סיכום שבוע

מלומאן

New member
סיכום שבוע

האמת שהיה לי רעיון לשרשור, לשאול אתכם משהו, אבל איפשהו בדרך מצאתי את התשובה שלי. במקום החלטתי לפתוח את שרשור הסיכום של השבוע הזה, 20-26 למרץ 2016, ולתת לכולנו הזדמנות להותיר רשמים בכתב, למען הדורות הבאים, של כל הרגעים הנפלאים שחווינו בשבעת הימים האחרונים ושלא ישובו עוד לעולם.

בקיצור, הנה השאלות הרגילות:

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

ואני מוסיף כדי שיהיה לי יותר על מה לענות - ספר\שיר\מאמר\סיפור שקראתם השבוע?

ואולי גם האם יש לכם תכניות מעניינות לשבוע הבא?

ועכשיו שאף אחד לא יגיד עוד שאני לא יוזם דברים.

Outer Space

New member
מסכמת

-משהו טוב שקרה לכם השבוע?
למה תמיד קשה להסתכל על חצי הכוס המלאה? אממ,
אין לי מושג האמת. לא קרה משהו מיוחד.
-משהו מבאס שקרה לכם השבוע?
כל פורים בערך. למרות רצוני לצאת ולחגוג, נתקעתי בעבודה.

Foxes - If you leave me now
- מאכל שנהנתם מימנו השבוע?
רק עכשיו גיליתי אבוקדו לאחר כל חיי ההתבגרות שלי ששנאתי את הירק הזה; הרגע הזה שאתה מתחיל לאהוב אוכל ש"מבוגרים" אוכלים.
-סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?
המתים המהלכים! מרתון עונה 6

-האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?
האחיינים שלי. אני מרגרינה לידם.
פלוס הסרט החדש של באטמן נגד סופרמן. הגיקית שבי מתרגשת.
יודעת כבר על פעמיים שבטוח הולכת לראות, אולי המספר יעלה ואני אלך לבד בפעם השלישית. מי יודע?
- ספר\שיר\מאמר\סיפור שקראתם השבוע?
יש ז'אנר שנקרא באנגלית URBAN FANTASY, קוראת מתוכו סדרת ספרים על גיבורה בשם צ'רלי דיווידסון. סדרת ספרים משעשעת, ממליצה בחום למי שקורא באנגלית ואוהב פנטזיה...
BUSY BUSY BUSY
המון תוכניות, מקווה ש80% מהן יתבצעו.
נוסעת לירושלים לשישי-שבת לחברה הכי טובה. יותר מארבעה חודשים לא ראיתי אותה.

שבוע טוב לכולם! :)

מלומאן

New member
טוב לראות שמישהו עונה

דעתי האישית בנוגע לאבוקדו היא שהאבוקדו הוא אחת המתנות הגדולות ביותר שאלוהים נתן למין האנושי. אבל גם אני הגעתי למסקנה הזאת די מאוחר בחיי. רק המחשבה על כל השנים המבוזבזות מכלה אותי. אני לא יודע למה אפשר להשוות את התחושה הנוראה הזאת של פספוס.

אני גם זוכר טוב את התחושה שקיבלתי כשהבנתי שכרוביות וברוקולי טעימים לי יותר מכמעט כל דבר אחר. מגוון הדרכים שיש לטבע לגרום לך להרגיש פתאום זקן כשאתה בסה"כ בן עשרים ומשהו הוא די מדהים.

ובכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם 80 אחוז מהתכניות שלך

Outer Space

New member
האמת

האמת שכרובית וברוקולי תמיד אהבתי, מסיבה משונה שכזו.
אולי בגלל הבישול של אמא:)
אני מעדיפה לחשוב שהתבגרנו לטובה, ועכשיו הגוף יודע להעריך את הירקות-על האלו כמו שצריך.
ותודה! בהחלט מקווה שרובם יתקיימו.

מלומאן

New member
התשובות שלי

בעשר הדקות האחרונות שנשארו לשבוע הזה...

משהו טוב\רע שקרה לכם השבוע? לא זוכר משהו מעניין. מצאתי מישהי נחמדה באוקייקיופיד ההוא אבל איכשהו איבדתי עניין וחשק לגמרי אחרי בקושי שלוש-ארבעה הודעות. אז לא עניתי לה על ההודעה האחרונה, ואני לא אוהב את זה שלא עניתי.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? אממ... האלבום האחרון של להקת הדלתות (עם ג'ים מוריסון), LA Woman.
https://www.youtube.com/watch?v=SLdvnQD_eio
https://www.youtube.com/watch?v=yPQn5XwW8aY
https://www.youtube.com/watch?v=DED812HKWyM
נהייתי די משעמם עם המוסיקה בזמן האחרון, סתם שומע את אותם דברים ישנים (עוד סיבה להרגיש זקן).

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? הכנתי פסטה עם רוטב הפטריות המפורסם שלי ויצא לי ממש טוב. חבל שאני מתעצל כל כך להכין אוכל בדרך כלל.

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? אין.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? ספר...

ספר\שיר\מאמר\סיפור שקראתם השבוע? The Great Gatsby. קריאה שנייה. שכחתי כמה יפה הוא כתוב, והמשפט האחרון קרע אותי. חוץ מזה, אני קורא במקביל את "מאה שנים של בדידות", חשיפה ראשונה שלי לגבריאל גרסיה מארקס, והוא נהדר.

האם יש לכם תכניות מעניינות לשבוע הבא? ללכת לסרט עם מישהו מהפורום, כמובן! (עדיין יש מקומות פנויים!)

דקה לפני חצות - שלח!

