Persona 5. SF5, וונדר בוי 3 ריימיק.
יש בהודעה הזאת
ספוילרים למבוך הראשון וקצת אחריו.אז מי שלא הגיע לארמון השני שלא יקרא את ההודעה כמובן.
אז...בשעה טובה הגעתי לארמון השני! איזה שינוי דרסטי מהטירה של קאמושידה.
אני חושב שהטירה היתה יותר יפה מהמוזיאון הזה, אבל נחכה ונראה אני משוטט עכשיו במוזיאון הזה ותופס לי כל מיני שדים.
יש לי 18 ימים, לשנות את הנשמה של האמן הזקן ההוא. הפעם באתי מוכן אני קודם כל לומד טוב טוב את המבנה של הארמון בעל פה משנן אותו ורק כשאני אכיר
אותו היטב בעל פה מהזיכרון אני אתן לימים לעבור כדי שישארו לי מקסימום ימים לפעילויות מחוץ לארמון.
איך הייתי רוצה שהתלמיד של הזקן (זה עם השיער הכחול) יצטרף אלינו לקבוצה.
אהבתי אותו
. הסיפור הזה גם יותר מעניין אותי מהסיפור עם קמושידה בגלל
שהם מתעסקים שם הרבה ביצירה, ובמשברים של יוצרים, דברים שאני יכול להתחבר אליהם אישית.
אגב, קאמושידה היה כזה בוס אפס. הייתי צריך 3 נסיונות כדי להרוג אותו, רק בגלל שהמאנייק הזה משגר עליך פצצות אטום שכאלה ולקח לי זמן לזכור שאני יכול לבחור "guard" ולהגן על עצמי.
לא הזיז לי שערה בגוף אחרי הסדיזם שהיה בSJ.אבל וואלה היה מלחיץ שהייתי צריך לוותר על חבר קבוצה אחד באמצע הקרב כדי לגנוב את האוצר, באמת הורידו לי את הלב, בסוף עשינו את זה.
אתם יודעים מה היה מעצבן? שנשאר לי 8 ימים או שבוע משהו כזה לפעילויות אחרי הארמון של קאמושידה, והדבר שהכי רציתי כמובן (וחיכיתי לו)
זה להתקרב ל"אן" אבל היא ממש לא התקשרה אלי, לא הציעה להיפגש והרגשתי שסתם מיהרתי לצאת מהארמון של קמאושידה ולא יצא לי מזה כלום.
ואז ביום האחרון שמתי לב בלילה, שיש מרפאה של אורתופד בעיר, ויש מצב שאן היתה כל הזמן במרפאה הזו שהיא ביקרה את שי-הו ולא שמתי לב.
בטח אם היית מוצא את זה בזמן היית יכול להתקרב אליה יותר.
אוף.
גם בהמשך שרציתי להתקרב אליה גיליתי שאני לא ממש יכול לדבר איתה כי אין לי מספיק "אדיבות" אז אני לא יודע לדבר לאישה (פחח, מצאו למי להגיד את זה!)
כמובן שבגלל זה הדבר הראשון שעשיתי זה לעשות כל מיני דברים הזויים שיהפכו אותי לאדם "אדיב" יותר.
הם היו צריכים לעשות את זה גם קצת כמו פייר אמבלם, שעצם זה שאתה תומך
בבחורה/בחבר באמצע הלחימה זה מקרב אותך אליהם רגשית.
לפחות בבוסים היה מגניב אם זה היה ככה, כי הצלתי את אן 300 בקרב ההוא מול קאמושידה.
ריוג'י גם נחמד הוא מצחיק והכל, באמת שהריבים שלו עם החתול מצחיקים.
אבל קצת נמאס עלי לבלות רק איתו או עם המארח הזה או עם הילד שמנהל לי את האתר מעריצים
כאילו עם ריוג'י הרמת קרבה שלי על היא 4. עם אן רמת הקרבה שלי היא 1.
והגיבור חולם לי על ריוג'י WTF.אני רוצה להתקרב לאן.
אני כבר הפכתי למספיק אדיב כדי להזמין אותה לצאת איתי, אז בעזרת השם פעם הבאה.
אגב, אני מדמיין את זה, או שכשיש לך שד חזק חזק, אז לא רק הקסמים שהוא נותן לך הם חזקים, גם הכוח שלו משפר לך את ההתקפות הפיזיות שלך?
בלי קשר לנשקים?
שמתי לב לזה היום ואני לא בטוח, כי אם זה ככה אז שווה לשמור שדים חזקים שאין להם קסמים טובים לפעמים
איזו טעות עשיתי
זרקתי בטעות את השד היפה הזה שמקבלים בפרי אורדר
ההוא מפרסונה 4. לא היה לי מקום ולא שמתי לב שאני זורק אותו ואחרי ששמתי לב כבר שמרתי. אוף!! בטח איזה שד הייתי יכול להכין ממנו.
אגב, המארח הזה יש סיכוי שהוא יהיה מעניין, אורלי, בהתחלה שאמרת שאת משקיעה בקשר שלך איתו, חשבתי שאת עושה את זה כי את פשוט נחמדה.
כמו שלא שרפת את העץ של המכשפה בזאב כי את לא מסוגלת להיות רעה,
אבל וואלה,גם קיבלתי ממנו אספקת MP וגם הסיפור שלו יש מצב שמתחיל לעניין אותי
SF5 :פגשתי שוב את הבחור מהשבוע שעבר ואת הקארין שלו.
יש לי 98 אלף שקל (וירטואלים) בSF5 כמעט מספיק בשביל לקנות דמות חדשה.
בא לי את אקומה, אז אני אעשה קצת משימות וקרבות כדי להגיע ל100 אלף שקלים.
וונדר בוי 3 ריימיק: מקסים, תענוג, הם לקחו את אחד הפלטפורמרים הכי מכוערים
של שנות ה80 והפכו אותו לאחד הפלטפורמרים הכי יפים של המאה ה21
אין לי מילים, אני מרגיש שוב ילד, וזה כייף.