חתולים מחפשים בתים

shula9

New member
למסירה חתול בן חודשיים

חתול שחור בן חודשים עם עיניים מדהימות מחפש בית חם ואוהב, סבלני וסובלני.
החתול נבדק וטופל ע"י וטרינר בבדיקה מקיפה וקיבל תילוע. חייב למצוא בית דחוף !!!
הקטנצ'יק מקסים, שובב וחברותי, מגרגר ומתפנק, אוכל לבד ועושה צרכים בארגז לבד. יימסר רק למישהו רציני ומסור !!!
החתול נמצא באזור המרכז.
לפרטים: - 9766172 - 052

goolo123

New member
מבחר גורי חתולים לאימוץ..משגעים וחברותיים..

לפרטים 0506282018 או 0546841613

לילי 507

New member
גור חתולים מקסים מחפש בית

נמצא אתמול באזור ירושלים, ננטש ע"י אימו אבל מסוגל לאכול אוכל יבש מוצק, לקפץ ולדלג כמו איילה, בריא חזק ,נבון ומלא חיים- ואם לא אמרתי קודם- חמוד ויפהפה בצבע אפור לבן. בשל חתולה בוגרת בבית שרודפת אותו אין לי אפשרות לצערי לאמצו.
בקיצור, אוצר אמיתי למביני עניין ולבית חם, אוהב ומסור.
אפשר לשלוח מסרים,
תודה:)

עזרתכם במציאת בית ל3 חתולים מדהימים!

השלושה נזרקו אצלי כאשר עוד ינקו, הם טופלו וגדלו להיות חתלתולים טובים מאוווד!
הגורים בלית ברירה חיו אצלי בחצר ונהגו לצאת לטייל לחצרות השכנות כאשר לא הייתי בבית, הדבר גרם לבעיה ואחד השכנים
הטיח בבן זוגי כי אם החתולים יכנסו אליו שוב - יעלים אותם. ככה פשוט.
החתולים האלה כל כך טובים שאמרתי לו רק תעשה קול כלשהו והם יברחו, זה לא עניין אותו... נאלצתי להכניס אותם לבית,מדובר בחדר קטן עבור 3 חתולים בני 5 חודשים בערך, זה לא פיתרון לטווח ארוך כי לוחצים עליי בבית להיפטר מהם ואני כבר מגדלת 2 כלבים.
הם חתולים שרגילים לטיפול לא יסתדרו בלי שידאגו להם לאוכל, הם אוהבים מאוד חברה של אנשים, הם סקרנים ומצחיקים וכל אחד
מהם מיוחד... מגיע להם לחיות עם משפחה אוהבת ביחד או לחוד... מגיע להם לקבל אהבה ומגיע להם שיהיה להם למי לתת מאהבה שלהם.

אנא אם אתם מחפשים או מכירים אנשים טובים שמחפשים חתול ג'ינג'י, חתולה שחורה או טריקולורית ביחד או לחוד
תפמו אליי, החתולים מטופלים, מורגלים גם לבית וגם לחצר, מסתדרים מאוד עם אנשים ועם כלבים ...
נייד: 0542432825 , מייל: [email protected] ניתן גם במסרים

kitcat3

New member
גורה טורטית מהממת לאימוץ!

שלום לכולם,

לפני קצת יותר מחודש מצאתי ברחוב גורה טורטית קטנה ומהממת שבקושי מצליחה לזוז.
לקחתי אותה לוטרינר, התברר שששברה את הרגל וטיפלתי בה וכיום היא כבר מתרוצצת כאילו כלום לא קרה :)
החתולה אצלי בבית אך יש לי עוד אחת והן פשוט לא מסתדרות... תוקפות אחת את השניה וזה לא נראה טוב.
אני מחפש בית חם לגורה הקטנה והמתוקה הזו, מי יכול לעזור לי?

מנגו - גורונת בת 6 שבועות מחפש בית חם

מנגו - גורה יפיפיה וכובשת, בת 6 שבועות, מחפשת בית חם ואוהב. מנגו מסתדרת נהדר עם כלבים וחתולים, מאוד מ-א-ו-ד אוהבת אנשים, יש לה את הפרווה ההכי רכה ונעימה בעולם, מגרגרת כמו טרקטור ואוהבת לשחק ולהתכרבל.
נמצאת בבאר שבע, אבל בשמחה ניתן לה טרמפ לבית קבוע.
לפרטים נוספים:
050-7911878
050-2622009

ומפירה מחפשת בית חם

לפני הכל למה קראתי לה ומפירה?
פשוט כי היו לה המון שיניים עוד בתור גורה קטנה.
ממש מלא שיניים קטנות ומחודדות אז זה ממש התבקש.
חוץ מזה בתחילת הדרך הראייה שלה לא הייתה ממש קיימת (עיוורת כמו עטלף)
אז זה התאים....
כמובן שהנבואה הגשימה את עצמה והיום היא מנשקת אותי בלי לשון אלא בנגיסות קטנות ועדינות בסנטר
(היא גם מלקקת אותי האמת)

