הגלוטרייה חוזרת
"הגלוטרייה" - מסעדת הפופאפ נטולת גלוטן של השף ערן זינו, חוזרת לפעילות של שבועיים במהלך פסח.
 
רגע לפני פסח, בתאריכים 26.3 עד ה 7.4, במתחם נור בשוק הפשפשים ביפו, תיפתח שוב הגלוטרייה – מסעדת פופ-אפ ומעדנייה ללא גלוטן של השף ערן זינו.
 
הגלוטריה שהוכשרה לשמש כמטבח נטול גלוטן, תגשים גם הפעם את כל הפנטזיות של הצליאקים - מנות מגוונות עם מבחר גדול של לחמים ועוגות. בגלל שהאוכל בגלוטרייה נטול גלוטן, הוא נחשב כשר לפסח.
 
הפעם תהיה גלוטרייה בגרסת טייק אווי, עם אפשרות לאכול בישיבה על שולחנות בחוץ או ליהנות מהאוכל בבית.
 
בין המנות:
ברוסקטה של סלמון צרוב תרד, ארטישוק חמאת אגוזים;
אמפנדס שפונדרה מפורקת מרינדת תבלינים גלייז ברביקיו וירקות מוחמצים;
קארי עוף על אטריות ביצים שמנות ועסיסיות עם דלעת, תרד, עגבניות שרי ובוטנים;
וקינוחים כמו נמסיס, טרמיסו וטרייפל.
 
מלבד האוכל, בחנות של גלוטרייה יימכרו לחמים מקמחים מיוחדים כמו טף, קינואה, פשתן ותירס. בין הלחמים: לחם זיתים בצל ואורגנו, לחם קינואה ופשתן, לחם פאן דה מי, לחם קשקבל ועלי גפן ולחם גרעינים.
מחירי לחמים 28-36 ₪
 
בנוסף יוצעולמכירה מאפים, ביניהם שמרים פרג, שמרים שוקולד ושמרים אגוזים וקינמון;
עוגת שוקולד מושחתת; עוגת גבינה אפויה; עוגת לימון בחושה; עוגת גזר בחושה; ברואניז שוקולד; טארט פירות אפויים עם קראמבל; עוגת אננס אפויה עם בצק שקדים; סברינה.
 
הגלוטרייה
ה-26.3 (יום שני), ובמהלך כל חול המועד פסח עד ה 7.4 (יום שבת)
שעות פתיחה: 11:00-21:00. בערב החג (30.3) 11:00-16:00
נור- מתחם אמנות ואירועים
פנחס בן יאיר 5, שוק הפשפשים, יפו