שלום
באתי לבקש את עזרתכם, מקווה שתוכלו לסייע...
חמי וחמותי מגיעים אלינו לארוחת שבת.. לא ממש יצא לנו לארח אותם בעבר לארוחת ערב, וחשוב לי שזה יהיה מושקע.
יחד עם זאת, יש מגבלה, אני בחודש שמיני עם בצקות מהממות ברגליים כך שלא ממש קל לי לעמוד שעות רבות..
והעזרה הכי גדולה שבעלי יכול להגיש בגזרת הבישולים והנקיונות זה שהוא יצא מהבית לכמה שעות כי למרות הרצון הטוב שלו הוא בעיקר מפריע ועושה נזקים ,כך שאני לגמרי לבד...
בקיצור, אני צריכה עזרה בהרכבת התפריט, פשוט עד אתמול חשבתי שהם יבואו באמצע שבוע ותכננתי ללכת על חלבי, אבל אתמול התברר שהם יגיעו לארוחת שישי ולדעתי לא מתאים להגיש חלבי..
מאחר ומדובר באנשים מבוגרים, אין מה להגיש כמויות ענקיות של אוכל, כי הם לא יצליחו לאכול יותר מדי..
אז ממה שהתחלתי לחשוב ,
נראה לי שבהתייחס להרכב הפולני ולמזג האוויר יהיה הכי נכון להגיש מרק עוף צח להתחלה עם איטריות, זה משהו שאני יודעת שהם אוהבים למרות שהוא לא מיוחד משום בחינה, אבל זו התחלה טובה שתשאיר מקום להמשך..
חוץ מזה כמובן שיהיו כמה סוגי סלטים על השולחן וסלסילת לחמים טובים..
אני תקועה במנה עיקרית ואשמח לעזרה...
למשפחה שלי יש אטליז גדול מוכר ואיכותי כך שמבחינת בשרים אני יכולה לקחת כל נתח העולה על דעתי , אז תרגישו חופשי להתפרע עם כל נתח לא משנה מה רמת המחיר שלו...
העיקר שהעיקרית תראה מושקעת מרשימה ומיוחדת עם תוספת מתאימה...
לגבי הקינוח, אני לא בטוחה, תמיד זה קשה עם קינוחים פרווה ..
חשבתי על סופלה, שזה קל מאוד להכנה ובתור חובבת שוקולד מושבעת הוא מאוד טעים בעיני, השאלה אם זה נראה מספיק .. מה דעתכם? אם לא, יש הצעה אחרת?
ממש מקווה שתוכלו לעזור לי , אני לא מצליחה לחשוב על כלום...