תחרות הפורום – שבוע 9

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 9

עכשיו זה רשמי. חצי עונה עברה. טוב, 47% מהעונה, אבל זה ממש כמו חצי.
מי שבתחרות מרגיש שהוא לא במקום מספיק גבוה, תזדהו עם קבוצות כמו פילדלפיה, פיטסבורג, יוסטון ובולטימור, ותדעו שיש עוד המון זמן בעונה הזו לתקן ולשפר את מצבכם.
עד כעשיו יש לנו כבר לא מעט הפתעות, בעיקר רעות, ויש מלא פציעות. באופן מפתיע – ל-90% מהקבוצות הכל עוד פתוח (ג'קסונביל וטמפה בצד של ה-10%)
ביום ראשון השידורים חוזרים לשעה 20:00, לרווחת אלה שעובדים או שיש להם ילדים והתקשו עם ההקדמה בשעה.

שידורי השבוע:
חמישי – טיגריסים סועדים דולפינים במיאמי
ראשון בפוקס
20:00 ניו אורלינס אצל הג'טס
23:15 בולטימור בקליבלנד
מידל איסט טלוויז'ן
20:00 צ'יfס בבאפלו
23:15 סטילרס בניו אינגלנד
סאנדיי נייט - אינדי ביוסטון
מאנדיי נייט - שיקגו בגרין ביי

תוצאות הסקרים האחרונים:
מדד השיכרות:

דווקא לסקר הזה ענו די הרבה. 23 מתוך 50. כבר טוב.
החלוקה היא לאלה שלא שותים בכלל וגם לא ביום ראשון (22%) אלה ששותים אותו דבר ביום ראשון ובימים אחרים, זאת אומרת שפוטבול לא משפיע על ההרגלים שלהם (4%) ואלה ששותים עם כל משחק – תוצאה מדאיגה של 74%.
אני חייב לומר שאני מופתע. ראיתי את התופעה הזו אצל חברים שאיתם אני רואה משחקים, אבל לא חשבתי שהרוב כאן שותים ונהנים. אני חושב שאני מזדקן...

ובשבוע שעבר שאלתי למה אתם מתגעגעים בנספחי הפוטבול – כאן ההיענות היתה פחות מרשימה. רק 8 ענו, להלן כל התשובות ללא סטטיסטיקות:
2 לא מתגעגעים לכלום. אחד תרם את הפתיח של מבט ספורט משנות ה-80.
אחד הזכיר שהיה פעם סטנדאפ בפרה-גיים שואו (אני חושב שהוא מתכוון לחיקויים של פרנק קליאנדו). שניים מתגעגעים לשדרים שכבר לא משתתפים בשידורים או בחיים בכלל. אני ציינתי את הפתיח של המאנדיי נייט מלפני עשור בערך, שכוכבים אקראיים עשו מערכון, ועוד אחד מחפש את ה-NFL Matchup, שם הראו מה יש לכל התקפה והגנה לתת כדי להיות מוצלחים בהתמודדות השבועית.
אני מסיק מההענות הנמוכה שת'כלס אתם בסדר עם מה שיש עכשיו.

ולתחרות שלנו השבוע:
1. טיטנים בסנט לואיס – הטייטנס באים אחרי שבוע מנוחה. סנט לואיס עברו משחק קשה רק ביום שני, אבל הראו הגנה מעולה. בלי ברדפורד ההתקפה שלהם קצת מקרטעת, אבל השבוע באים אליהם הביתה קבוצה שהפסידה 3 משחקים רצופים ואז, מיואשים, נשלחו לשבוע של התבוננות פנימית. האם ג'ייק לוקר יחזור בכושר? האם כריס ג'ונסון יתחיל לרוץ? האם הראמס יריצו את סטייסי ואת ריצ'רדסון בכל הזדמנות?

2. פלקונס בקרולינה – אטלנטה לא נראית כאילו היא תחזור לעצמה העונה. ההגנה של קרולינה השנה מפתיעה: מקום 2 נגד ריצות ונקודות ומקום 3 נגד היארדים בכלל. בהתקפה הם מקום 8 בריצות אבל רק 29 במסירות. אטלנטה בינתיים למודת שחקנים פצועים (חוליו ג'ונס ורודי וואייט) ועדין הם מקום 32 בליגה בריצות אבל מקום 4 במסירות! אולי סטיבן ג'קסון יצליח לעשות משהו השבוע, אחרי שחזר מפציעה השבוע ונתן תפוקה חלקית בלבד. ההגנה של אטלנטה סופר-מאוזנת. מקום 22 בכל 4 הפרמטרים. אבל זה משחק של יריבות ביתית ויש כאן משקעים. האם אטלנטה יזכרו מי הם היו עד ממש לא מזמן וינקנקו את הפנתרים, או שקרולינה מכינה לפאלקוז עוד-ממה-שהם-מכירים?

