בוב פרוקטור מסכם את הסוד
שלום וברוכים הבאים. אני בוב פרוקטור, ואני באמת גאה ומאוד שמח להיות חלק מהסוד. הסוד שינה את חיי לפני 45 שנה בערך, ובמהלך 38 השנים האחרונות נסעתי לכל רחבי העולם, לעזור לאנשים להבין את הסוד.
חוק המשיכה תמיד עובד, לעולם לא תוכל להתחמק ממנו. כל מה שבה אל תוך חייך אתה מושך אותו אל חייך.ואתה רואה, כשאנחנו מבינים את הסוד, אנחנו יכולים לשבת ולהכתיב בדיוק מה אנו רוצים שיכנס אל תוך חיינו. ועם ודאות מוחלטת שזה יגיע.
בואו נעצור ונחשוב מי אנחנו. מה אנחנו. אתם רואים, אמרתי שאני בוב פרוקטור, האמת היא שאני לא באמת בוב פרוקטור. בוב ופרוקטור הם שני מילים וזהו שמי - אבל זה לא אני.
אני יכול להביט בעצמי ולהגיד: "זה אני." אבל זה לא בוב פרוקטור, וגם לא אני. מעולם לא שמעתם מישהו מתקשר לעבודה ואומר: הגוף לא יגיע היום הוא חולה." ולא שמעתם אף אחד אומר: "אני יד." אנחנו אומרים: "היד" שלי, השם שלי, העבודה שלי, אלו הם הדברים שיש לנו - אבל זה לא אני.
אתם רואים, אני נשמה, רוח, לא פיסי, ואני חי בגוף הפיסי הזה. ויש לי את היכולת להכתיב את התדרים שהמחשבה והגוף שלי יהיו נתונים בהם.
אתם רואים, תנודה היא החוק של היקום, כל היקום הזה פועל לפי חוק. אין מקריות.
ותנודה נגזרת מחוק התנודה,שאנחנו למעשה חיים בים של תנועה.שום דבר אינו במנוחה. הכול זז. הכול נע במהירות זו או אחרת, ואנו יכולים לעבור לתנודה חיובית או שלילית.
אנחנו משתמשים במילה "רגש" בכדי לתאר את המודעות לתנודה שבה אנו נמצאים.
אם אתם שומעים אדם אומר: ,אני לא מרגיש כלכך טוב.", מה שהוא באמת אומר זה: "אני נמצא בתנודה שלילית".כשאתם שומעים אדם שאומר: "אני מרגיש כלכך טוב." מה שבאמת הוא אומר זה: "אני נמצא עכשיו בתנודה חיובית".
עכשיו האם אתה יודע, שכשאתה נמצא בתנודה שלילית, האנרגיה היחידה שאתה יכול למשוך אליך היא אנרגיה דומה אתה תמשוך מצבים שליליים אל תוך חייך.
כשאתה נמצא בתנודה חיובית הדברים היחידים שאתה יכול למשוך לחייך הם דברים שנמצאים אתך בהרמוניה דברים חיוביים.
אז בואו נחשוב על זה לרגע. הגוף שלנו הוא מבנה מולקולארי זה מסה של מולקולות שנעות במהירות תנודה גבוהה
המחשבה היא תנועה והגוף הוא ההתגשמות של התנועה הזאת.
לך ולי יש את היכולת המודעת לבחור את התמונות שנחזיק במחשבתנו.
אנחנו מתחברים למקור אינסופי של אספקה, ואנחנו בוחרים את המחשבות שלנו, אנחנו יכולים לקלוט מחשבות של אנשים אחרים או שנוכל ליצור מחשבות. וכשאנחנו מאחדים את המחשבות הללו, אנחנו יוצרים רעיונות.
אני יכול ליצור רעיון במחשבתי שבו אני מקבל כל מה שאני רוצה. ואז כשאני לוקח את הרעיון הזה ומכניס אותו לתת המודע שלי שהוא האינטליגנציה האוניברסאלית אני לא משפיע על הגוף שלי בלבד, אלא אני משפיע על כל היקום.
עכשיו אני יודע שלרובנו יש תמונה קטנה כלכך, תצלום קטן של עצמנו שיהיה לנו קשה להאמין שאנחנו למעשה משפיעים על כל היקום .אבל אנחנו כן.
האם ידעת שגלי מחשבה הם גלים קוסמיים שחודרים דרך כל הזמן והחלל. וכשאני חושב משהו, אני שולט בתנודה שבה אני נמצא, וכשאני שולט בתנודה שבא אני נמצא,אני שולט במה שאני מושך אל תוך חיי.
אם אני רוצה עושר רב יותר, אני פשוט צריך לראות את זה מגיע לתוך חיי .קיבלתי דמיון מופלא, ודרך השימוש בדמיון שלי אני יכול ליצור, לייצר תמונות במחשבתי.
אני יכול לראות את עצמי במערכות יחסים יפות. אני יכול לראות את עצמי חווה הצלחה נהדרת. אני יכול לראות כסף שמגיע אלי דרך מקורות רבים בצורה מתמשכת.
