מנסה שוב להרים את הכפפה
אני צופה בחמש סדרות במקביל, שזה די עמוס בשבילי. אף סדרה לא ממש ממכרת מבחינתי, אבל אני נהנית למדי מהדרך, עד כמה שאני מספיקה
20th Century Boy and Girl
דרמה אנושית, סימפטית וצנועה. אני שמחה שקים ג'י סוק לוהק סופסוף לתפקיד ראשי, וחבל שהדרמה הראשונה בכיכובו זוכה לרייטינג מינימלי. אני נהנית למדי מהדרמה החביבה הזו, שיש בה הרבה דגש על חברות ומשפחתיות.
Ten Miles of Peach Blossoms/ Eternal Love
דרמה סינית. לאור הביקורות הנלהבות ציפיתי למשהו רומנטי וסוחף, אבל בפועל קיבלתי בינתיים סיפורי מעשיות עם כל מיני מפלצות וכוחות על טבעיים. קצת הזנחתי את הסדרה לאחרונה, אבל אני ממשיכה לתת צ'אנס, כי נראה לי שאחרי 13 פרקים (מתוך 58), יש סיכוי שמתחילים לראות משהו משמעותי, והגיבור הראשי מקבל קצת יותר ביטוי.
Temperature of Love
אני מאוד מחבבת את הראשי, שהוא מאוד מתוק ומצליח לייצר כימיה טובה עם הראשית. יחד עם זאת, העלילה די מעצבנת לפעמים, במיוחד עם המהלכים של המשני שנראים כאילו נלקחו מאופרת סבון קלישאתית.
The Package
זו כנראה הדרמה שאני הכי נהנית ממנה בימים אלה – יש בה משהו מרענן ולעתים גם מפתיע במפגש ובסיפורים של זרים גמורים שהתגלגלו לאותו טיול מאורגן. ויש גם אווירה צרפתית קסומה ונופים מהממים. והיא גם קצרה – כולה 12 פרקים.
While You Were Sleeping
סדרה חביבה ומהנה, גם אם היא לא מחדשת הרבה ויש בה קווי עלילה צפויים. סוזי ממש חמודה ומפתיעה לטובה, ואני מחבבת מאוד את המשני שלא מקבל מספיק זמן מסך לטעמי.