מה הייתם עושים? סליחה שלא הכי קשור...

ploompi

New member
מה הייתם עושים? סליחה שלא הכי קשור...

אני גר בדירה שכורה, לפני כמה ימים השארתי שקית זבל בחדר הזבל, ליד הפח ולא בתוכו. איזה ערס צעיר, בן 25 נניח, פנה אליי,כנראה אחראי על הבניין או משהו כזה, ואמרתי לו מה הבעיה?אני ממהר לעבודה, שאל אם שמתי את השקית וכו', אמר שצריך לשים בתוך הפח, אמרתי שאשים את השקית כשאחזור כי אני ממהר, לא אהב את התשובה, שאל באיזה מספר דירה אתה גר? קרא לי "הומו,קוקסינל!".
כשחזרתי בערב, הוא הלך אחריי כי רצה לדעת באיזו דירה אני גר ולא עזב אותי גם כשהערתי לו וכששאלתי אותו מי הוא?
אמרתי לו שאני לא מדבר עם אנשים שמדברים אליי בצורה כמו קוקסינל, הוא אמר קוקסינל? כשתסיים להכיר אותי תהיה הזונה שלי.
בלית ברירה,נכנסתי הבייתה והוא ראה את מספר הדירה וגם התקשר לבעל הבית שלי,כנראה מכיר אותו.
בכל מקרה, מאז בכל כמה ימים הוא סוגר לי את אספקת המים לדירה מהברז שנמצא במסדרון של הקומה.
חשבתי להגיש נגדו תלונה במשטרה,פשוט לא יודע אם זה יהיה חכם כי הוא רק יטריד יותר, אני חושב שהוא גם גר באיזו דירה בבניין ככה שהוא בעמדת כח עליי כאילו.
אין לי מושג מה השם שלו ומי הוא, אפשר אולי לשאול את בעל הבית.

מה הייתם עושים במקומי? אגב אני עוזב בכל מקרה את הדירה עוד כמה שבועות

W a b b i t

New member
רק אתה במקומך

לא הייתי מקשיב כל כך לעצות של אנשים שכותבים במצב לא מאוים כמוך.
אם אתה עוזב עוד כמה שבועות, תחליט עם עצמך כמה זה מפריע לך.

דבר שני אולי כדאי שתכתוב את זה בפורום "יוצאים מהבית"...
שואל בכל זאת? קורס אומנות לחימה או רשיון לאקדח+קורס ירי מעשי.
בריונים ברגע שמזהים שאי אפשר להתעסק איתך כי הפחד כבר לא שם- ממשיכים הלאה ונעלמים.

Purple Mushroom

New member
עד שתעזוב, תנסה להשלים איתו

תבוא אליו בטוב. או שתנסה להתרחק. נראה לי טיפוס מסוכן. צריך לנסות להסתדר עם טיפוסים כאלו. תנסה לשפר את מערכת היחסים שלכם.
נשמע לי מפחיד, תתעלה מעל רמת הפחד, לרמה של אהבה, תבוא אליו בטוב
.

einat162

New member
כי :

אומנם הכותב לא היה גם בסדר לדעתי (היה צריך לזרוק בתוך הפח), אבל לפי התיאור שלו אי אפשר "לבוא לבנאדם בטוב", חסר לו בורג והפתרון הוא תלונה במשטרה או מעשה נגדי.

Puskas

New member
וואלה?

תלונה במשטרה לא תעזור בכלום, הוא באותו יום כבר יהיה חזרה בבית ויחזור עצבני עוד יותר.
מעשה נגדי כנ"ל, הוא ידע מי עשה לו את זה והוא יודע איפה הבחור גר..
לא יודע עם מה הוא מתעסק, אם זה מישהו פלילי רציני או סתם ילד פוזה..
אם זה ילד פוזה אז אפשר לתפוס אותו לשיחה וליישר לו את הראש..
אם זה מישהו שניראה פוטנציאלית מסוכן יותר אז כמו שנאמר למעלה, שיסבול את זה עד שיעבור דירה ולהתראות.

Purple Mushroom

New member
אני לא בדיעה הזאת,

בתור מהפכן של אהבה
. צריך לבוא לבן אדם באהבה, ולעורר בו את הניצוץ של האור, של הטוב. מאמין כל חיי, וקיבלתי על כך חיזוק, כשהצטרפתי לחבורה של אבירי האור
,
שעדיף להיות בן אדם טוב, ולהאיר את החושך.

