לאבקת הכביסה יש נטייה לגלוש, כמו לחלב שרותח,אז כדאי להיות קרוב ולהשגיח.
לאחר הרתיחה ,כדאי לכסות במכסה,ולהשאיר סגור במשך שעה או יותר,
ואז כול השרוף משתחרר בקלות מהסיר .
 
ראשית אני "מגלח"את השרוף בכזרת סכין דומה לסכין גילוח אשר אני קונה בהום סנטר .והשרוף יורד גיי בקלות ולאחר מכן ברזלית עם משחת אסטוניש והסיר מבריק במקרה של סיר עם ציפוי טפלון משתמש במטלית
שלום
אחרי ריכוך (כמו שהציעו), לגרד עם סכין שולחני ממתכת אם זה ממש קשה והרבה.
צמר פלדה עם קצת סבון כלים ולשפשף. זה גם נכנס יפה לפינה מסביב.
בסוף, אני תמיד עובר עם סקוטש וסבון לניקוי יסודי.
מיד כשמסירים את הסיר עם האוכל השרוף מהלהבה, ישר להניח
על מטלית רטובה כשהוא סגור עם המכסה שלו, זה עוזר לשחרר
את השרוף והאוכל הנדבק ומה שנשאר להמשיך עם ההוראות
שקיבלת פה. זה גם משחרר אורז שנדבק לסיר.