ולכן הפחד הוא בר-חלוף - הוא זמני..עד שתתרגלי לעובדה שאת, כמו המון אנשים - מתקשרת - כרגע זה במצב של אינטואיציה ולכן את חוה פחד - מי יודע איזה דברים מרגשים תעשי בעתיד? זה כל הכיף שבלתקשר או בכלל לחוות את העולם הרוחני - שהוא מתגלה בשלבים - וקודם כל אנו מרגישים אותו פיזית - ואז זה כבר מסע שלם של הנשמה לגילוי עצמי.

אמרת שאת נזכרת שלפני מספר ימים דיברת על זה שאת לא רוצה להיות במקום של אלה שנשארים ועוזרים לאחרים.. את רוצה את "FINAL CUT" מה שנקרא - לא רוצה לעזור, אבל רוצה להיעזר.. ברוחניות, אני מאמין, שיש חוק שנקרא
NOBODY GET'S LEFT BEHIND.

לכן גם אם עזרת לחבר או אחותך לצאת ממצב עגום - את כבר הצלת נשמה.. מה רע בזה? את לא צריכה לקחת אחריות על כל העולם או לפחד לעזור - כי הפחד שלך הוא בעצם שלא יעזרו לך בחזרה.. וכאן טמון הISSUE מה שנקרא - בגלל שברוחניות באמת אף אחד אינו לבדו - מצאי לך חברה או ידיד נפש, ברגעים הקשים - ועזרי גם לאחותך..בהתחלה את יכולה לבקר אצלה בבית..אחרכך לנסות ולדבר על הנושא של סמים ואיך את יכולה (בשלב ראשוני) לעזור לה, המידה וכמובן את מעוניינת לעזור לה.

לא יודע, סתם משהו לחשוב עליו..

החלום הזה הוא חלום דיאלקטי

ויש בו גם לבטים וגם שיח פנימי
לכן די ברור שהוא לא נבואה

אבל יש בו גם תקשור...תמשיכי את התקשור ושאלי שאלות מתוך מצב של ערנות, והעמיקי הבנתך,

רותי 11

New member
לגבי אחותי זה היה בעבר

המצחיק הוא שהיום פונים אליה אנשים
(בכל אופן שהיא מכירה) ומבקשים ממנה
שהיא תברך אותם - כי הם אומרים שהברכות
שלה מאוד עוזרות להם.
ולצערי היא גרה בהולנד ככה שהקשר איתה
הוא טלפוני בלבד

למעלה