אתם רואים, אני מכתיב את מה שאני רואה.
אתם יודעים ויקטור פרנקל היה פסיכיאטר יהודי שעבר את שנות המלחמה במחנה ריכוז. עכשיו אני לא משער שאף אחד אי פעם לא חווה התעללות פיסית ושכלית יותר מאשר אותם האנשים שהיו במחנות הללו.אך ויקטור פרנקל ציין בספר נפלא בשם "חיפוש האדם אחר משמעות", שאף אחד לא יכול היה לגרום לו לחשוב משהו שהוא לא רצה לחשוב.
ואתם יודעים כל המנהיגים הגדולים, לאורך ההיסטוריה, ככל שתרצה לחזור אחורה בזמן, היו בהסכמה מלאה ומאוחדת על נקודה אחת שאנחנו הופכים להיות מה שאנחנו חושבים עליו.
למה זה כך? כי יש לנו את החופש לחשוב מה שנרצה.
אנחנו יכולים ליצור מחשבות או שאנחנו יכולים לקלוט מחשבות מהאוויר. ואנחנו יכולים להפנים את המחשבות הללו .אנחנו יכולים לאחד אותן ולבנות רעיונות יפים.
או שאנחנו יכולים לבנות רעיונות רעים. אבל הרעיונות שאנחנו בונים יקבעו את התנודה שבה נהיה. והתנודה שבה נהיה תכתיב את האנרגיה שאותה נמשוך אלינו.
עכשיו תשאל את עצמך - מה אתה רוצה באמת? חשוב על זה לרגע.
איזה סוג מערכת יחסים אתה רוצה? איזו בריאות אתה רוצה לחוות? אתה רוצה שגשוג? איזה סוג של עסק אתה רוצה?
האם אתה יודע שאתה הוא האדריכל של חייך? זה מי שאתה באמת!
ואתה יכול להתחבר למקור האספקה האינסופי הזה, וזה באמת מקור אספקה אינסופי.
אני חושב שאחד הסופרים המופלאים ביותר ב 500 השנים האחרונות היה אדם בשם תומס טרוורד. הוא דיבר על הרוח של אפולונס. והוא דיבר על כך שאנו מתחברים לאינסופי. והוא אמר: "כשאתה מושך מהאינסופי, לעולם לא תוכל לקחת יותר מהחלק שלך."
שפע הוא הזכות מלידה שלך.
אבל, תבין את זה: אתה לעולם לא תמשוך לתוך חייך, משהו שהוא לא בהרמוניה איתך.
ולכן, אם אתה רוצה יותר, עושר רב יותר, בריאות טובה יותר, מערכות יחסים בעלות משמעות רבה יותר, תחליט בדעתך עכשיו שאתה הולך לבנות את התמונה של מה שאתה רוצה. ואתה תחזיק בתמונה הזאת, ואתה תישאר בתנודה הזאת.
כל היקום הזה הוא יקום שיש בו סדר.
אנרגיה מושכת אנרגיה דומה.
אז רק תבין שהטוב שאותו אתה רוצה כבר נמצא כאן. כל מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס להרמוניה אתו.
ואתה עושה זאת דרך החשיבה שלך.
זה פשוט יוצא מהכלל כשאתה עוצר לחשוב על זה.
תבנה את התמונה של העולם שבו אתה רוצה לחיות.
צפה בסרט "הסוד" שוב ושוב. בקר באתר כי כל המוצרים שהם מציעים לך יעזרו לך לשנות את ההתניות שלך ,לשנות את דרך החשיבה הרגילה שלך .וכשתעשה את זה ,תשנה את עולמך.
אני עשיתי את זה לפני 45 שנה. הייתי רק בחור צעיר, אבל קיבלתי ספר והספר עזר לי לייסד מטרה לחיי. הוא עזר לי להבין את עצמי, ואתה תמשוך בהתאם לאמונה שלך.
עכשיו יכול להיות שאתה לא מאמין בעצמך באמת,אבל אם תמשיך ללמוד אתה תהיה בתדהמה – מעצמך.
אתה רואה מערכת האמונות שלנו מבוססת על ההערכה שלנו למשהו, וככל שנעריך מחדש מקרה כך האמונה שלנו לגבי המקרה הזה תשתנה.
אני רוצה שתעריך מחדש את החוקים ששולטים בקיום שלך.
תתחיל להבין את חוק התנודה. תראה איך חוק המשיכה וחוק התנודה הם במציאות בעצם אותו החוק.
אתה יכול למשוך אליך רק את הדברים שבתנודת הרמוניה אתך.
אני אצפה לפגוש אותך בתוכניות פתוחות שאנחנו עורכים שהסוד יקדם .ואני אצפה לפגוש אותך בעוד סדרות של סרטי וידאו שהחברה הזאת מציעה.
הסוד הוא יוצא מן הכלל - הוא מעיר את העולם.
כאן בוב פרוקטור, תודה.
מתוך האתר הרשמי של הסרט "הסוד"