בזאפה אין אף פעם כרטיסים כבר כל פעם שיש הופעה אני ברשימת המתנה וכבר שכחתי מתי הייתי שם
בקסריה הייתי לפני שנה וחצי ושם נהנת פחות לא רואים טוב וגם קסריה זה ממש רחוק לי
האם יש עוד תאריכים בקסריה ?
איך האנשים הקבועים משיגים כרטיסים לכל ההופעות לא הבנתי?? ועוד במקומות טובים למדו אותי הטריק שלכם?

DorSht

New member
כאחד שהוא לא קבוע בהופעות

אלא בא להופעה או 2 בשנה,
למדתי שפשוט צריך הרבה מזל.

מצאתי שנה שעברה באוגוסט 12', כרטיסים לפודיום - ביצעתי רכישה מיד.
ככה מצאתי את עצמי קרוב יותר לבמה ונהנתי יותר מאשר בשנת 2011 שישבתי באחד מהיציעים התחתונים.

זה לא טריק ולא שום דבר, החוכמה היא להכות בברזל בעודו חם, וגם צריך מזל :)
(כמו שמצאתי במקרה 2 כרטיסים לזאפה במקום לא רע)

חן אדיב

New member
הרבה התמדה וקצת מזל

בשביל זאפה מתקשרים כל יום לבדוק אם נפתחו הופעות ואם כן מזמינים ישר. זאביק השועל ממליץ תמיד להתקשר כל יום בוקר וערב, ולא לפספס יום.

בהופעות גדולות עוקבים אחרי הפרסומים ולמתמידים במיוחד בודקים את האתרים כל יום (קסטל, הדרן, זאפה, משרד-כלשהו שמוכר לאותה הופעה). לעתים מפרסמים את תאריך ושעת פתיחת ההופעה למכירה - להיות ליד המחשב, ריפרש את הדפדפן, ולהכנס מיד לכרטיסים. יש הרבה תחרות ותוך שעה שעתיים הם נגמרים, להוציא כרטיסים בודדים פה ושם.

אם עוקבים אחר הכללים האלה תמיד ניתן למצוא כרטיסים טובים.

למספר מצומצם של אנשים שבאים לכל ההופעות נשמר כרטיס. בניגוד לדעה הרווחת, זהו מספר מאוד מצומצם, ולא מפריע לשאר הציבור למצוא מקומות טובים. כל-יום, כל-יום, ריפרש, ריפרש, ועם התמדה אפשר גם לנחות על אולם בזאפה ואורקסטרה בהופעות הגדולות.

מה זה מספר מצומצם כמה?

2 בשנה זה מעולה לפניי שהוא התחיל בזאפה גם אני הייתי 2/3 בשנה בהיכל התרבות/צוותא
ואני לא יכולה לשבת בכל מקום אני בכיסא גלגלים

Donatelo

New member
תלוי איפה

בקיסריה כל מה שנמכר לשורה הראשונה הוא בעצם השורה השנייה, כי השורה הראשונה בעצם ממוספרת כשורה 0. כולה שמורה למועדון המכונה "מועדון שורה ראשונה".

בזאפה תל אביב מדובר בשולחן המרכזי מול הבמה. בזאפה ירושלים - נחכה ונגלה

:)

חן אדיב

New member
הפכת את היוצרות והשורות

נהפוך הוא, לעתים הקונים לשורה 2 בצד מופתעים לגלות שהם יושבים בשורה "ראשונה" כי פיזית אין כיסאות מולם, והשורה רק נקראה 2 מטעמי נוחות במחשבים. סמנטיקה.

אין דבר כזה שורה 0. אם התמזל מזלו של מישהו לקנות כרטיס לשורה הראשונה או השנייה, בדיוק שם הוא ישב. היו מספר מופעים בשנים האחרונות בהן השורות הראשונות היו פתוחות לקהל: רעננה, מוצקין, היכל התרבות תל אביב, מספר קיסריות, ובאמפי כרמיאל אף ניתן היה לקנות כרטיסים לשורה הראשונה במרכז.