עריכה: השעון של תפוז מקדים בשתי דקות! זו שערורייה! סיימתי לסכם לפני חצות!

Outer Space

New member
גטסבי הגדול

ראיתי את הסרט, לא כל כך אהבתי. איך הספר בהשוואה? (בהנחה שראית את הסרט)
ולמה איבדת חשק?

מלומאן

New member
לא ראיתי את הסרט

אבל כמו שאמרתי, הספר כתוב יפה... וזה משהו שבדרך כלל קשה להעביר למסך. הוא גם די קצר, אז אין לך מה להפסיד אם הספר מסקרן אותך.

על השאלה השנייה קשה יותר לענות. באופן כללי קשה לי לגייס מוטיבציה להיות פעיל בדברים האלה. אני מבזבז כל הרבה זמן ואנרגיה בהתלבטויות מכל מיני סוגים לפני שכתבתי, ואז אם אני לא מקבל בדיוק את התגובה שרציתי אני פתאום מבין כמה אני מרוקן ועייף מהכל. משהו כזה.

עונה

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

היה לי יומהולדת

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

היה לי יומהולדת

https://www.youtube.com/watch?v=DCCJCILiX3o

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

חמין של אימא

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

משפחה מודרנית. סדרה אדירה

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

חבר אנטיפט בדר"כ מהכיתה הפתיע אותי בבית לשיחת נפש.

ואני מוסיף כדי שיהיה לי יותר על מה לענות - ספר\שיר\מאמר\סיפור שקראתם השבוע?

אמממ קראתי מאמר על שימוש בתאי גזע שומניים כפוטנציאל למציאת תרופה למחלת הזאבת.

שבוע הבא אני נוסע לסמינר של גייז, בתקווה אולי למצוא שם מישהו ולהפסיק להיות חסר ניסיון זוגי ומיני בגיל מבוגר חח. אמן.

dory141

New member
שאפו על היוזמה - ועכשיו סיכום מאוחר

משהו טוב- חגגתי יום הולדת עם משפחה, בקרוב עם חברים; לא היה משהו מבאס, אימצתי כלל לא להתעצבן ביום ההולדת ורצוי שגם לא באותו שבוע; מאכל- ניוקי במסעדה שחגגתי בה; סרט או תוכנית- עצבניות אש, פעולה קומי עם סנדרה בולוק ומליסה מקראת'י. אני יותר אוהב את השנייה, אבל גם בולוק הייתה בסדר. מאמר- קראתי בידיעות אחרונות על ראשת התנועה "אלטרנטיבה לגרמניה", שחותרת תחת המשטר של מרקל. שווה הצצה, כדי להבין שמדינות יכולות להשתנות ברגע מהקצה אל הקצה, לא תמיד לטובה.
אני מתכנן לראות את בטמן נגד סופרמן, למרות שאני כבר שנים לא רואה סרטי קומיקס ומד"ב. הסיבה העיקרית היא שאני מתעניין בלראות את הביצועים של גל גדות כ- WONDER WOMAN.

dory141

New member
יש לי עוד 2 סיבות

1. בקרוב ייגמר לי המנוי בקולנוע לב.
2. הרבה שנים הייתי סנוב מושלם ולא ראיתי שום סרט של בטמן, מאז ימיו הגדולים של מייקל קיטון בסרט הראשון מ-89. מבחינתי זו הייתה קלסיקת ילדות שראיתי 8 פעמים, לכן בשבילי זה סוג של סגירת מעגל.

dory141

New member
תודה אבל אדלג על הסדרה של נולאן, כולל האביר האפל

אני גדלתי על בטמן הטוב שיוצא מול כוחות הרשע וזה קצת יקלקל לי.

Outer Space

New member
הבנתי שהחלק הכי טוב בסרט הוא ההופעה שלה

ושל אפלק.
אבל עדיין לא ראיתי בשביל לגבש דעה משל עצמי.
אני רק מקווה שהיא עשתה צדק עם הדמות בזמן הקצר שהיא מופיעה בסרט.

&nbsp
&nbsp
&nbsp

bluish raindrop

New member
השבוע הקודם שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע? אחד השבועות האינטנסיביים מבחינת בילויים עם חברים מאוד נהניתי, לא רגיל לזה וזה די אחלה.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? קשה לי עם אנשים שלא מכבדים אותי או בנות שמסננות אותי בצורה לא נעימה. כאילו השקעתי בשיחה הכל הולך סבבה ואז חלק נעלמות בלי אפילו להגיד איזה תירוץ כמו "אני עסוקה". די עצוב מה שהולך בחברה המודרנית.

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? אני רואה סרטונים מצחיקים של 2 חבר'ה שמשגעים אנשים בציבור זה כיף ובאנרגיה חיובית.

מאכל שנהנתם מימנו השבוע? המבורגר פיצה ועוד פיצה חח מתפלא שלא השמנתי עדיין

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע? ברוקלין 99 המליצו לי, סדרה חמודה מניח שאצפה בעוד פרקים כשיהיה לי זמן.

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע? אה סתם מרגש אותי שהחיים שלי הם כבר לא באסה נצחית ומדכאת כמו פעם ובדרך כלל כשיש לי משהו לעשות בבוקר אני יוצא החוצה מהבית והולך ברחוב אשכרה שמח בחלקי !?!

האם יש לכם תכניות מעניינות לשבוע הבא? תכניות לשבוע הבא(זה כבר השבוע הנוכחי) להמשיך בפרויקטים שלי שאני אוהב, להרוויח עוד קצת כסף מאיזה עבודה וממ זהו סה"כ אשמח להתקדם בדברים ואשכרה לפגוש מישהי ולהכיר אותה.

למעלה