Gbs חיובי!! מה עושים??

Riket3

New member
Gbs חיובי!! מה עושים??

מעוניינת בלידה טבעית (ללא אפידורל ומשככי כאבים) אבל הבנתי שאני צריכה לבוא מהר לבית חולים להספיק לקבל אנטיביוטיקה 4 שעות לפני הלידה, זה בדיוק מה שאני לא רוצה)-: המטרה שלי לסחוב בבית כמה שיותר ולהגיע לבית חולים רק להוציא את התינוק, מצד שני פוחדת לסכן אותו אם לא אספיק לקבל אנטביוטיקה...
אז מה עושים??? ממש לא רוצה לוותר על לידה פעילה וטבעית כמו הקודמות שהיו לי (לידה רביעית)

קודם כל נושמים עמוק ( :

מצרפת לך מאמר מעולה על נושא הGBS מקווה שאת בסדר עם אנגלית. (כולל נתונים סטטיסטים)
כניראה שתצטרכי להגיע לבית חולים יותר מהר מכפי שתכננת (את יולדת מהר?)
כדי לקבל את האנטיביוטיקה.
הלידה עדיין תוכל להיות פעילה וטבעית רק עם וריד פתוח. (לאנטיביוטיקה עצמה לוקח 10 דקות)
חשוב שתיבחרי בית חולים תומך לידות טבעיות,עם מקלחת בחדרי הלידה ותבואי עם ליווי טוב ותומך.

אפשר לחוות לידה פעילה וטבעית גם בבית חולים

בלידה הקודמת גם לי היה GBS חיובי. עזר לי מאד כשהצלחתי להשלים עם זה שעלי להגיע בשלב מוקדם, ונערכתי לכך בהתאם (מוסיקה מרגיעה, נשנושים ושתייה מחזקים, נשארתי עם הבגדים מהבית בתיאום עם הצוות עד שבשלב מסוים רציתי להחליף לבגדי בי"ח).
דבר משמעותי נוסף הוא שביקשתי שיפתחו לי וריד במקום שלא יפריע לי להיות בתנועה - ואכן המיילדת הסכימה ומצאה וריד באמצע האמה (בין המרפק וכף היד, בצד העליון). זהו מיקום שלא חשבתי עליו בכלל, וקצת היה לה קשה בהתחלה למצוא שם, אבל כך אפשר היה בהמשך לקפל את היד בחופשיות, לנוע על שש וכו'.
בהצלחה!

למעלה