את ההופעה בקיסריה ניתן לראות ולהרגיש מצויין מכל האורקסטרה, למי שאוהב קרוב. אין הבדל בין שורה 1 לשורה 6 מבחינת ראות והרגשה. מבחינת זווית, אף עדיף שורה 6 באמצע או במעבר על שורה 1 בקצה. אני אישית גם תמיד אמליץ לכם לשבת עם כל החברים בכל שורה באורקסטרה, מאשר לקפוץ על כרטיס בודד אחד מקדימה.

אגב כסא גלגלים, תמיד מתייחסים אליהם יפה בקיסריה ומוצאים להם מקום טוב מקדימה, אני חושב שבמקרה הזה לא יזיק לדבר עם משרד הכרטיסים, שיפנו אותך למי שצריך, ולשאול אותם לגבי הסידורים.

שוב, לגבי מקומות טובים מקדימה, כל מה שצריך זה לבדוק כל יום ולהתמיד, וזהו.

כאמור, ישנם קומץ אנשים, שאפשר לספור אותם על 10 אצבעות, ששלמה הוא כל חייהם, הם באים לכל ההופעות, או כמעט כולן, שנים רבות, ונשמרים להם כרטיסים. עיזבו אותם לנפשם. הם לא מפריעים לאף אחד.

zwzwzw1

New member
להופעה הראשונה בקיסריה השנה ב-25.4

נמכרו כרטיסים לשורה הראשונה גם דרך הזאפה .. כל הקודם זכה לרכוש כרטיסים לאורכסטרה ללא בעיה .

תמיד אומרת שאני בכיסא גלגלים מושבים

בכניסה 2 למעלה למעלה שהמושבים הם מאבן ראיתי דרך המסך אם לא היה מסך לא הייתי רואה כלום אז מזל שיש אותו
פעם הייתי בהופעה של אהוד באני סבלתי מאוד מאוד שמעתי שלמה בדיסק מן אבל ישבתי במקום מעולה מעולה איפה שהכיסאות באמצע לא קרוב לא רחוק אתם יודעים איזה שורה זו?
בהיכל התרבות עד 2004 ניראה לי הייתי משיגה לשורה ראשונה או שלישית
בשנים האחרונות טוענים שזה לא בטיחותי מה לא בטיחותי בזה ?? וכיסאות גלגלים זה ביציע גוש ג' ולא רואים כלום אפילו יותר גרוע מקסריה

וואוו כל הכבוד שעומדים בזה ולא נמאס לכם ? מקב

מקבלים הנחה אחרי כל עשר הופעות כרטיס חינם?לקבועים אין דיבור עם שלמה לגביי רשימת השירים?

לא נראה לי שרלוונטי פה כל הכבוד...

זו שריטה לטובה ולרעה. זה כמו שלי לא יגידו כל הכבוד על זה שכל השנה בכל רגע במסירות ובהשקעה אני דואג להיות טרוד ואמוציונלי מאוד בדברים שקשורים לשלמה- לפעמים זה גורם לי לתובנות מעניינות לגביו ולפעמים זה גורם לי לא לחשוב בבהירות לגביו. אני פשוט כזה...

לא שבכל רגע אני חושב עליו כמובן

אלא התכוונתי בזמנים שאני חושב עליו (לא שזה מנחם הרבה). לילה טוב לכל השרוטים יותר ופחות.

מה שמדהים אותי הוא שאותו דבר שמרפא שריטות

גם יוצר שריטות חדשות, מה שנקרא-החיים הם לקחו אותי לכל מקום איתם...

הקבועים לא קיבלתי תשובה אין לכם יכולת השפעה

על רשימת השירים של שלמה? ואם אין נסתפק ונתפשר על דויד ברוזה

אבל הוא לא מתיחס בעצם מזמן כשהייתי בהיכל התרב

התרבות כתבתי לו שישיר את טלפני טלפני ואחריי כמה שנים בזאפה הוא התחיל לשיר אותו אולי בזכותי?ממש לא ניראה לי
אוף בא לי הופעה לילה טוב

למעלה