העידן החדש

רותי 11

New member
העידן החדש

אחד הנושאים החמים של השנים האחרונות זה העידן החדש ויש סביב הנושא הרבה רעש הבנות וחוסר הבנות.
אני כמובן אתן פה את מה שאני יודעת וכל אחד יכול להוסיף את דעתו וידיעתו בצורה יפה ומכבדת.
העידן החדש כשמו כן הוא חדש, אנחנו בתקופה שמסתיים עידן ומתחיל עידן חדש. העידן "הישן" זה עידן האדמה שמתחיל לרדת בחוקיות שלו מאז 21.12.2012 והתחיל להיכנס החוקיות של העידן החדש 21.12.2012 היה נקודת שיוויון בין שני העידנים והמימדים.
העידן "הישן, היה עידן על האדמה תת עידן היה מים והעידן הזה מאוד אופיין בחומר ורגש. אנחנו נכנסים לעידן על האש ותת עידן אוויר שמאופיין בחשיבה יוצרת, לכן בעידן האש הכל יהיה מהיר יותר וכמובן הכל יעבור דרך המחשבה אפילו הדיבור שלנו.
כדי שהעידן החדש יוכל להתממש במלואו אנחנו חייבים לעשות קפיצת מימד למימד החמישי משום שהואל א יכול להתממש במלואו במימד השלישי שהוא דחוס ואיטי מדי.
חשוב לשים דגש על מודעות עצמית לסגור מעגלים ולקלף קליפות כדי שנוכל להמשיך הלאה ולעלות למימד החמישי. זה תהליך שאורך מאות שנים עד שכל התהליך יסתיים, הקפיצה למימד החמישי תיעשה בשלבים, ככל שנהיה מוכנים ונקיים יותר מודעותית כך נקדם את המעבר שלנו למימד החמישי. זה לאו דווקא יקרה לאנשים רוחניים משום שרבים מהעולם הזה עדיין לא עושים עבודת מודעות ושחרור העבר, לכן מי שישחרר את העבר זה אותו אחד שיעבור הלאה.
היום העולם שלנו מופצץ בכל מיני שיטות ריפוי, אבל רובן בעצם שייכות לעידן האדמה, וחלילה אין בכוונתי לומר שהן לא טובות או פחותות הן פשוט שייכות לעידן האדמה ולהזכירכם העידן הבא הוא עידן האש אוויר של אש שזה אומר שהכל שיטות הריפוי בעצם עוברות לרמת המחשבה. נכון להיום השיטות עובדות עדיין משום שאנחנו עדיין במימד השלישי והגוף שלנו עדיין דחוס.

המשך יבוא

pynokyo

New member
לא מבינה בעידנים ולא יודעת על סמך מה קובעים עידן כזה או אחר

ואת התאריכים וכו'.
מביאה כאן קישור שמתקשר לריפוי, שכנראה קשור לפיסקה האחרונה אותה כתבת
ריפוי הקשור לאוויר ולמחשבה - הרצאה שנתן ד"ר נאדר בוטו שהוא קרדיולוג שלמד רפואה מערבית אבל השלים ידע ומחקר בתורות, תיאוריות ותובנות נוספות
מי שמעוניין יכול לקרוא את ספרו "רפואה והחוש השביעי"
להלן הרצאתו בבר-אילן (שווה להקשיב עד הסוף - ולהשלים בקריאת ספרו לעיל).
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=cpj3OlyOG7k
&nbsp

אני זוכר את המידעים הללו, פלאשבק ל-2005

אני זוכר שלמדתי את המידעים הללו במסגרת לימודים של מה שנקרא אז קבוצת החמש שהם חלק מקבוצת ה-9. מידעים אלו גם שייכים לעידן האדמה ונועדו להכין את בני האדם למעבר התדר לעידן האש. בתאריך הזה עשיתי את תקשור הטראנס-מדיום הרשמי האחרון שלי לפני קהל אנשים גדול בקיסריה שם העברתי את יהוה, אלינוס ואת אריאן אלת הפליאדים, במפגש שנכחו בו מטובי המתקשרים בארץ. זהו לפינת הנוסטלגיה בהנחיית רותי (-:

יש הקבלות של מידעים אלו בצורה אמורפית אצל המאיה, האצטקים ועוד מקומות שגם שם דיברו על מועצת ה-9 (האלים הבוראים של האדם).

האנושות עוברת משלב 0 לשלב אחד כפי שנהוג לכנות את המעבר הזה,
אכן חשוב להשתחרר מקארמות העבר ויש דרכים לשחרר הכול בזמן קצר מאוד ולתמיד. ילדי האינדיגו יוכלו לעשות זאת מהר וגם לסייע לאחרים שהינם בעלי תדר של עידן האדמה להשתחרר עם כל הקושי לשחרר את המוכר והקיים.
יש מידעים רבים חופפים אם כי בשמות אחרים אך עם בסיס די דומה בכל רחבי הפלנטה הזאת.

חלק מהרצאות העבר שעשיתי דיברו על השינויים של פוסט 2012 שדיברו על כך שהכול הולך להשתנות - דתות, זוגיות, מזון, אקלים, ההיסטוריה ומקור האנושות, יצירת מציאות באמצעות מחשבה בלבד (מציאות קוונטית, תורת המיתרים, המטריקס המועברים בצורה מאוד יפה על ידי אסתר היקס).

אנשים רבים עדיין לא מבינים שהם חיים באפלה, אסירים בכלא של תודעה
לא נכונה, מוזנים מתרבויות והשפעות אליטיסיטיות שנועדו להשאירם במחשכים, עבדים לעבודה והישרדות, מתנגדים למידעים חדשים מתוך חשש לאבד ולהפסיד - רק חבל שלא רואים מה הם מרוויחים.

למעלה