mimes17
Well-known member
אני לא הכי מבינה בנושא אז צריכה עזרה!! הסיפור בקצרה.. התקשרו אליה היום מחברה בשם אייס תקשורת חכמה והציעו לה אינטרנט.. תוך כדי השיחה שלחו לה את החוזה בsms, לצערי מרוב הלחץ ושלא רצתה לקרוא והכל פשוט הסכימה ואז היא המשיכה לקבל עוד הודעות מהחוזה ..נאמר לה בשיחה שמחר יתאמו איתה הדרכה מהאנטי וירוס ( מסתבר שבחוזה כתוב שהיא צריכה לשלם 49 שקל ל36 חודשים על האנטי וירוס, ויש לציין שלא נאמר לה כלום בשיחה על כך שהאנטי וירוס כרוך בהתחייבות של 49 שח ל3 שנים) ובעוד יומיים יתאמו מישהו שיתקין ראוטר.. אחרי שעה מהשיחה היא התקשרה אליהם לבטל.. אחרי שעה המתנה ענו לה ואמרו שזה יקח יומיים לבטל את האינטרנט, ושמישהו ייצור איתה קשר אבל את האנטי וירוס אי אפשר לבטל, כי הם שלחו לה את הקודים של האנטי וירוס בטקסט.. אחרי שיטוט קל באינטרנט גיליתי שיש הרבה תלונות על החברה הזו, ושזה כנראה עוקץ אז השאלות שלי הם: 1.מה היא צריכה9 לעשות עכשיו?? 2. האם היא תהיי חייבת לשלם את ה49 לשלוש שנים על האנטי וירוס?? 3.האם הסכמה בעל פה קבילה או שצריך לחתום? האם היא יכולה פשןט לבטל את כרטיס האשראי?? ( מפחדת שאם כן תבטל אז יהיה לה חוב אליהם ושימשיכו לחייב אותה אם תוציא כרטיס אשראי חדש.. ) אם אכן יתקשרו אליה מהאנטי וירוס ומהראוטר בשביל לתאם אמרתי לה שתסרב לשניהם ותגיד שביטלה העסקה.. 4.האם הם עדיין יכולים לחייב אותה לגבי האינטרנט אפילו אם אין לה הראוטר.. מה אתם מציעים לעשות!!?? 5.האם כדאי שתתקשר אליהם שוב לוודא שהעסקה בוטלה? כי נראה לי שעסקה עוברת רק אחרי יום .. מוזר לי שאמרו שתחכה יומיים.. אולי בגלל זה רוצים שתחכה? תודה