3. איגלס באוקלנד – אז ויק שוב בחוץ ועכשיו פולס חוזר. כשהוא היה בריא ההתקפה דווקא תיפקדה טוב, אבל הגנה – זה אין. למרבה מזלם של האיגלס, אוקלנד במקום האחרון בליגה במסירות, מה שאומר שהם יצטרכו להתרכז בעיקר בריצות. החדשות הרעות הן שאוקלנד מקום 5 בליגה בריצות, בעוד שפילי מקום שני בריצות, ומקום 9 בהגנה מריצות, אבל מקום אחד לפני אחרון במסירות... זה הולך להיות משחק מוזר, אני כבר מרגיש את זה. פילי במאזן 3-4, אוקלנד 3-5. המשחק באוקלנד (נסיעה ארוכה לפילי). יש לכם דילמה או שבאתם עם תשובה מוכנה מהבית למשחק הזה?

4. עורבים בקליבלנד – האלופה במאזן 3-4 החומים 3-5. בולטימור בהאנגאובר מטורף מהסופרבול. פלאקו לא פוגע בכלום. ריי רייס מבזבז את זמנו על המגרש. נהיו קצת ביזיון הקבוצה הזו. שתי הקבוצות טובות יותר בהגנה מאשר בהתקפה, אבל שתיהן לא בחוד החנית כרגע. טוב, נו, קליבלנד מקום 6 בהגנת ריצה ומקום 7 נגד היארדים, אבל זה לא מפצה על ההתקפה שלהם... בקליבלנד אין הרבה שמות ששווה לציין, אבל זו המשמעות של קבוצת "קולר כחול". האם פשוטי העם ינחילו לאלופים היוצאים עוד בעיטה בתחת או שהעורבים ימצאו את הגרוב שלהם דווקא בעיר הפועלים?

5. בונוס – אחרי המחמאות על השאלה מהשבוע שעבר, אני מנסה את מזלי עם פורמט דומה אבל שונה: השבוע מתקיימים 2 משחקים שנראה לי שאם היו נכנסים לתחרות, היינו רואים התפלגות של 90% לצד אחד. סן דיאגו בוושינגטון ושיקגו בגרין ביי. מה שמאפיין את הקבוצות האלה הוא שארבעתן עם התקפות מאוד מניבות.
פיליפ ריוורס שתה ממעיין הנעורים בטרום העונה, והוא מפליא ביכולותיו העונה. הם אמנם במאזן 3-5, אבל הוא עם ממוצע של כמעט 300 יארד למשחק (מקום 6)
ארג'ישלוש גם במאזן לא מזהיר 2-5 והוא שם 257 יארד למשחק, אבל לו יש גם משחק ריצה שמגבה אותו יפה, והרדסקינז מקום 10 בכמות הנקודות שהם שמים.
בשיקגו איבדו את קאטלר, אבל הם עדין נמצאים במקום השני בליגה בכמות הנקודות, הרבה תודות להגנה שלהם, ומוסרים 255 יארד למשחק.
ובגרין ביי מנשקים את הידיים של רוג'רס – מקום 3 בכמות הנקודות למשחק, וגם נושק ל-300 יארד למשחק, כמו ריוורס.
אז השאלה היום היא – באיזה משחק יהיו יותר נקודות על הלוח ל-2 הקבוצות יחד? שיקגו וגרין ביי או וושינגטון וסן דיאגו?
מי שיבחר "שיוויון" ויצדק, יזכה ב-5 נקודות.

סקר השבוע:
בעצם זו התפקדות – איזו קבוצה אתם אוהדים?
עשינו את זה בעבר, אבל יש משתתפים חדשים בקירבינו, וכל זמן הוא זמן טוב לדעת מי חבר ומי אויב

גם תשובה של "עוד לא בחרתי" תתקבל, אבל תנסו להקל עלי ועליכם ולא לתת תשובות שמורכבות מכמה קבוצות.

הינה מתחיל החצי השני. שיהיה בהצלחה.

kibibo1

New member
ראשון?

