פותחים את השבוע בחיוך

אצלנו זה עדיין סופ"ש (ועדיין זה מוזר לי
)

התחלתי את היום בפעילות בבית הכנסת, חזרתי מוקדם מהצפוי כי הרבה החסירו אבל עדיין הפעילות הייתה ממש טובה

אני כל כך נהנית ללמוד עוד על סיפורי התנ"ך (לא מאמינה בסיפורים האלה ומתייחסת אליהם כסיפורים לכל דבר ויש בהם הרבה דברים מעניינים שאף פעם לא שמתי לב אליהם), זה מוציא ממני את מיטב היצירתיות.
&nbsp
במקביל אני עוזרת לאחראי עליי לארגן את מסיבת חנוכה אז בכלל אני אהיה עסוקה ופעילה ומקווה לקבל בזמן הקרוב את אישור העבודה

&nbsp
הלכנו לסרט- st vincent- הסרט היה ככה ככה אבל היה נחמד לצאת לסרט, קצת לצחוק ואפילו קצת לדמוע
ואחרי זה הלכנו למסעדה שהיא טבעונית והיה טעים.
&nbsp
קיבלתי מחמאות היום על כל כך הרבה דברים שראשי הסתחרר לרגע
לומדת לאט לאט לקבל מחמאות ולא ישר לומר "לא... מה פתאום" וכאלה אלא להנות מזה. זה משהו שעדיין קשה לי איתו.

Ginger L Honey

New member
לא מכירה

אמנם לא בקרתי בכל המסעדות הטבעוניות במנהטן, אבל חשבתי שלפחות שמעתי על כולן

Anna Vasserman

New member
אכן! בחיוך גדול!

to make a long story short: קיבלתי תוצאות של בדיקה מאד קריטית, ויצא שהכל תקין - זאת לאחר שבסקירה המאוחרת שהיתה לי לפני 3 שבועות הרופא אמר לי שכנראה אצטרך להפיל (אז כבר הייתי בשבוע 25!!!).
קיצר, קיבלתי את ההריון שלי חזרה.
מה יכול להיות יותר משמח מזה???
&nbsp
החיים יפים

&nbsp
שבוע נפלא לכולם!!

&nbsp

elena20

New member
טובים של אתמול והיום

*חברות מעבודה, סתם כי כייף לי בזכותן.
&nbsp
*אתמול אני ובעלי עשינו מרתון של סדרה וראינו רצוף איזה 6 פרקים ולא הפסקנו לדבר שטויות ולצחוק.
&nbsp
*ספורט אתמול והיום (כבר בדרך לעשות
)
&nbsp
&nbsp

elena20

New member
"נשות הקבע", קצת אופרת סבון אבל כיוון שכרגע אין לנו הרבה

סדרות מתפשרים קצת.

haych

New member
אתמול והיום

*היומיים האחרונים בעבודה היו מאוד פרודוקטיביים ועברו בטיל.
*חזרתי ברגל מהעבודה-קצת להמריץ את הדם!
*השבוע זה שבוע שא' ואני לא מתראים בו, אבל היום הוא החליט שהוא קם איתי. אז שמתי שעון לעשר דקות לפני הזמן כדי שיהיה לנו זמן התכרבלות לפני מרתון ההתארגנות לעבודה, ואכלנו יחד ארוחת בוקר. הפעם הבאה שנתראה תיהיה בטח ביום שישי

*ניקינו ועכשיו כייף לגור פה...

Anna Vasserman

New member
סליחה על החטטנות...

מותר לשאול למה יש שבועות שאתם לא מתראים?...
&nbsp
לא חייבת לענות, כמובן. סתם סיקרנת אותי.

haych

New member
משמרות בעבודה

הוא עובד שבוע-שבוע ובשבוע שהוא עובד ערב הוא חוזר בחצות. במקרה שהצלחתי לשרוד עד אז-אני מספיקה רק להגיד לו שלום והולכת לישון, וזה במקרה הטוב. הוא מתעורר כשאני כבר יוצאת לעבודה.

למעלה