ומפירה מחפשת בית חם
לפני הכל למה קראתי לה ומפירה?
פשוט כי היו לה המון שיניים עוד בתור גורה קטנה.
ממש מלא שיניים קטנות ומחודדות אז זה ממש התבקש.
חוץ מזה בתחילת הדרך הראייה שלה לא הייתה ממש קיימת (עיוורת כמו עטלף)
אז זה התאים....
כמובן שהנבואה הגשימה את עצמה והיום היא מנשקת אותי בלי לשון אלא בנגיסות קטנות ועדינות בסנטר
(היא גם מלקקת אותי האמת)
את ומפירה אספתי מהרחוב בגיל חודשיים לערך.
היא ישבה על שפת המדרכה, מטר מכביש ראשי עם דלקת עיניים לא סימפטית.
העיניים כבר היו סגורות, למעשה לא ראתה.
כמובן שאספתי אותה אליי הבייתה.
נתתי לה משחת עיניים המון זמן, משהו כמו שלושה שבועות ולשמחתי הראייה ניצלה.
בעין אחת רואה כמעט מושלם, איזה 90 אחוז ובשניה בסביבות החמישים (זו העין עם העכירות).
כמובן שזה לא מגביל אותה בשום צורה, היא רואה אחלה (יש מצב שבעתיד יהיה אפשר לטפל בעכירות ואז המצב ישתפר עוד יותר, ויש גם אפשרות שהעכירות תרד לבד עם הזמן ככה נאמר לי ע"י וטרינר).
ההתמודדות היותר רצינית התעוררה כשיום אחד ומפירה קמה עם ראש מוטה הצידה, אישונים מרצדים וחוסר יכולת ללכת בלי ליפול.פשוט חסרת שיווי משקל , הלכה במעגלים, הלכה ונפלה וכ"ו.
כמובן שרצנו לוטרינר ופה יש קטע מרגש שמייצג את הומפירה.
אצל הוטרינר, כשכל העולם מסתחרר לה, עם האישונים המרצדים ובלי שיווי משקל, עם ראש מוטה, נופלת והכל, ממש בשיאו של המצב הזיבלי הזה היא רצתה לשחק.וגירגרה.ורצתה לאכול שימורים שנתנו לה, זה לא הזיז לה.
זו ומפירה, חתולה שהחיים חילקו לה קלפים לא משהו בכלל אבל היא עם שמחת החיים שלה ממשיכה קדימה ודורסת כל מכשול.
להעריץ אותה וללמוד ממנה.
קיבלה אנטיביוטיקה, חזר השיווי משקל(חזר מזמן), כיום היא הולכת ורצה כרגיל, מתרוצצת/משחקת, גורה רגילה לחלוטין ומה שנשאר זה רק הטייה קלה של הראש אבל זה לא משפיע בכלל.
לומפירה היה בצעירותה חשד להרפס וזה יכול לדבק חתולים לא מחוסנים.
אם החתול שלכם קיבל שני חיסונים בתור גור ולפחות חיסון אחד בתור בוגר הסיכויים שידבק קטנים מאוד עד זניחים (שאלתי שלושה וטרינרים מעולים ).
היא מתה לקבל חבר חתול!משתוקקת!
כל פעם שחתול בא לגינה והיא רואה אותה היא מתחרפנת, מתה לשחק איתו.
אז זהו, נכון להיום ומפירה גורה (בת 4 חודשים לערך אולי חמישה) בריאה, רגילה לחלוטין.
*עדכון נכון ל-16.10.2014
ומפירה קיבלה חיסון שני ונמצאה בריאה לחלוטין ע"י הוטרינרית (המעולה) שבדקה אותה.
היא מאוד לא מפונקת, שחקו איתה, פרגנו קצת בשימורים טעימים והיא תהיה מרוצה.
מגיע לה יותר יחס משמקבלת אצלי (יש אצלי עוד שני גורים וחתולי חוץ שמטפל בהם, אני עסוק).
קחו אותה וקבלו קצת אהבה ערפדית.
לא תתחרטו.
התמונות עדכניות מלפני שבוע לערך חוץ מהתמונה עם הכלי אוכל.
זה כשהייתה עוד עיוורת על המדרכה ברחוב.
אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל
[email protected]