יום רביעי מכירות והחלפות דנדש

dEad BunNy

New member
כבר צריך שרשור חדש :) מכירות אלטרנטיביות!

לי יש 2 מחוכים שהזמנתי אבל בסוף לא במידה שלי.. מוכרת ב150 שקל.. מידה מדיום M- טוב לעד מידת חזייה D
האדום עוד בניילון - לא נלבש מעולם
הסגול נלבש פעם 1 לצורך מדידה - באותה בדוגמא של האדום רק בלי הפרח..
רק צריך להגיע אלי.. אבל אני גרה במרכז תל אביב אז זה יחסית נוח:)

sugar field

New member
שמלת ערב מהממת

שמלה שחורה אלגנטית, גב חשוף בקשירות, אבנים עדינות בחזה.
נלבשה פעם אחת ויחידה,לבר מצווה של אחי :)
לפרטים נוספים במסר..

N o k i

New member
פירסינג למכירה/החלפה

החלטתי לדלל קצת את אוסף הפירסינג שהתהווה עם השנים, חלקם הגדול משומש (ולא שומש כבר שנים), אבל אפשר לנקות עם אלכוהול או לבקש מפירסר להעביר באוטוקלייב (את המתכתיים). בכל אופן, הם נקיים ושמורים למראה.

שורה ראשונה: טאנלים עם הברגה סטיינלס סטיל (50 ש"ח שניהם), טאנלים עם שפה דקה מקדימה וגומיה מאחורה (למרות שאפשר ללכת גם הפוך, 40 ש"ח שניהם), פלאגים דאבל-פליירד (40 ש"ח שניהם). כולם 14 מ"מ
שורה שנייה: אני לא כל כך יודעת איך למדוד את קוטר החישוק, אבל אני יודעת שהראשון נראה מעולה בספטום 2.5 מ"מ (15 ש"ח), השני פיצפון ומתאים לסמיילי 1.2 מ"מ (הגולה שחורה, לא כמו בתמונה)- עם שתי הגולות 15 ש"ח, והשלישי 4 מ"מ גדול למדי ונראה מצויין בתנוך או בתוך טאנל. (30 ש"ח) כולם סטיינלס סטיל.
שורה שלישית: לברט ביופלקס ממש מגניב אבל היה קצר מדי במדוזה שלי (15 ש"ח), לברט ארוך יותר עם גולה שחורה בקצה (15 ש"ח), ריטיינר נוח לספטום בצבע שחור מבלקליין 2.5 מ"מ (15 ש"ח)
שורה רביעית: שני לברטים קטנטנים 1 מ"מ וקצרים, מתאימים למישהו/י עם שפתיים דקות במיוחד או לאף (כל אחד 30 ש"ח, חדשים לגמרי), בננה פשוטה לפופיק סטיינלס סטיל 1.6 מ"מ (10 ש"ח)
שורה חמישית: זוג טאנלים 12 מ"מ נסגרים בגומיה, שפה עבה (45 ש"ח), claw 8 מ"מ (חסרה גומיה אחת) 5 ש"ח, מוט ארוך ללשון סטיינלס סטיל (גולה אחת שחורה ואחת כסופה)- 10 ש"ח.

אם תרצו לקנות כמה, אוכל להוריד קצת במחיר.

אפשר להפגש באזור השרון או ת"א, אבל רק במידה ותקנו כמה.
בודדים אשמח לשלוח בדואר (אם תשלחו לי מעטפה מבויילת יחד עם התשלום), אלא אם כן תרצו להגיע עד אלי.

dEad BunNy

New member
ברצינות עם השרשור החדש..

רוב הפריטים מעלי כבר מזמן לא רלוונטים ואף אחד לא מתאמץ להסתכל כבר.. חבל :\

למעלה