טנסי 4
קרולינה 6
אוקלנד 5
קליבלנד 3
שיקגו נגד גרין ביי 2
בגדול אני אוהד של הבילס עם חיבה לברס
בתכל'ס ככל שהזמן עובר אני מגדיר את עצמי יותר אוהד של הליגה והספורט
ובעיקר של הפנטזי , לדוגמא מתעורר לראות את ה MNF רק כדי לראות שההגנה של סיאטל לא תעשה יותר מ-27 נק' ואני ארשום ניצחון שני העונה

mp3athlon

New member
שלי

טנסי - 5
קרולינה - 6
אוקלנד - 4
בולטימור - 3

שיקגו/גרין ביי

אני לא מסכים לגבי סן דייגו/וושינגטון - בטוח שהדעות היו חלקות. אני הייתי מהמר על סן דייגו.

אוהד ניו אינגלנד

Shachar Manor

New member
הניתוח השבועי

טוב אז אחרי ששבוע שעבר הייתי עם 50% שזה ביזיון קולוסאלי, לא יצאתי מהבית כל השבוע, ישבתי וניתחתי את משחקי המחזור במשך שעות. המשחקים השבוע לא קלים, אבל אני משוכנע שאני הולך לפגוע לפחות בשאלת בונוס שנראית לי קלה.

1. השבוע סנט לואיס הראתה לכולם כמה ק"ב זה דבר קריטי בפוטבול.
למזלם יש להם הגנת ריצה לא רעה מה שעזר לשמור על המשחק מול סיאטל די צמוד. הטיטנים מגיעים לסנט לואיס עם ק"ב מאוד לא מוערך. אני אמשיך ללכת עם הקבוצה שחוזרת משבוע מנוחה. טיטנים 3.
Bold prediction of the week: השבוע המאמן של טנסי הצהיר ששון גרין (שחזר מפציעה בשבוע 7) הולך לקבל 15 נשיאות במשחק. אני מאמין לו, ואומר ששון גרין מסיים עם יותר נקודות פנטזי מכריס ג'ונסון.

2. איזה באסה על אטלנטה, מדכא לראות קבוצה שבנויה טוב ומאוזן מתרסקת בעיקר בגלל פציעות (מלבד חוליו, רודי וג'קסון, הם פתחו את העונה ללא שני הקורנרים הקבועים). לדעתי הם גמורים, הפנתרים לעומתם בתחרות לפלייאוף ולא אטלנטה תהיה זו שתמנע מהם את זה, כרגע קאם ניטון > מאטי אייס. קרוליינה 6.

3. אוי איזה עונה רצינו לקבל מפילי ומצ'יפ קלי, ומה אנחנו מקבלים מהם? געגועים לאנדי ריד. אני לא אוהב את ניק פולס תנו את הכדור לשיידי 50 פעם בבקשה. שבוע שעבר הלכתי נגד אוקלנד, אני מסרב לבחור בקבוצה בה פריור הוא הק"ב. פילי 4.

4. המשחק הקודם בינהן, שהיה בבולטימור, היה ממש צמוד, לקליבלנד לא היה את ג'וש גורדון וברנדון ויידן שיחק.
ברנדון ויידן הוא ק"ב רע. בקליבלנד הבינו את זה. ג'וש גורדון חזק בעיניינים.
מצד שני ג'ו פלאקו הוא לא נורא, אבל באמת שאין לו למי למסור. גם כאן בבקשה תנו לריי רייס את הכדור 50 פעם.
קליבלנד 5.

בונוס. אהרון רודג'רס הולך להפיל על שיקגו 40 נקודות, למה? כי הוא יכול, והוא שונא את שיקגו והמשחק בגרין ביי, ושיקגו בלי קטלר. שיקגו תשים בין 14 ל24. כלומר 54-64 נקודות.
הצ'רג'רז הולכים לגנוב את המשחק הזה כיוון שרוברט 3 פשוט לא מתרומם העונה, בעוד פיליפס כן, לא יודע אם שמתם לב אבל הצ'רג'רס בדרך לפלייאוף 27-21. כלומר 48 נקודות.
בקיצור שיקגו-גרין ביי.

שבוע טוב.