את ומפירה אספתי מהרחוב בגיל חודשיים לערך.
היא ישבה על שפת המדרכה, מטר מכביש ראשי עם דלקת עיניים לא סימפטית.
העיניים כבר היו סגורות, למעשה לא ראתה.
כמובן שאספתי אותה אליי הבייתה.
נתתי לה משחת עיניים המון זמן, משהו כמו שלושה שבועות ולשמחתי הראייה ניצלה.
בעין אחת רואה כמעט מושלם, איזה 90 אחוז ובשניה בסביבות החמישים (זו העין עם העכירות).
כמובן שזה לא מגביל אותה בשום צורה, היא רואה אחלה (יש מצב שבעתיד יהיה אפשר לטפל בעכירות ואז המצב ישתפר עוד יותר, ויש גם אפשרות שהעכירות תרד לבד עם הזמן ככה נאמר לי ע"י וטרינר).

ההתמודדות היותר רצינית התעוררה כשיום אחד ומפירה קמה עם ראש מוטה הצידה, אישונים מרצדים וחוסר יכולת ללכת בלי ליפול.פשוט חסרת שיווי משקל , הלכה במעגלים, הלכה ונפלה וכ"ו.
כמובן שרצנו לוטרינר ופה יש קטע מרגש שמייצג את הומפירה.
אצל הוטרינר, כשכל העולם מסתחרר לה, עם האישונים המרצדים ובלי שיווי משקל, עם ראש מוטה, נופלת והכל, ממש בשיאו של המצב הזיבלי הזה היא רצתה לשחק.וגירגרה.ורצתה לאכול שימורים שנתנו לה, זה לא הזיז לה.
זו ומפירה, חתולה שהחיים חילקו לה קלפים לא משהו בכלל אבל היא עם שמחת החיים שלה ממשיכה קדימה ודורסת כל מכשול.
להעריץ אותה וללמוד ממנה.

קיבלה אנטיביוטיקה, חזר השיווי משקל(חזר מזמן), כיום היא הולכת ורצה כרגיל, מתרוצצת/משחקת, גורה רגילה לחלוטין ומה שנשאר זה רק הטייה קלה של הראש אבל זה לא משפיע בכלל.

לומפירה היה בצעירותה חשד להרפס וזה יכול לדבק חתולים לא מחוסנים.
אם החתול שלכם קיבל שני חיסונים בתור גור ולפחות חיסון אחד בתור בוגר הסיכויים שידבק קטנים מאוד עד זניחים (שאלתי שלושה וטרינרים מעולים ).
היא מתה לקבל חבר חתול!משתוקקת!
כל פעם שחתול בא לגינה והיא רואה אותה היא מתחרפנת, מתה לשחק איתו.

אז זהו, נכון להיום ומפירה גורה (בת 4 חודשים לערך אולי חמישה) בריאה, רגילה לחלוטין.
*עדכון נכון ל-16.10.2014
ומפירה קיבלה חיסון שני ונמצאה בריאה לחלוטין ע"י הוטרינרית (המעולה) שבדקה אותה.
היא מאוד לא מפונקת, שחקו איתה, פרגנו קצת בשימורים טעימים והיא תהיה מרוצה.
מגיע לה יותר יחס משמקבלת אצלי (יש אצלי עוד שני גורים וחתולי חוץ שמטפל בהם, אני עסוק).
קחו אותה וקבלו קצת אהבה ערפדית.
לא תתחרטו.

התמונות עדכניות מלפני שבוע לערך חוץ מהתמונה עם הכלי אוכל.
זה כשהייתה עוד עיוורת על המדרכה ברחוב.
אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל
[email protected]

שני גורים אחים מקסימים מחפשים בית

שני גורים בני 4 חודשים, אחים זכרים, מנומרים ומפוארים (במציאות אפילו יותר מבתמונות) מחפשים בית.
כואב הלב להפריד ביניהם, הם אחים וקשורים מאוד אז בעדיפות עליונה רוצה שיאומצו ביחד.
אשקול גם בתים מעולים שירצו רק אחד מהם.

הם אצלי מגיל שבועיים, בריאים, קיבלו כבר שני חיסונים, לשניהם אופי עדין ומקסים ופרווה חלקה ונעימה כמו קטיפה.
הם ישנים לילות שלמים, לא מציקים, לא נושכים נשיכות גורים!

הם מעניקים אהבה כמו שלא קיבלתי מעולם מאף גור שעבר אצלי (ועברו הרבה).
אוהבים להיות במחיצתי, צמודים אליי בבית, מתלטפים, נותנים שירימו אותם, ישנים איתי (ועליי), מלקקים אותי בלי סוף!
לפעמים אני שם יד על הפנים כי די מספיק אוטוטו לא נשאר לי עור מרוב שהם משייפים אותו עם הלשון שלהם.
פשוט נשנקנים אובססיביים.
וזה בערך הדבר הכי רע שיש לי לאמר עליהם אתם מבינים?
שהם מנשקים יותר מידי..הקיצר מושלמים!

