Yo-man
New member
עכשיו זה רשמי. חצי עונה עברה. טוב, 47% מהעונה, אבל זה ממש כמו חצי.
מי שבתחרות מרגיש שהוא לא במקום מספיק גבוה, תזדהו עם קבוצות כמו פילדלפיה, פיטסבורג, יוסטון ובולטימור, ותדעו שיש עוד המון זמן בעונה הזו לתקן ולשפר את מצבכם.
עד כעשיו יש לנו כבר לא מעט הפתעות, בעיקר רעות, ויש מלא פציעות. באופן מפתיע – ל-90% מהקבוצות הכל עוד פתוח (ג'קסונביל וטמפה בצד של ה-10%)
ביום ראשון השידורים חוזרים לשעה 20:00, לרווחת אלה שעובדים או שיש להם ילדים והתקשו עם ההקדמה בשעה.
שידורי השבוע:
חמישי – טיגריסים סועדים דולפינים במיאמי
ראשון בפוקס
20:00 ניו אורלינס אצל הג'טס
23:15 בולטימור בקליבלנד
מידל איסט טלוויז'ן
20:00 צ'יfס בבאפלו
23:15 סטילרס בניו אינגלנד
סאנדיי נייט - אינדי ביוסטון
מאנדיי נייט - שיקגו בגרין ביי
תוצאות הסקרים האחרונים:
מדד השיכרות:
דווקא לסקר הזה ענו די הרבה. 23 מתוך 50. כבר טוב.
החלוקה היא לאלה שלא שותים בכלל וגם לא ביום ראשון (22%) אלה ששותים אותו דבר ביום ראשון ובימים אחרים, זאת אומרת שפוטבול לא משפיע על ההרגלים שלהם (4%) ואלה ששותים עם כל משחק – תוצאה מדאיגה של 74%.
אני חייב לומר שאני מופתע. ראיתי את התופעה הזו אצל חברים שאיתם אני רואה משחקים, אבל לא חשבתי שהרוב כאן שותים ונהנים. אני חושב שאני מזדקן...
ובשבוע שעבר שאלתי למה אתם מתגעגעים בנספחי הפוטבול – כאן ההיענות היתה פחות מרשימה. רק 8 ענו, להלן כל התשובות ללא סטטיסטיקות:
2 לא מתגעגעים לכלום. אחד תרם את הפתיח של מבט ספורט משנות ה-80.
אחד הזכיר שהיה פעם סטנדאפ בפרה-גיים שואו (אני חושב שהוא מתכוון לחיקויים של פרנק קליאנדו). שניים מתגעגעים לשדרים שכבר לא משתתפים בשידורים או בחיים בכלל. אני ציינתי את הפתיח של המאנדיי נייט מלפני עשור בערך, שכוכבים אקראיים עשו מערכון, ועוד אחד מחפש את ה-NFL Matchup, שם הראו מה יש לכל התקפה והגנה לתת כדי להיות מוצלחים בהתמודדות השבועית.
אני מסיק מההענות הנמוכה שת'כלס אתם בסדר עם מה שיש עכשיו.
ולתחרות שלנו השבוע:
1. טיטנים בסנט לואיס – הטייטנס באים אחרי שבוע מנוחה. סנט לואיס עברו משחק קשה רק ביום שני, אבל הראו הגנה מעולה. בלי ברדפורד ההתקפה שלהם קצת מקרטעת, אבל השבוע באים אליהם הביתה קבוצה שהפסידה 3 משחקים רצופים ואז, מיואשים, נשלחו לשבוע של התבוננות פנימית. האם ג'ייק לוקר יחזור בכושר? האם כריס ג'ונסון יתחיל לרוץ? האם הראמס יריצו את סטייסי ואת ריצ'רדסון בכל הזדמנות?
2. פלקונס בקרולינה – אטלנטה לא נראית כאילו היא תחזור לעצמה העונה. ההגנה של קרולינה השנה מפתיעה: מקום 2 נגד ריצות ונקודות ומקום 3 נגד היארדים בכלל. בהתקפה הם מקום 8 בריצות אבל רק 29 במסירות. אטלנטה בינתיים למודת שחקנים פצועים (חוליו ג'ונס ורודי וואייט) ועדין הם מקום 32 בליגה בריצות אבל מקום 4 במסירות! אולי סטיבן ג'קסון יצליח לעשות משהו השבוע, אחרי שחזר מפציעה השבוע ונתן תפוקה חלקית בלבד. ההגנה של אטלנטה סופר-מאוזנת. מקום 22 בכל 4 הפרמטרים. אבל זה משחק של יריבות ביתית ויש כאן משקעים. האם אטלנטה יזכרו מי הם היו עד ממש לא מזמן וינקנקו את הפנתרים, או שקרולינה מכינה לפאלקוז עוד-ממה-שהם-מכירים?
