אופנת ט"ו בשבט אצל הסלבס ירוקים, חומים ופרחוניים
S shmickey New member 31/1/18 #6 אוהבת מאוד את החומים האלה ואת שילוב הצבעים הנעים איתם. מתהההההההההה על הלוק של אוליביה וממש ממש בא לי את הפריטים
אוהבת מאוד את החומים האלה ואת שילוב הצבעים הנעים איתם. מתהההההההההה על הלוק של אוליביה וממש ממש בא לי את הפריטים
S shmickey New member 31/1/18 #7 אני בעיקר מתחברת לירוק בגרסאת החאקי, כמו שעשתה קייטלין. גם האקססורי שחור שתלוי על היד שלה לא רע בכלל #אנקל_ג'סי_פוראבר
אני בעיקר מתחברת לירוק בגרסאת החאקי, כמו שעשתה קייטלין. גם האקססורי שחור שתלוי על היד שלה לא רע בכלל #אנקל_ג'סי_פוראבר
S shmickey New member 31/1/18 #8 חחחחחחחח המלכה יש הרבה לוקים יפים אבל הפעם אני הכי אוהבת את הלוק של מליסה, הכי פחות cookie cutter גם אם לא הכל מתחבר בדיוק. מלא באמירה אישית.
חחחחחחחח המלכה יש הרבה לוקים יפים אבל הפעם אני הכי אוהבת את הלוק של מליסה, הכי פחות cookie cutter גם אם לא הכל מתחבר בדיוק. מלא באמירה אישית.
H Happy Goth New member 31/1/18 #13 הכי יפה בעיניי ואולי קצת מיושן הבחורה עם החצאית אננסים גם הלוק של זאתי בריסורט באילת יפה מאד
H Happy Goth New member 31/1/18 #15 WORD   בעיניי היה אפשר לוותר על השמלה וללכת טבעי, והצבע של הקולר לא משתלב עם הזר