הם משלימים אחד את השני, לראות אותם משחקים ביחד זה כיף גדול.
הם יכניסו אור, שמחה וצחוק לבית שיאמץ אותם.
שעירי וחלקי, פשוט קחו אותם ותהנו.
אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל
[email protected]

3 חתולים מקסימים צריכים בית

הי,

השלישיה שאצלי בני 5/6 חוד בערך, היו אצלי מינקות כאשר שכן זרק אותם בארגז, גדלו אצלי בחצר וטופלו על ידי
עד ששכן אחר החליט לאיים ולהגיד שאם ימשיכו להיות פה יעלים לי אותם. לצערי חתולים נעלמו אצלי בשכונה אז האמנתי לו.
הכנסתי אותם לתוך הבית לחדר פנוי שיש לנו והם שם מאז כבר שבועיים בערך, מגיע להם משפחות חמות ואוהבות שיהיו איתם
וייהנו מהם... הם חתולים מאוד מיוחדים עשיתי הכל כדי שלא יתרגלו לבניאדם כדי שיחיו בחוץ ולא יתקרבו אליהם אבל משום מה קרה ההפך...
הם פשוט לא חתולים סנובים כפי שרציתי שיהיו הם מחפשים אהבה ויחס ואוהבים מאוד להתפנק על הידיים...

אם אתם מחפשים תוספת למשפחה בדמות חתול או אפילו זוג ואם ממש בא לכם להתרחב אז שלושתם...
החתולים שאצלי ממש צריכים את זה, מחר 2 הנקבות הולכות לעבור עיקור, החתולים מטופלים ומטופחים ימסרו למשפחות טובות ורציניות.

זמינה במסרים, במייל: [email protected] ובנייד: 0542432825 במידה ואני לא עונה אנא השאירו הודעה בתא קולי או שילחו SMS .

Bogen2

New member
זקוקה לפינה משלה

מותקפת ללא הרף ע'ח חתולי האומנה הצפופה.
תיאלץ לשוב בקרוב אל הרחוב, השכונה בלתי סימפטית בעליל...
חתולה נטושה כבת 5, עדינה ושקטה.

yaelofer

New member
ממליצה לך להיעזר באחת העמותות לצורך סינון מאמצים פוטנציאליים

במיוחד כשמדובר בחתול שחור. חתול שחור לאימוץ יכול להיות מטרה נוחה לכת השטן למשל, ובמיוחד כשלחוץ לך מאד למסור. ממליצה לך להיעזר למשל בצער בעלי חיים רמת גן (לא צער בעלי חיים תל אביב!!).

זה לא פשוט למצוא בית לחתולים מעורבים

התקשר אליי בחור שהתעניין בשלושתם ואמר שהוא ואחיו מעוניינם לגדל את החתולים, הוא נשמע מאוד לחוץ ורצה לבוא היום לקחת אותם,
שאלתי אם יש לו כלובים לכולם הוא אמר שיש לו בחצר כלובים גדולים של יונים שהוא גידל והרעילו לו אבל עד הבית הוא פשוט יכניס אותם לאוטו...
בכל אופן אמרתי לו שאני מחפשת לחתולים סביבה יותר אחראית ולקחת חתולים באוטו בלי כלוב זה לא עסק שיגמר בטוב ולא התייחסתי לשאר הדברים ההזויים שאמר...

פליזזז אני נואשת אבל לא עד כדי כך! החתולים האלה חייבים למצוא בית רציני ואחראי... אני מנסה לא לחשוב יותר מדי קדימה ובאמת מקווה שאצליח במשימה.
אז אם אתם רציניים ומעוניינם בחתול/ה/ים מדהימים באופיים וביופיים אנא צרו קשר (פרטים בהודעה הקודמת) .

טומיצי מחפש בית

טומיצי - חתחתול בן חצי שנה, חולץ כשהיה בן חודש ממתחם של חברת החשמל בתל אביב. היום טומיצי בן חצי שנה, מתפנק ומגרגר, מקסים ומהמם. מסתדר מעולה גם עם כלבים וחתולים, סקרן, חמוד ובעיקר רוצה ליטופים

נמצא בבאר שבע אבל בשביל בית טוב ניתן לו בשמחה טרמפ לכל חלקי הארץ.

אנחנו זמינים בטלפון:
050-7911878
050-2622009

yaelofer

New member
גם לדעתי הסיפור עם הבחור נשמע קצת הזוי.

טוב עשית שחיכית. אני מבינה שקשה לך עם 2 כלבים ו-3 חתולים, אבל עדיף לחכות לבית המתאים ולא לסכן את החתולים במסירה פזיזה.
בהצלחה,
יעל

לא הייתי זמינה בימים האחרונים

עקב מחלה..

אנשים יקרים, אם אתם מחפשים חתול/ים כתוספת למשפחה יש אצלי 3..

אני זמינה במהלך כל הסופש.
רק בריאות ובהצלחה לכולם במציאת בתים טובים.

למעלה