Shachar Manor

New member
סקר

אני בד"כ לא עונה לשאלות הסקר כי אני שוכח.
גם הפעם שכחתי.
אבל בכל זאת:

אני לא גדלתי על פוטבול והכרתי את המשחק רק בשנים האחרונות לכן אין לי קבוצה מועדפת ואהודה, זה בעיקר מתחלק אצלי לקבוצות שאני אוהב, קבוצות שאני שונא וקבוצות שלא מזיזות לי, אבל זה משתנה מעונה לעונה.
אוהב: סינסי, דטרויט, אטלנטה, אינדי, ניו אורלינס, קרוליינה.
שונא: גרין ביי, סן פראן, ניו אינגלנד, ג'טס.
שאר הקבוצות ככה ככה.

PACK PACK

New member
סתם מסקרנות ומתדהמה מוחלטת...

למה, בשם בארט סטאר, אתה שונא את GB??????

RoyBehar

New member
עונה

טוב, אחרי פדיחה בשבוע שעבר (רק בתחילת המשחק הראשון קלטתי פתאום שבעצם לא עניתי) הנה התשובות השגויות של השבוע:

1. סנט לואיס 3 נק׳
בגלל הביתיות נטו. אין לי ממש אבחנות בנוגע לשתי הקבוצות האלה.
2. קרולינה 5 נק׳
לא יודע מה עובר על אטלנטה השנה, אבל על קאם והפנתרים דווקא עובר משהו טוב.
3. איגלס 4 נק׳
הרבה ווישפול ת׳ינקינג בעיקר.
4. קליוולנד 6 נק׳
וואו. לא מאמין שאשכרה שמתי שש נקודות על הבראונס. איזו עונה. וזרה זאת...
5. בונוס - שיקגו גרין ביי

סקר:
אני יודע שאתם בטח תופתעו, אבל אוהד של הברונקוס...
איתם מאז שנת 93-94 כשהתחלתי לראות פוטבול. לא טרמפיסט על הבנד ווגון של פייטון, כמו שלא קפצתי על העגלה של המשיח (מס׳ 15, ההוא שהפאטס חתכו השנה...). מייל היי לנצח.
סבלתי בשקט עשור וחצי של בינוניות, עכשיו תורי להנות קצת

clevelandrocks

New member
שלי

1. טנסי על 4 נק'
2. קרולינה על 5 נק'
3. אוקלנד על 3 נק'
4. רייבנס על 6 נק'
בונוס: סקינז- צ'ארג'רס

erantal2000

New member
זריז

1. טנסי. בלי בראדפורד הראמס פשוט לא אותה קבוצה. 5.
2. אני לעולם לא מהמר נגד הפנתרים. קרולינה. 6.
3. שאלה בלתי אפשרית. אוקלנד. 3.
4. קליבלנד. 4.
בונוס - שיקגו וגרין ביי.
סקר - טוב, כולם יודעים שאני פנתר ותיק.
שבוע טוב.

Yo-man

New member
השבוע אני חסר ביטחון

אבל אני לא אתן לניסוחים שלי להצביע על העובדה הזו...

1. בטוח טייטנס! 5 נקודות. סנט לואיס לא שכנעו אותי במשחקם האחרון, ויש להם שבוע קצר להתאושש.
2. 100% קרולינה. 6 נקודות. לא רואה את אטלנטה חוזרים לעצמם בקרולינה. אולי עוד שבועיים הם יחזרו. השבוע לא.
3. הכי איגלס. 4 נקודות. אני מאמין שניק פולס יצליח למצוא את ד'שון במרחקים, ושיידי מקקוי יעשה מספיק נזקים על הקרקע שגם ההגנה העלובה של פילי תספיק. המשחק הזה מפחיד אותי נורא...
4. רק קליבלנד. 3 נקודות. זה לא במספרים, זה בביתיות.
5. בוודאות עילאית סקינס וצ'ארג'רס. ההגנה של גרין ביי תעצור את שיקגו נטולת קאטלר, ועכשיו כשהם מתרכזים בריצות, זה יהיה משחק איטי יותר ולכן עם פחות נקודות. אני חושב....

סקר - פילדלפיה.

Yo-man

New member
טוב, נשברתי. משנה בחירה אחת

שאלה 3 - מחליף לאוקלנד, באותו מחר.

y63s

New member
שלי

טייטנס - 6
אטלנטה - 3
איגלס - 5
קליבלנד - 4
בונוס - שיקגו וגרין ביי

y63s

New member
סקר - פטריוטס!!!!!!!!!!!!!!!!!

