האם ראיתם את הלייקים החדשים?

argamon

Member
האם ראיתם את הלייקים החדשים?

פייסבוק הוציאה לייקים חדשים.
כמובן שאנחנו הישראלים בין אלו שיקבלו את הלייקים יותר מאוחר.
>> זה באמת חסר: הנה היום פורסמה בדף פייסבוק של אקטואליה, הידיעה המצערת על פטירתו של הקצין באירוע הירי שחטף בטעות מחיילינו . אני לא מסוגל ללחוץ לייק לידיעה כזו!! זה נותן הרגשה כאילו חלילה אהבתי את הטרגדיה, למרות שפייסבוק לא התכוונו שלחיצת לייק מראה שחלילה הגולש אוהב מקרים עצובים. מזמן הרגשתי חוסר לייק בכי כמו בתפוז -

אגב, לדעתי הלייקים של תפוז הרבה יותר יפים מהלייקים של פייסבוק.
>> הנה הידיעה: [URL]http://www.kikar.co.il/191606.html[/URL]

argamon

Member
שיא גינס נדיר

הקדמתי אותך רק בגלל צירוף מקרים בו לא יצא לך להיות כאן מספר שעות.
> שוש, במפגש החודשי שלכם עם מארק צוקרברג,תגידי לו בבקשה שאני מוחה על כך שאנחנו בישראל בין האחרונים שהחידושים שלהם מגיעים אליו. כפיצוי אני דורש ממנו אייקון מיוחד לישראלים, בדומה לזה:

argamon

Member
זה הגיע אלינו,זה הגיע אלינו

> לפני מספר דקות לחצתי לייק באחד הדפים וקפצה לי הודעת הכרזה של פייסבוק על אפשרות הוספת הלייקים החדשים.
> צריך לגעת על הלייק הרגיל או באזור שלו ואז קופצים 6 הצעות וצריך ללחוץ על אחת מהן לפי בחירה. אפשר לעשות אחרי זה מיד אותה פעולה בלחיצה על לייק אחר ואז הלייק שהוצב ישתנה.
> אני מצרף צילום מסך. תירו זאת תחת התמונה של מסיבת פורים אצל בעלת הדף. המצב שרואים כאן הוא בהצעות שקפצו כאשר נגעתי בלייק
> אני שוב טוען שהאייקונים של תפוז יפים יותר.
> הנה צילום המסך: [URL]http://bit.ly/1Oy4q6N[/URL]

argamon

Member
> "תירו" = הכוונה, תיראו:

אצל תפוז אי אפשר בלי תקלות ואחרי דקה בניסיון תיקון בעריכה, הודיע לי הוד מעלתו תפוז, שלא ניתן לערוך.
> אצל תפוז לפעמים דקה מהפרסום, נחשבת כנראה רבע שעה וכבר אי אפשר לערוך.
התקלה הזו חוזרת על עצמה שוב ושוב.

argamon

Member
מה הולך פה?

מעולם לא קרו לי דברים כאלו. פעמיים להקדים אותך????
> שוש, אני מיד בודק בתעודת הזהות. אולי אני לא מי שאני חושב שאני ולמעשה קוראים לי שוש?

argamon

Member
שוש מה דעתך?

שמתי לב שלתגובה על תגובה של מישהו ,אי אפשר להוסיף את הסמיילים החדשים.
כוונתי שלדוגמא פתחת הודעה בקיר שלך ומישהו הגיב לך, אז אם אני רוצה להגיב לתגובה שלו עדיין יש את המצב הרגיל של לייק בלבד ולא קופצים סמיילים
> האם את חושבת שיש כוונה לפייסבוק להוסיף סמיילים גם לתגובה על תגובה?
אם את לא יודעת , אז תתקשרי בבקשה לצוקרברג ותשאלי אותו. זה מעניין אותי.

shoosh2607

Member
מנהל
אכן - אי אפשר להוסיף לתגובות

אני אבדוק בפגישתנו הבאה

למעלה