מה שיחקתם השבוע?

Persona 5 וסטריט פייטר 5. (אין ספוילרים לא לדאוג)

Persona 5 : אני חייב להגיד את זה אני 6 שעות במשחק ואני מוקסם מהמשחק הזה.
הכי אהבתי את הבחורה הבלונדינית עד עכשיו אבל זה יותר מזה. זו הרגשה פשוט מדהימה, לשחק JRPG מבוסס תורות מושקע כזה בקונסולות, הגרפיקה ערכי ההפקה ההשקעה במבוך, איכות הדיבוב וואו, אין לי מילים.

איך התגעגעתי לזה, לראות את הז'אנר הכי אהוב עלי על המסך הגדול בשורה הראשונה.

התפריטים הם התפריטים הכי יפים ונוחים שראיתי ולהשתמש ברובים זה כייף :)
אפשר לדבר עם שדים בדיוק כמו בסדרת SMT. וזה כזה ביזארי מצחיק ושנון.

יש לי כבר 3 פרסונות/שדים/צללים ווטאבר, אני קורא להם שדים זה מה שהם.
הם כאלה מצחיקים השדים, בדיוק כמו שאני זוכר אותם מStrange Journey
(רציתי עוד,בנתיים זה לא הלך לי טוב חחח)
חייב לתפוס את כולם!

התחלתי על נורמל בנתיים אני מרוצה זה לא קשה או משהו, אבל אני סומך על אטלוס שאם זו רמת הקושי של ברירת המחדל אז יהיו קטעים קשים בהמשך.
מקסימום נעלה את זה!

אני מת לחזור אליו אני מפנה את כל השישי הזה בשביל המשחק כולל הלילה כמובן.

SF5: עשיתי פרפקט לבחור הזה בסיבוב השני של הקרב, מה שהרגיש כל כך טוב בזה, זה לא הפרפקט עצמו זה זה שממש הרגשתי שהוא מתייאש ועוזב את השלט שלו בשניות האחרונות של הקרב, אין הרגשה יותר טובה מזו במשחק מכות, ששברת את היריב מנטלית חחח.

PlayGirl3

New member
פרסונה 5

כל כך חיכיתי למשחק הזה והוא לא איכזב. המון סטייל, המון נוסטלגיה, המון חידושים. נהנית מכל רגע.
אני עדיין באמצע המבוך הראשון, מאוד אהבתי את הסיפור מאחוריו. כבר תפסתי לדעתי את כל הפרסונות שיש במבוך הזה מלבד אחת שהיא רמה 9 ואני עדיין רמה 8 אז אי אפשר. התנסיתי קצת גם במיזוג פרסונות אבל שוב, בגלל שאני ברמה נמוכה, אין הרבה אופציות בינתיים כי רוב השילובים הופכים להרבה יותר חזקים ממני.
תמיד שאני מתחילה משחקים כאלה אני נלחצת מרוב האופציות של פעולות שאפשר לעשות בזמן החופשי- ללכת למבוך, לחזק קשרים עם confidants או למצוא חדשים, עבודה, לימודים... החלטתי שבינתיים אני אסיים את המבוך כמה שיותר מוקדם ובשאר הימים עד לדדליין אתפנה לשאר. ב-NG+ אני אתכנן יותר לעומק איך למקסם את כל האפשרויות.
אני משחקת על Hard וזה בהתחלה נראה לא קשה מדי אבל אז פתאום במכה אחת מישהו הורג אותי כי עשיתי טעות או נגמר לי הMP וזה מחזיר אותי שעתיים אחורה. הפרסונה של הבחור הראשי מ-P4 שמקבלים ב-DLC מאוד עוזרת.
הולכת לחרוש כל הסופ"ש.

אני גם שם :) (ספוילרים למי שלא הגיע למבוך אבל לא לאורלי)

איזה יופי של מבוך,אה? אתה ממש מרגיש בתוך תת המודע של המורה הסוטה הזה.אני זוכר משהו דומה לזה מההתחלה של פרסונה 4 ששיחקתי לפני שנים אבל הכל, מעורפל וכאן הכל כל כך יותר יפה.

