שאלה חדשה בעניין הוספת קישור בפייסבוק:

argamon

Member
שאלה חדשה בעניין הוספת קישור בפייסבוק:

יש ימים שפתאום מצטברים לי שאלות והרגע צצה שאלה חדשה:
*** אני מתאר את העניין מדפדפן פיירפוקס:
> אני מקווה שאצליח להסביר ברור: אני נכנס לדף הפייסבוק של "זהבי עצבני ללא הפסקה" . > אני כותב הודעה בפוסט ומצרף קישור. > אני שולח ואז כמו תמיד ההודעה שלי מופיעה בצד השמאלי של הדף (פייסבוק בעברית) ובכניסה חדשה יותר מאוחר לפייסבוק, בדרך כלל אני יכול לראות את ההודעה שלי רק בלחיצה על "פוסטים של מבקרים".
=== עד התאור של עכשיו, זה מצב תקין לפי מה שאני מבין, אבל כאן השאלה:
ברוב הפעמים כשעדיין אני רואה את ההודעה שלי גם בצד השמאלי, הקישור לא מופיע, והוא ניראה רק בכניסה ל "פוסטים של מבקרים" . רק לעיתים די נדירות הקישור מופיע גם בהודעה בצד שמאל. לכן אני כותב בזמן הוספת קישורים הערה שאם הקישור שךי לא ניראה ,אז נא לראות את ההודעה שלי בכניסה דרך הלחיצה על "פוסטים של מבקרים".
??? השאלה שלי האם זה מצב תקין?
>> הנה קטע צילום מסך להודעה שלי בצד שמאל, תחת התמונות של זהבי:
http://i.imgur.com/CkSzW9f.png

>> הנה קישור לדף של "זהבי עצבני" :
https://www.facebook.com/zehavi103FM/?fref=ts

shoosh2607

Member
מנהל
אין לי מושג

זה אותו דבר - לחיצה על פוסטים של מבקרים וצפיה בצד.
פשוט הצפיה בצד מראה רק שלושה פוסטים ובלחיצה רואים את כולם.
אני רואה שיש שם עכשיו פוסט של איציק זיזוב עם קישור.
אני לא יודעת למה אצלך לא רואים.
יש לי שתי השערות:
1. אתה מחקת את כתובת הקישור והשארת רק את הקישור עצמו
2. אולי בגלל התיוג שלך (שאין בו צורך כי זה מתפרסם בדף של זהבי אז לא צריך גם לתייג את זהבי)

argamon

Member
וואלה נתת לי רעיון:

1. אני אכן מתייג הרבה פעמים את זהבי , אבל לא תמיד, ואולי, אחרי שאני קורא מה שכתבת, אני מתחיל לחשוב שרק קישורים בלי תיוג מופיעים גם בצד.
אני אבדוק אחר כך ואכתוב לך.
2. ??? לא הבנתי את כוונתך " אתה מחקת את כתובת הקישור והשארת רק את הקישור עצמו" אני מוסיף קישורים בפוסט בצורה המקובלת של לחיצה על "הדבקה" בתיבה הנפתחת בלחיצה ימנית בפוסט.
מה זה למחוק כתובת ולהשאיר קישור?

shoosh2607

Member
מנהל
לגבי 2

אתה מדביק כתובת של קישור ואז מקבל למטה תמונה של הקישור, נכון?
אתה משאיראת הכתובת עצמה? כי בהודעה שלך היא לא מופיעה

argamon

Member
שוש ,זה קצת שונה אבל בזכותך זה הצליח:

יש לי מנהג שאומרים שהוא טוב וזה שאם כותבים לי משהו, אני מנסה לעשות לו במקרה הצורך פיתוח לניסיון מצבים דומים, עם קצת שינויים מההסבר שאני מקבל וכך עשיתי בהודעה שלך וזה הצליח, ואסביר:
1. אני רואה רק הרגע אחרי הניסיון שעשיתי לפני מספר דקות, שאתאר מיד והצליח בזכותך, ורק עשיתי קצת בצורה שונה :
*** ולתשובה לשאלתך, אני לא עושה שינוי אחרי ההדבקה, רק לרוב מתייג את זהבי ושולח.
2. ניסיתי קודם את אותו הקישור באותו מצב בלי לעשות שינויים אלא רק הדבקה אבל בלי תיוג וזה לא עזר והקישור לא הופיע בהודעה משמאל.
3. אבל לפי ההסבר הקודם שלך לאפשרות הסיבה, ניסיתי בהדבקה, לפני המשלוח, דווקא משהו הפוך, ברעיון שבא לי הודות לניחושים שלך לבעיה:
הדבקתי את ההודעה, ולחצתי על ה-X למחיקת התמונה והשארתי רק את הכתובת.
והתוצאה? ,,,,,
ההודעה בצד שמאל הופיעה עם קישור, בשעה טובה.
> לא בדקתי מצב ההפך של משלוח בלי כתובת והשארת התמונה.
> שוש תקני אותי בבקשה אם אני טועה במשהו להלן:
אני מתייג את זהבי במצב שלדעתך מיותר לפי ההסבר שלך, וזה רק כיוון שאני רוצה שהוא יקבל איתות אדום.
האם זה מיותר לתייג במקרה שאנחנו דנים עליו? וכוונתי האם זהבי יקבל איתות בלי תיוג?
תודה שוש, הניחושים שלך הם שגרמו לי לעשות את הניסוי שהצליח.
בלי הניחושים שלך הרעיון לא היה עולה על דעתי.
הרבה תודה

shoosh2607

Member
מנהל
כן - הוא יקבל איתות גם בלי תיוג

כיוון שזה הדף שלו.
שמחה שהצליח

למעלה