שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

פותחת את השרשור קצת מוקדם יותר פשוט כי מחר בבוקר יוצאת לטיסה ולא יודעת מה תהיה הזמינות למחשב.

ספרו על השבוע שהיה ומה מתוכנן לסופ"ש
.

ולשאלה השבועית:
כשאתם מגיעים לביקור בארץ- איך אתם עושים את הפרידה מהמשפחה הקרובה והרחוקה ומהחברים? האם פרידה אישית או משהו מאורגן?
טיפים לפרידה יתקבלו בברכה.... לא קל העסק

ראשונה להגיב
אל תשאירוני בדד

השבוע האחרון היה מאוד מאוד עמוס גם פיזית וגם רגשית-המון ארוחות פרידה,מפגשים עם משפחות וחברים.
&nbsp
אתמול חזרנו סופסוף הבייתה והאמת שזו הרגשה מדהימה. זה לא שלא נהניתי בישראל- פשוט זה לא קל לחזור לגור עם ההורים גם אם זה לתקופה זמנית, זה לא קל לחיות על מזוודה ושהדברים שלך לא נגישים כמו שהם נגישים בבית. זה לא קל להרגיש לא בבית במקום שפעם היה הבית שלך...
&nbsp
התוכניות לסופ"ש הן בעיקר להתאושש מהג'ט לג

הלכנו לישון בכוונה כמה שיותר מאוחר (הצלחנו להישאר ערים עד 22:00 בערך) ועדיין שנינו קמנו סביב 1 בלילה. בעלי חזר לישון, אני ערה מאז... (עכשיו 3 לפנות בוקר פה).
&nbsp
ולגבי השאלה השבועית:
&nbsp
אנחנו נפרדנו מהמשפחות בארוחות -כל משפחה בארוחה נפרדת.
עם החברים הקרובים עשינו ארוחת בוקר נחמדה יום לפני הטיסה ואת כל השאר פשוט השתדלנו לראות כמה שיותר.
&nbsp
2 זוגות ההורים הגיעו להיפרד מאיתנו בשדה התעופה והיה לא פשוט בכלל

אני יודעת שזה די שבר את הלב לאמא שלי

libiבבית

New member
ברכות מישראל

זה פורום של נשים . אז מותר להזיל דמעה , נכון?
ובכן אחותי גרה 13 שנים בארה"ב וכל פעם זה היה קשה מאד , עם הרבה דמעות וכאב . כן , זה שובר לב . מי פחות ומי יותר.

וזה מצחיק , כי עכשיו היא כאן בארץ , כבר הרבה זמן , וחזרנו לריבים הקטנים ולתככים המעצבנים .

אז א. קבלי חיבוק גדול.
ב. הבשורה הטובה היא שזה עובר . נותנים זמן להתאושש מהסופה הרגשית , וממשיכים קדימה . גם המרחק הוא טוב . יש כאלו שהוא עוזר להם להבין שמקומם הוא כאן בישראל ,(כמו שקרה לאחותי) ויש כאלו שמוצאים את ביתם בחו"ל , וישראל היא סוג של בית רוחני. הכל טוב.

shuttles3

New member
ברוכה החוזרת

תנוחי טוב. מקווה שבגדול, חוץ מעניינים רגשיים, את יכולה לסכם את הביקור כמוצלח. מקווה שכל התוכניות שלך לחייך בבית יתקדמו בהצלחה - העבודה, המשפחה. מקווה גם שבעלך לא הפך את הדירה בינתיים
.

תודה יקירה

האמת שכמה ימים לפני שנסע הוא הזמין לפה עוזרת בפעם הראשונה בחיינו ואירגן את הבית והיא ניקתה ממש טוב כך שאפילו אחרי שבועיים כמעט זה נראה כאילו רק ניקו יום לפני שחזרנו...
&nbsp
תענוג!
&nbsp
הבעיה שהוא סידר דברים במקום שונה וקנה כל מיני אביזרים לארגון הבית אז אני מגלה הכל תוך כדי תנועה וחיפוש בארונות

השבוע שלי היה בסימן סיום.

חופשת הקיץ של בתי הספר התחילה רשמית ביום שישי האחרון בסוף יום הלימודים, ואיתה גם רוב הפעילויות שלי - Yuoth Club, התנדבות, פעילויות הספורט, תיאטרון הילדים וה-6 שעות פנויות ביום.

בסוף השבוע הקרוב אני ובוני נוסעות לחופשה בישראל, וחוזרות עם אבא שלי ודודתי לשבועיים חופשה פה. זה אומר לארגן את הבית להגעה שלהם לפני שאני יוצאת לחופשה שלי.

ולשאלה השבועית. אבא שלי מזמין את האחים שלי כולל אחיינים לארוחת ערב במסעדה ערב או שניים לפני החזרה שלנו. גם כייף להפגש כולם יחד, וגם פרידה מרוכזת מכולם. מחברים אני לא מרגישה צורך להפרד בצורה כזו. יותר מתאים לי אחד על אחד, אבל לא קובעת מפגש פרידה.

מצרפת כמה תמונות בשביל הכייף

shuttles3

New member
שבוע מעייף. אבל זה תלוי מתי מסתכלים עליו

אם מסתכלים עליו ביום שישי בערב, אז היה שבוע איכסה.
אם מסתכלים עליו ביום שבת אחרי צהריים או ביום ראשון, אז היה שבוע בסדר, רגיל, שרדנו גם אותו |בנדנה|.
בכל אופן, אחרי 7 שעות שינה, החיים שלי נראים אחרת. הבעיה היא שאני מגרדת את 7 השעות לעתים רחוקות מידי, אז הכל נהיה פשוט מסובך וכבד...
&nbsp
הסופ"ש היה חם וכיפי. ביום שבת נסעתי עם הילדון לפארק שעשועים חדש וגדול ובתוכו פארק מים מושקע. פגשנו שם את כל החברים שלו במנות, כך שהוא השתולל ועשה חיים. וגם אני נהניתי מלדבר עם האמהות והאבות בינתיים (אבא נשאר בבית כדי להשגיח על התקנת דלת כניסה חדשה ומ-א-ממת). אחרי שנ"ץ עוד התארחנו אצל השכנים עם עוד פעילויות מים, עמידות ידיים, ריצות בסיבובים, צחוקים, רעש וכו'. היה כיף.
היום יצאנו לסיבוב אופניים, אבא בינתיים עבד בגינה, שתל פרחים ועכשיו עוד יותר יפה ונעים אצלנו. העברתי אימון טוב בחדר כושר - הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. תיכף הילדון מתעורר מהשנ"ץ ובתכנון להכין פיצה ואולי להזמין חברים.
&nbsp
שבוע הבא יהיה קצר- יום קנדה נופל על יום שישי וביום חמישי מסיימים לעבוד אצלנו מוקדם יותר. יש למה לצפות.
&nbsp
שבוע טוב, נעים ורגוע לכולם!

למעלה