אני מאוד אוהב את זה שהכל מאוד פסיכולוגי והמבוך בעצם משקף תת מודע איזה יופי של דבר שימשיכו ככה.

(את פרסונה 3 לא סיימתי בגלל דברים שאת בטח מתארת לעצמך, גרפיקה, לא היה שיחות עם שדים, לא היתה שליטה ידנית בקבוצה, לא היה דיבוב יפני, אבל כאן זה עולם אחר, לדעתי הם ליגה אחרת אלה מאלה.

הדבר היחיד שאני שונא במשחק כרגע זה המפה הזו שתקועה לך באמצע שדה הראיה והיא ממש לא מועילה ניסיתי בכל דרך לבטל אותה ואי אפשר.

אה וגם הטמבל הזה שאת גרה אצלו השיחות איתו בסוף כל יום זה ממש קוץ בתחת.לפחות אני תמיד נכנס בו.

חכי לי חסרת סבלנות!

חיכית למשחק הזה כל כך הרבה שנים ואת מסיימת אותו בשוט אחד :)
אני עדיין נעול על לתפוס את השד תיש הזה, עקשן כזה לא ראיתי, לא משנה מה אני מציע לו הוא לא רוצה לבוא איתי.

, גם אני מת לסיים את המבוך בעיקר בגלל שהמורה הזה הוא אחד הדמויות הכי מעצבנות שאי פעם ראיתי, אני אראה לו מה זה להעיף אותי מהביצפר,עזבי את זה שהוא מזכיר לי איזה תלמיד אפס שהיה כמה שכבות מעלי בתיכון ממש אותו סגנון.

חתיכת פלאשבק המשחק הזה עושה.

בנתיים יצרתי רק שד אחד, של איזה עטלף שטני כזה, הוא דווקא שימושי יש לו drain life וקסם מוריד הגנה, הקרבתי מהר את השד ראש דלעת המיותר הזה בשבילו, אבל כמו שאמרתי אני נעול על התיש.

אן כמובן עושה את המשחק בעיני, עד כה, אבל בואי נראה איך זה ימשיך :)
תוהה אם למהר כמוך ממש או למשוך קצת טיפונת יותר את הזמן עד ה2 במאי ולקבל את הבוסטים.

אני לא אנוח עד שיהיה לי את השילוש הקדוש של sleep buff debuff :)
שאני אסיים את המבוך אעדכן.

PlayGirl3

New member
דווקא הלך לי מאוד קל עם התפיסות

חוץ משדה אחת כולם נתפסו בניסיון ראשון.

המשחק הזה לוקח איזה 100 שעות ואני כנראה צריכה לשחק בו כמה פעמים כדי להגיע לפלטינום אז אין למה לחכות, הולכת לבלות איתו המון המון זמן בכל מקרה

חחחח, איש העטלף יחכה הרבה זמן :)

נראה לי גם אני צריך להפסיק לחלום שתגיעי ליאקוזה 0 השנה. אבל כמובן שאני מצדיק שתזניחי את כל המשחקים האחרים בשביל פרסונה 5, אני בעצמי הולך לעשות את זה, הקרב בSF5 היה קרב פרידה לאיזה חודשיים :)

(למרות שאת יכולה בטח להצליח לשחק בשאדו כמשחק צד לפרסונה 5, זה לא שיש לו איזו עלילה מורכבת שתדרוש ממך ריכוז)

יאללה הולך לשחק!!#$%$#@!@#$%^&^%$#@!

amithas190

New member
ניסיתי את הדמו של דיסהונורד 2 , לא התלהבתי

גם גרפיקה של לפני 5 שנים ( ישר אחרי הוריזון) , וגם התגנבות גוף ראשון ....
לא בשבילי .
&nbsp
קיבלתי את קול אוף דיוטי האחרון , נבדוק מה הוא שווה ...

למעלה