האהדה התחילה בצורה משונה, בתחילת שנות האלפיים לא היה לי שום קשר לפוטבול ולא ידעתי הרבה על המשחק מעבר לחוקים בסיסיים. הורדתי דמו של מאדן (שמאפשר לשחק משחק אחד שוב ושוב בין שתי פיינליסטיות הסופרבול).
לא היה לי מושג מי ניצחה אבל הסמל של הפטריוטס היה מגניב (לא זוכר מי הייתה היריבה).
כמה שנים אח"כ כשבאמת התחלתי להתעניין הדבר היחיד שידעתי/זכרתי היה הסמל של הפטריוטס.

חוץ מזה,
כמו אוהד טוב אני לא סובל את החציל הלוזר והאח המזליסט שלו (נראה לי ברור על מי מדובר).

yonatanpollak

New member
שבוע 9

מקווה להמשיך את מגמת השיפור מהשבועות האחרונים. שבוע די משעמם לדעתי ראוי לציין (אני רואה פוטבול אמנם רק שנה שנייה, אבל עדיין אני חושב שראיתי אולי 2 משחקים של אוקלנד-טנסי-קליבלנד ו STL כולן ביחד). רגב סקינס נגד סן דייגו לדעתי לא היה נותן התפלגות של 90-10.

יאללה לעבודה:
ראמס על 3
קרוליינה 5
פילי 4
רייבנס 6

וושינגטון את SD

yonatanpollak

New member
והסקר

התחלתי להיכנס לפוטבול בתחילת העונה שעברה כאמור. אין קבוצה שאני ממש 'אוהד'. הכי מספמט את הסיינטס ו GB

PACK PACK

New member
השבוע אני לא שוכח את תחרות הפורום!

הראמס על 3 נק'. הגנה מעולה בבית. צריך לזכור שההתקפה לא תפקדה מול סיאטל, כך שזה מובן.
קרוליינה על 6 נק'. הגנה מהטובות בליגה מול קו התקפה מהגרועים.
אוקלנד על 5 נק'.
קליבלנד על 4 נק'. קמפבל עדיף על ווידן + הגנה מעולה.
גרין ביי שיקאגו על 2 נק'.

אוהד GB משנת 1995. אהבתי מאוד את פארב, לכן אהדתי אותם.
היום אני לא אוהב את פארב (למרות שהזמן מרפא את הפצעים), אבל עדיין מטורף על GB.
חשוב לי לציין (מהתלהבות ילדותית נטו) שראיתי את רודג'רס ב- 2008 במשחק השני שלו כפותח בקריירה שוחט את הליונס (קלווין ג'ונסון הרוקי עם 2 TD).
שנה לאחר מכן, ראיתי 2 משחקים נוספים של GB מול סינסי (בלאמבו) ומול הראמס.
הקבוצה של 2009 זהה למדי לזו של האליפות, ככה שאני אומר לעצמי שראיתי במו עיניי את GB האלופה. עצמי אוהב לשמוע את זה.

effkef

New member
אחרי שכחתי בשבוע שעבר

1. ראמס (העיר סנט לואיס קיבלו מספיק על הראש השבוע)-4
2. אני כבר לא מאמין בטלנטה, קרוליינה-5
3. אוקלנד-6
4. קליבנד-3
5. שיקגו-גרין ביי
אוהב: ניו יורק ג'איינטס
שונא:כמובן שאת האיגלס והקואבויז
לא אוהב: פטריוטס וג'טס

roei90210

New member
חייב לעצור את הנפילה החופשית הזאת

אני כבר לא פוגע.. עוד קצת ואני אפעיל את תוכנית החרום "קוסטנזה". למרות שאם אני זוכר נכון, היה פה מישהו בפורום כבר שניסה אותה. (למי שאין לו מושג על מה אני מדבר, שיראה שידורים חוזרים של סיינפלד עד שיגיע לפרק בו ג'ורג' מחליט לעשות הכל הפוך מהאינסטינקט שלו).

אז לענייננו
1. טיטאנים (5) - התחילו את העונה בסערה ואיפשהו באמצע הסתחררו כלפי מטה.
2. פנתרים (4) - כי מאטי קפא.
3. פושטים (3) - כי פריור הוא ויק של לפני כמה שנים.
4. עורבים (6) - לך תהמר נגד העורבים. מזל רע..
5. שתי הקבוצות נותנות בערך אותן כמות נקודות למשחק (52 לעומת 53) אבל גרין ביי ושיקגו מפציצות הרבה יותר בצד ההתקפי. אז אלך איתם.

DALLAS 'TILL I DIE.. AND SOMETIMES THEY MAKE ME WISH FOR THAT

למעלה