2

Stark Bannermen

New member
2

שלום, שלום...נרענן את הזיכרון..השנה אני עושה סמינר על ייצוג הנכה והגמד בתרבות הפופולארית (דרך משחקי הכס)..אז אחרי שביקשתי עזרה במציאת מאמרים, עכשיו אני צריך עזרה קלה בריענון הזיכרון לגבי סצנות טובות שיכולות להתאים נהדר לניתוח שלי. אני אשתמש בסצנה היחידה של השניים כאשר טיריון מגיע לווינטרפל אחרי הביקור בחומה ומגיש לרוב את התוכניות לאוכף בשביל בראן.

בנוסף אני זקוק לשתי סצנות של כל אחד עם המשפחה (זה בעייתי מבחינת בראן, כי האינטרקאציה היחידה שלו עם משפחה אחרי הנפילה הייתה עם רוב וריקון) ושתיים עם חברים (נגדיר את ואריז למשל כ"חבר" של טיריון. הצעות לסצנות טובות? עולות לי כמה בראש אבל אולי הצעה שלכם יכולה להתאים יותר.

Rodrik Harlaw

Well-known member
הממ... אולי

הסצינה שבה טיריון וג'יימי אוכלים ארוחת בוקר וטיריון מתייחס לכך שגם ג'יימי עכשיו נכה.
הסצינה שבה טומן צוחק, בלי כוונת זדון, למראה מופע הגמדים, אבל מפסיק מיד כשהוא נזכר במי זה פוגע.
הסצינה שבה טיריון לא שורד את המהומה לפני הקרב במזלג הירוק, והדרך שבה המצלמה מספקת את נקודת המבט הנמוכה שלו, ונותנת את ההרגשה של מישהו שמוצא את עצמו במרכז עדר מסתער.
&nbsp
הסצינה שבה רוב נוהג בצורה מגוננת ונוזף בתיאון על כך שכמעט הרג את בראן.
&nbsp

הצעות
לא קריטי לספר החמישי

- טיריון וטייוין "אני רוצה את הצוק".
- החתונה של טיריון. בגרסאת הסדרה שהשרפרף היה שם וסולק ע"י ג'ופרי שזה אפילו יותר טוב. בספרים יש את סצינת ההשכבה והיחס של סאנסה אליו, שבספרים היא טעונה במחשבות של המשתתפים.
- טיריון וברון, השיחה על טישה. באופן כללי ברון הוא בהחלט חבר של טיריון: עוד בדרך לבקעה, לפני המשפט בקרב, קייטלין שמה לב איך הם מדברים וצוחקים יחד. ברון הוא אולי החבר היחיד שיש לטיריון, והוא לא משקר לו אף פעם (והוא גם לא יזיז זרת לטובת החברים שלו אם זה יזיק לו, אבל זה ברון).
-
טיריון במכירה הפומבית ליד מירין. ז'ורה כסוג של חבר.
- לואין הוא סוג של דמות אב לבראן, לא? הוא יכול להיחשב משפחה. אחת מהסצינות בהן הוא מלמד אותו ומזכיר לו שהוא לא יוכל ללכת שוב.
- נראה לי שיש סצינות של הפריים בוינטרפל שמתייחסים לנכות שלו.
- הסצינה שבראן לא רוצה לצאת מהעור של קיץ/סאמר.
- בראן במערה בהרים, עם המנהיג של אחד השבטים (פלינט אאז"נ).

Stark Bannermen

New member
תודה רבה

אבל אני מתמקד בסדרה אחרת אני אתקע עם המון מידע והמון פרטים.

למעלה