לא מסכים עם כמה תגובות אלימות כאן. אני דוגל באי אלימות. ואין לי כח להגיב לכולם.
אלון ארד,
אביר אור, במהפכה של אהבה
. (תשריינו את התאריך, ה 21. לספטמבר )
=] ...

AnandamiDemian

New member
שזה נכון, אבל לא עוזר לא הרבה.

זו סיטואציה ביזארית מלכתחילה.

ככלל אין באמת דרך להתמודד עם ערסים אלא אם מדברים בשפה התוקפנית שלהם. רובם ככולם הם ערסי צעצוע, ואף אחד מהם לא דיבר אלי ככה בחיים.

מצד שני, עדיין לא נדקרתי אז...

בתור עכואית

אי ממש מבינה אותך
זה מלחיץ היום לעמוד על שלך כי אתה לא יודע איך הצד השני מגיב.
לפי דעתי לא כדאי להיכנס לעימותים. מאז הסיטואציה שתיארת יצא לך לראות אותו? להיתקל בו?

אמאלה

איזה ערס מגעיל..
אני אישית הייתי מגישה תלונה במשטרה. או משאירה לו פתק במקום שהוא סוגר את אספקת המים ורושם שם שהתלונה בדרך ושיזהר כי יכולות להיות בסביבה מצלמות שהתקנת

h a j b i

New member
גם ככה אתה עוזב עוד כמה שבועות

אם אתה יכול להתמודד עם הניתוקים של המים מידי פעם אז תתעלם. אם לא, בפעם הבאה שאתה רואה אותו תגיד לו שעוד פעם אחת ואתה מגיש תלונה. אם הוא "חכם" הוא יגיד לך: "לא תז**, מאיפה אתה יודע שזה אני.." וכו אבל יפסיק בפועל. אם לא יוצא לך לפגוש אותו או שאתה לא רוצה לדבר איתו, תשאיר פתק ליד הברז מים שלך. אפשר כמובן להגיש תלונה בפועל וזה עשוי לעזור אבל בגדול זה די מילה נגד מילה והרבה כנראה לא יצא מזה.

אופציות נוספות:
לבדוק אופציה להקשות עליו לסגור את הברז או שסתם יבאס אותו (למרוח דבק או חומר מגעיל כלשהוא על הידית, להוציא את הידית, לא יודע איזה סוג ברז זה אז בהנחה שזה אפשרי כמובן)

לפוצץ אותו מכות בפעם הבאה שתראה אותו (לא מומלץ).

einat162

New member
* לתחקר את בעל הבית

לתת תיאור כללי של אין הבנאדם נראה/ מדבר- וככה לאתר אותו.
אופציה שנייה- לדבר עם דיירים אחרים בניסון הזיהוי (בטח הוא הטריד אחרים)
אופציה שלישית - אם אין הרבה דירות בבניין / איזור שלכם- לעבור דלת דלת להציג עצמכם ולשאול אם יש מישהו שמתאים לתיאור שגר פה.

באמת שזה ענין של כמה רחוק אתה מוכן ללכת. ברגע שיהיה לך זיהוי תוכל להגיש תלונה במשטרה.

ולא הבנתי את "אני חושב שהוא גם גר באיזו דירה בבניין ככה שהוא בעמדת כח עליי" ..... הרי אתה גם גר בבניין!

W a b b i t

New member
בכל מקרה

כשאתה עוזב אתה חייב להשאיר מתנת פרידה ליד הדלת...!

אם אתה לא רוצה להשאיר זבל הרבה זמן בחוץ, תעשה כמו בסרטים האמריקאים: תשאיר שקית נייר עם קקי של כלב (כן זה מגעיל, אבל הרבה
אנשים משום מה אוספים קקי של כלבים, עולם מוזר), מחוץ לדלת שלו
תבעיר אותה, תצלצל בדלת ותברח. אחרי שאתה שומע שהוא
נבהל ודרך עליה. צלצל אליו הביתה/ תזרוק משהו שיעשה רעש דרך חלון אחר וכו', כל דבר שיגרום לו לרוץ עם הקקי בחזרה פנימה...

אם אתה משקשק פשוט תזמין לו 100 פיצות הביתה...

למעלה