שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

elall

Member
מנהל
פרומו לטלנובלה חדשה של טלמונדו "בטי בניו יורק"

היא לא מכוערת לטעמי מספיק

לא התאמצו בלכער אותה. סתם גשר בלי טבעות. גם בגרסה הגרמנית זכור לי שלא הייתה מספיק מכוערת אפילו נראתה יפה קצת.

faery18

New member
נראה מעולה

הייתי רוצה לראות אותה גם בגלל אריק אליאס
וגם כי פספסתי את הגרסאות הקודמות שלה. אז מקווה שתגיע אלינו בהמשך

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יודע אם ויוה יינצלו זאת אבל לויוה יש אפשרות

לשדר את אישה ברצף ובכל זאת לשדר את אובססיה במרץ, כי במרץ מסתיימת גם איפט, אמנם סדרה חצי חדשה זה לא נוח במתכונת של חמישה פרקים ברצף שרק 18 הראשונים שידור חוזר, אבל כמה כבר צופים בזמן השידור. וגם את המשבצת של איפט בניגוד לזו של מחכים לשמש אפשר לפצל 2-3 פרקים בבוקר 2-3 פרקים בערב (שידור חוזר החל משש בערב). השאלה אם לויוה בכלל יש אפשרות לרכוש את פרקים מהעונה השנייה של אישה לפני סיום העונה הראשונה.

evglev1

Well-known member
מנהל
זאת אומרת שממש בקרוב צריכים לפרסם מה הקוריאנית

שתחליף את יונג פאל, כי נראה לי יונג פאל מסתיימת קודם.

קלאודיה מרטין, הרעה בAmar a muerte התחתנה עם בן זוגה

המועמדת העיקרית לככב ברובי וכוכבת רימייק אזמרלדה בחופה לצד בעלה הטרי.

faery18

New member
המחליפה של "רק את" היא סדרת פשע ספרדית 0_0

El Príncipe
https://www.facebook.com/vivatv.il/
מצד שני אי אפשר להאשים את ויוה אחרי שההיצע הטלנובלי של טלויסה התדרדר באופן דרסטי. מה גם שברזילאית נוספת הם עדיין לא יכלו להביא כי רק עכשיו התפרסם הקטלוג הם צריכים גם זמן לתרגם, דווקא מהבחינה הזו טוב ש-Deus Salve o Rei קצרצרה מה שמגביר לדעתי את הסיכויים שלה להיות המחליפה אחרי השוד הגדול
עם כמה שבדרך כלל אני נגד כל הקיצוצים נראה לי הפעם זה משרת את המטרה

evglev1

Well-known member
מנהל
בפייסבוק כתבו שבסדרה 29 פרקים

אם זה הפרקים של לוסיה מחפשת אהבה אז זה באמת 29, אם הפרקים ארוכים כמו באיסבל, יש מצב שיעשו מהם 58 פרקים של 40 דקות.

faery18

New member
נראה לי זה פרקים ארוכים כי זו סדרה

אגב שמתי לב עכשיו ששוב הפורומים של ויוה נפלו
כשבאתי להמליץ להם על Deus Salve o Rei במיוחד עכשיו שהיא להפצה חח אין תקנה

elall

Member
מנהל
אבל היא ישנה טילים!!! היא מתישהו מ2014

אני זוכרת שקראתי עליה ואפילו שקלתי לראות אותה. עכשיו כבר לא בא לי חחח
בקיצור , אני פחות או יותר מבינה על מה ולמה הם הקריצו אותה משומקום עכשיו. זה אולי בעקבות הסדרת נטפליקס הספרדית "בית הנייר" שממש פופלארית עכשיו בישראל, אז הם אולי רוצים למשוך עוד קהל לערוץ ויוה, אז הביאו משהו בסגנון דומה. זה גם על ג'יהדיסטים
, אז גם די רלוונטי לפה.
נראה לי זה פרקים רגילים, זה פשוט סדרה עם שתי עונות.
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
כשהם מביאים ז'אנרים חדשים הם לא חושבים על ישן או חדש

וספרד זאת רק הסדרה השלישית שלהם בויוה ו-2014 זה ישן מדי בגלל מדיניות ויוה, אבל חמש שנים זה לא כל כך הרבה זמן ובכל מקרה בספרדית מנסים משהו אטרקטיבי אם כי פישלו עם הריימק לארגנטינאית. אני גם לא יודע מה זה פרק רגיל בספרד פרק של לוסיה מחפשת אהבה או פרק של איסבל שהייתה 3 עונות כל אחת 13 פרקים. וגם לא מה המספר הרגיל של פרקים 39 כמו באיסבל או מעל 100 כמו בלוסיה מחפשת אהבה. בשבילינו פרק רגיל זה 40-50 דקות, בשביל הקוריאנים פרק רגיל זה 60-70 דקות, בשביל הטורקים פרק רגיל זה בין שעה לחצי לשעתיים וחצי, מה בשביל הספרדים אני לא יודע.

snirf

Active member
הפתיעו
איזה כיף שהביאו אותה

כבר זמן רב שאני משגע את הוט וויוה שיביאו אותה, יפה שקפצו על זה.
כמו שנכתב, לדעתי הם נענו להצעה בגלל ההצלחה של בית הנייר/סדרות אקשן-מתח מהסוג הזה שמצליחות עכשיו.
&nbsp
בכללי כיף שויוה החליטו להביא עוד ספרדית מלבד איסבל

faery18

New member
עוד טריילרים של קיץ 90 התקופתית הברזילאית החדשה

שמחזירה אותנו אחורה בזמן היישר אל שנות התשעים הצבעוניות
חח בלי
סמארטפונים בלי אינטרנט ובלי וואצאפ
מצרפת גם כמה מהשירים שילוו את
הטלנובלה, כמובן איך לא-משנות התשעים

נשמעת טלנובלה

evglev1

Well-known member
מנהל
מדהים שסדרה מתקופת הנעורים שלנו

מהתקופה שהתחלנו לראות טלנובלות היא כבר תקופתית. אבל אכן בלי טלפון נייד ובלי אינטרנט זה כבר נראה פרה היסטוריה.

האמת גם לי קרה שצפיתי בקרדאיי הטורקית שמתרחשת בשנות ה-70 שאין תלבושות תקופתיות, אז חשבתי אוטמטית, נו תתקשרו אליו לנייד, כך שלמרות שרובינו גדלנו תחת טלפון ביתי, נראה לנו מובן מאליו שלכל אדם ברחוב יש טלפון נייד. וגם דיברו על התחלת צילומים של סדרת המשך לבברלי הילס, אז הזכירו שבמה שראינו (כי זאת סדרה משנות ה-90) הבעיה העיקרית שאין טלפון. אז נראה שעוד מעט גם שנות האלפיים של טלפונים ניידים שאינם סמארטפונים או אייפונים של רק תקשורת ו-SMS ובלי ווטסאפ ובלי מצלמה זה גם ייראה תקופתי.

faery18

New member
בברלי

איך אהבתי חח נוסטלגיה היו עוד מלא סדרות מעולות בזמנו כמו נשואים פלוס צער גידול בנות שולחן לחמישה משפחת קוסבי שלושה בדירה אחת ועוד..

faery18

New member
אחלה עמוד
בהחלט מעורר זכרונות חח

למרות שאני לא אוכל להגיב שם כי כמו שרנת ציינה אין לי חשבון פייסבוק, אני פחות מתחברת לכל עניין הרשתות החברתיות
אבל עמודים פתוחים אפשר לראות גם בלי להתחבר
מגניב לך שאת מתרגמת פרקים ומעלה

למעלה