3. איגלס באוקלנד – אז ויק שוב בחוץ ועכשיו פולס חוזר. כשהוא היה בריא ההתקפה דווקא תיפקדה טוב, אבל הגנה – זה אין. למרבה מזלם של האיגלס, אוקלנד במקום האחרון בליגה במסירות, מה שאומר שהם יצטרכו להתרכז בעיקר בריצות. החדשות הרעות הן שאוקלנד מקום 5 בליגה בריצות, בעוד שפילי מקום שני בריצות, ומקום 9 בהגנה מריצות, אבל מקום אחד לפני אחרון במסירות... זה הולך להיות משחק מוזר, אני כבר מרגיש את זה. פילי במאזן 3-4, אוקלנד 3-5. המשחק באוקלנד (נסיעה ארוכה לפילי). יש לכם דילמה או שבאתם עם תשובה מוכנה מהבית למשחק הזה?
4. עורבים בקליבלנד – האלופה במאזן 3-4 החומים 3-5. בולטימור בהאנגאובר מטורף מהסופרבול. פלאקו לא פוגע בכלום. ריי רייס מבזבז את זמנו על המגרש. נהיו קצת ביזיון הקבוצה הזו. שתי הקבוצות טובות יותר בהגנה מאשר בהתקפה, אבל שתיהן לא בחוד החנית כרגע. טוב, נו, קליבלנד מקום 6 בהגנת ריצה ומקום 7 נגד היארדים, אבל זה לא מפצה על ההתקפה שלהם... בקליבלנד אין הרבה שמות ששווה לציין, אבל זו המשמעות של קבוצת "קולר כחול". האם פשוטי העם ינחילו לאלופים היוצאים עוד בעיטה בתחת או שהעורבים ימצאו את הגרוב שלהם דווקא בעיר הפועלים?
5. בונוס – אחרי המחמאות על השאלה מהשבוע שעבר, אני מנסה את מזלי עם פורמט דומה אבל שונה: השבוע מתקיימים 2 משחקים שנראה לי שאם היו נכנסים לתחרות, היינו רואים התפלגות של 90% לצד אחד. סן דיאגו בוושינגטון ושיקגו בגרין ביי. מה שמאפיין את הקבוצות האלה הוא שארבעתן עם התקפות מאוד מניבות.
פיליפ ריוורס שתה ממעיין הנעורים בטרום העונה, והוא מפליא ביכולותיו העונה. הם אמנם במאזן 3-5, אבל הוא עם ממוצע של כמעט 300 יארד למשחק (מקום 6)
ארג'ישלוש גם במאזן לא מזהיר 2-5 והוא שם 257 יארד למשחק, אבל לו יש גם משחק ריצה שמגבה אותו יפה, והרדסקינז מקום 10 בכמות הנקודות שהם שמים.
בשיקגו איבדו את קאטלר, אבל הם עדין נמצאים במקום השני בליגה בכמות הנקודות, הרבה תודות להגנה שלהם, ומוסרים 255 יארד למשחק.
ובגרין ביי מנשקים את הידיים של רוג'רס – מקום 3 בכמות הנקודות למשחק, וגם נושק ל-300 יארד למשחק, כמו ריוורס.
אז השאלה היום היא – באיזה משחק יהיו יותר נקודות על הלוח ל-2 הקבוצות יחד? שיקגו וגרין ביי או וושינגטון וסן דיאגו?
מי שיבחר "שיוויון" ויצדק, יזכה ב-5 נקודות.
סקר השבוע:
בעצם זו התפקדות – איזו קבוצה אתם אוהדים?
עשינו את זה בעבר, אבל יש משתתפים חדשים בקירבינו, וכל זמן הוא זמן טוב לדעת מי חבר ומי אויב
גם תשובה של "עוד לא בחרתי" תתקבל, אבל תנסו להקל עלי ועליכם ולא לתת תשובות שמורכבות מכמה קבוצות.
הינה מתחיל החצי השני. שיהיה בהצלחה.