ז'וליו סופסוף מצליח להיפטר ממזוודת הכסף!
{37-39}אף אחד לא יכל לתאר לעצמו ש
חלקת הקבר שהדודות קנו לשרלוק
תהיה הפיתרון(הזמני לפחות)
אבל לפחות זה פיתרון שמקובל על מלאגטה ושאר החברה כך שהם מאפשרים לו לקבור את הכסף ואפילו משתתפים ב"לוויה" חח אומנם ז'וליו עכשיו יכול להרגיש טוב יותר עם עצמו אבל הוא בעצמו העיד שזה לא לגמרי מוריד את תחושת האשמה שלו. אבל הוא בהחלט מרגיש טוב יותר עם עצמו ואפילו
מרשה לעצמו לחזור לאנטוניה!! סופסוף
נליטו ופדריניו עושים להם תרגיל הם נפגשים בפארק ומשלימים
היה יפה הסצנות שלהם
ובאשר לאריק ולואיזה שוב מריה פיה נוכלת כישלון חחח לקחה אותו ל
מועדון הדראג שלואיזה עובדת בו במחשבה שהם יריבו אחרי שיגלה איפה ובמה היא עובדת אבל הדבר היחיד שהקפיץ אותו היה שחבורת שיכורים התחילה איתה וזה כמעט נגמר בשבירת המועדון כולו אחרי שאריק פוצץ לו את הפרצוף
אריק הבטיח ללואיזה לעזור באבטחת המקום כדי שמקרים כאלה לא יקרו שוב ובזה העניין נגמר למורת רוחה של מריה פיה
איוונדרו שוב מתעצבן על מוניקה ש"העיזה" לצאת מהבית וחושש שמישהו יראה אותה.
זה נראה כאילו הם בורחים ממשהו...
בהמשך הוא מעלה אותה על מונית אבל מלאגטה רואה אותה מהחלון ושניהם בהלם, כשלאחר מכן מבינים לפי הפלאשבקים של מלאגטה
שהיה ביניהם רומן בעבר! מה הולך שם
נראה שהזוג הזה קשור קשר הדוק למלאגטה. מלאגטה לא מצליח לצאת מההלם, לי נראה שהוא חשב שהיא מתה או משהו כי זה היה נראה כאילו ראה רוח רפאים
הוא משתכר ומריה פיה, מנשקת אותו
טוב תמיד היה שם איזה ניצוץ
אם זה יגרום לה לרדת מאריק
למרות שזה לא נראה באופק
ופדריניו מגלה שנליטו נעזר בכסף של אריק כדי לממן אותו זועם ועוזב את הבית
"הדבר היחיד שעוד נשאר לי זה הכבוד שלי" איזה כבוד בדיוק? הוא מעדיף שהמשרת דל האמצעים שלו יממן אותו ולא לקבל עזרה מאריק שבתכלס בשלב הראשון זה לגיטימי שהיה מסכים להמשיך לגור במלון עד שהוא ולואיזה יצליחו להסתדר על עצמם כי אחרי הכל הם לא אשמים שכל הכסף שאריק שילם להם נגנב. וברור שזה מה שאריק וכל אחד אחר היה מציע, פדריניו היה צריך לקבל את ההצעה הראשונית של אריק ולא להתעלק על נליטו המסכן ועוד אחר כך לכעוס עליו אחרי שהוא נתן לו קורת גג בביתו. פדריניו חצוף
אהבתי את מפגש המשפחות של מרסיו ובבת'
אחרי הכל בורז'ס לא אדם רע הוא פשוט קצת מחוספס כזה חח..
חמוד אריק שהציע לו מימון פרוייקט אפשרי שלו ע"י החברה!
אהבתי גם את הסצנות של דילסון ודון,
שמתחילים להתקרב
מבלי לדעת שהם בעצם אחים