המוח הפיזי והמטאפיזי

רותי 11

New member
המוח הפיזי והמטאפיזי

היכולות של המוח המואר הן יכולות של 100%, ברגע שתיפתחו אליהם, יתפתחו הן היכולות הפיזיות, והן היכולות המטאפיזיות, כמובן שהראיה והתקשור יתחדדו בהתאם, המערכת היא מערכת אחת כוללת, אין הפרדה בין המערכות, מערכת תומכת במערכת שנייה, הן עובדות בכפיפה אחת, כאשר אחת מתפתחת היא מפתחת את החלק השני.
המטרה היא שהן יעבדו בשילוב ותיאום מושלם, אין אנו מפתחים אחד על חשבון השני, שני אותם חלקים יעבדו במקביל, מוח ימין יתפתח, ובהתאם לכך היכולת האינטואיטיבית שלכם, ומשם הפקודות יעברו למוח שמאל, אשר יוציא אותם מיד אל הפועל, לכן חשוב שהמערכת תהיה משולבת, ולא מוח אחד יתפתח על חשבון השני, נכון שחשיבות המוח השני (הימני) היא חשיבות להתחברות לאינטואיציה, אבל מכיוון שאנו עובדים על המכלול שלכם על המכלול של החלקים המטאפיזיים והאינטואיטיביים שלכם, אין צורך לפתח יותר את מוח ימין ממוח שמאל, כאשר שניהם יעבדו בתיאום שלם המוח המואר יכנס לפעולה, יותר חלקים במוח שלכם יוארו, יוארו ויתעוררו, החשיבות של מוח שמאל היא חשיבות של שדר, החשיבות של ימין היא חשיבות של קליטה, לכן הם עובדים בכפיפה, מוח ימין קולט ומוח שמאל פולט, לכן חשוב שמוח שמאל יהיה מפותח בהתאם, כדי שהשדר שתשדרו, כדי שהתקשורת שלכם הפיזית והמטאפיזית שלכם יהיו חדים ומובנים, יכולת החשיבה שלכם תהיה חדה ומובנת, החלקים הביצועיסטים שלכם יבואו לידי ביטוי, לכן יש חשיבות למוח שמאל, החשיבות שלו היא להוציא אל הפועל את מה שמוח ימין משדר, לכן חשוב ששניהם יעבדו בכפיפה, אנו חוזרים על זאת שוב, חייב להיות תיאום מושלם ביניהם, כדי שדברים יהיו ברורים לכם ולסביבה.
החשיבות של מוח שמאל, שהוא הצד שמשדר, הוא הצד שמעביר את אותם אינטואיציות לרמת ביצוע, כדי להתחבר לאינטואיציה גבוהה שלכם התחברו לרגש עליון, משם תגיע האינטואיציה הגבוהה יותר. כשתהיו מחוברים למוח העל שלכם המוח המואר שלכם, האינטואיציה תעבוד חזק, אך היא גם תשודר בהתאם כששני אונות המוח עובדים באינטראקציה מושלמת, שני חלקי המוח שלכם מפותחים באותה מידה, וכך צריך להיות. אמנם יש כאלה שעובדים יותר על צד שמאל, ויש כאלה יותר על צד ימין, המטרה היא לשלב ביניהם, המטרה היא לאחד ביניהם, המטרה היא להסיר בלבול אשר נוצר, בלבול מחשבתי, חוסר התכווננות, אתם תקלטו דברים בצורה ברורה, תפלטו בצורה ברורה.
המוח שלכם לא יפתח בבת אחת ליכולות של 100%, זה מסוכן, זה מסוכן ולא אחראי. כאשר מוח העל שלכם יהיה מחובר למוח הפיזי שלכם, משם תתחילו לקבל אנרגיות ריפוי, אנרגיות טיפול.

אלה קטעים מתוך תקשור מהקורס שאני מעבירה
כפי שאתם יודעים - הבנתי שאני יכולה להתחיל
להעביר חלק מהמידע אל הציבור משום שיש דברים
שהם חשובים
אני בכל פעם העלה כאן חלק מהתיקשורים בכל אי
אפשר להעלות את הכל וגם לרוב אני אעלה את
התיקשור המידע ופחות מה שמתייחס לטיפולים
עצמם
תהנו מהמידע שמועבר בקורס הכשרה לעידן החדש

רותי 11

New member
ישנן מספר דרכים לאמן את המוח