| מה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
בקושי היה לי זמן לשחק. שיחקתי קצת בcod infinite warfare

אגב ,מישנו יודע אם ההרחבה לuncharted נמכרת בדיסק ואם ניתן לשחק בה גם בלח uncharted המקורי על המכשיר?

התשובה לשתי השאלות שלך היא כן.

אפשר יהיה לשחק בלי המשחק המקורי על המכשיר.
ויהיה זמין בדיסק בהשקה.

Persona 5. SF5, וונדר בוי 3 ריימיק.

יש בהודעה הזאת ספוילרים למבוך הראשון וקצת אחריו.אז מי שלא הגיע לארמון השני שלא יקרא את ההודעה כמובן.

אז...בשעה טובה הגעתי לארמון השני! איזה שינוי דרסטי מהטירה של קאמושידה.
אני חושב שהטירה היתה יותר יפה מהמוזיאון הזה, אבל נחכה ונראה אני משוטט עכשיו במוזיאון הזה ותופס לי כל מיני שדים.

יש לי 18 ימים, לשנות את הנשמה של האמן הזקן ההוא. הפעם באתי מוכן אני קודם כל לומד טוב טוב את המבנה של הארמון בעל פה משנן אותו ורק כשאני אכיר

אותו היטב בעל פה מהזיכרון אני אתן לימים לעבור כדי שישארו לי מקסימום ימים לפעילויות מחוץ לארמון.

איך הייתי רוצה שהתלמיד של הזקן (זה עם השיער הכחול) יצטרף אלינו לקבוצה.
אהבתי אותו :). הסיפור הזה גם יותר מעניין אותי מהסיפור עם קמושידה בגלל
שהם מתעסקים שם הרבה ביצירה, ובמשברים של יוצרים, דברים שאני יכול להתחבר אליהם אישית.

אגב, קאמושידה היה כזה בוס אפס. הייתי צריך 3 נסיונות כדי להרוג אותו, רק בגלל שהמאנייק הזה משגר עליך פצצות אטום שכאלה ולקח לי זמן לזכור שאני יכול לבחור "guard" ולהגן על עצמי.

לא הזיז לי שערה בגוף אחרי הסדיזם שהיה בSJ.אבל וואלה היה מלחיץ שהייתי צריך לוותר על חבר קבוצה אחד באמצע הקרב כדי לגנוב את האוצר, באמת הורידו לי את הלב, בסוף עשינו את זה.

אתם יודעים מה היה מעצבן? שנשאר לי 8 ימים או שבוע משהו כזה לפעילויות אחרי הארמון של קאמושידה, והדבר שהכי רציתי כמובן (וחיכיתי לו)

זה להתקרב ל"אן" אבל היא ממש לא התקשרה אלי, לא הציעה להיפגש והרגשתי שסתם מיהרתי לצאת מהארמון של קמאושידה ולא יצא לי מזה כלום.

ואז ביום האחרון שמתי לב בלילה, שיש מרפאה של אורתופד בעיר, ויש מצב שאן היתה כל הזמן במרפאה הזו שהיא ביקרה את שי-הו ולא שמתי לב.

בטח אם היית מוצא את זה בזמן היית יכול להתקרב אליה יותר.
אוף.

גם בהמשך שרציתי להתקרב אליה גיליתי שאני לא ממש יכול לדבר איתה כי אין לי מספיק "אדיבות" אז אני לא יודע לדבר לאישה (פחח, מצאו למי להגיד את זה!)

כמובן שבגלל זה הדבר הראשון שעשיתי זה לעשות כל מיני דברים הזויים שיהפכו אותי לאדם "אדיב" יותר.

הם היו צריכים לעשות את זה גם קצת כמו פייר אמבלם, שעצם זה שאתה תומך
בבחורה/בחבר באמצע הלחימה זה מקרב אותך אליהם רגשית.
לפחות בבוסים היה מגניב אם זה היה ככה, כי הצלתי את אן 300 בקרב ההוא מול קאמושידה.

ריוג'י גם נחמד הוא מצחיק והכל, באמת שהריבים שלו עם החתול מצחיקים.

אבל קצת נמאס עלי לבלות רק איתו או עם המארח הזה או עם הילד שמנהל לי את האתר מעריצים

כאילו עם ריוג'י הרמת קרבה שלי על היא 4. עם אן רמת הקרבה שלי היא 1.
והגיבור חולם לי על ריוג'י WTF.אני רוצה להתקרב לאן.

אני כבר הפכתי למספיק אדיב כדי להזמין אותה לצאת איתי, אז בעזרת השם פעם הבאה.

אגב, אני מדמיין את זה, או שכשיש לך שד חזק חזק, אז לא רק הקסמים שהוא נותן לך הם חזקים, גם הכוח שלו משפר לך את ההתקפות הפיזיות שלך?
בלי קשר לנשקים?

שמתי לב לזה היום ואני לא בטוח, כי אם זה ככה אז שווה לשמור שדים חזקים שאין להם קסמים טובים לפעמים :)

איזו טעות עשיתי :( זרקתי בטעות את השד היפה הזה שמקבלים בפרי אורדר
ההוא מפרסונה 4. לא היה לי מקום ולא שמתי לב שאני זורק אותו ואחרי ששמתי לב כבר שמרתי. אוף!! בטח איזה שד הייתי יכול להכין ממנו.

אגב, המארח הזה יש סיכוי שהוא יהיה מעניין, אורלי, בהתחלה שאמרת שאת משקיעה בקשר שלך איתו, חשבתי שאת עושה את זה כי את פשוט נחמדה.

כמו שלא שרפת את העץ של המכשפה בזאב כי את לא מסוגלת להיות רעה,
אבל וואלה,גם קיבלתי ממנו אספקת MP וגם הסיפור שלו יש מצב שמתחיל לעניין אותי

SF5 :פגשתי שוב את הבחור מהשבוע שעבר ואת הקארין שלו.
יש לי 98 אלף שקל (וירטואלים) בSF5 כמעט מספיק בשביל לקנות דמות חדשה.
בא לי את אקומה, אז אני אעשה קצת משימות וקרבות כדי להגיע ל100 אלף שקלים.

וונדר בוי 3 ריימיק: מקסים, תענוג, הם לקחו את אחד הפלטפורמרים הכי מכוערים
של שנות ה80 והפכו אותו לאחד הפלטפורמרים הכי יפים של המאה ה21
אין לי מילים, אני מרגיש שוב ילד, וזה כייף.

PlayGirl3

New member
איך יכולת לזרוק את איזנאגי?

עד עכשיו אני נלחמת איתו, הוא עדיין הכי חזק אצלי.
אתה יכול בעיקרון לקנות אצל איגור כל שד שהיה לך בעבר תמורת כסף. אבל איזנאגי יעלה לך הרבה כי הוא מגיע ברמה גבוהה.

פה זה הפוך. כשאתה מחזק את הקשר עם חברי הקבוצה הם יעזרו לך יותר בקרבות (יגנו עליך ממכות שאמורות להרוג אותך, יתערבו בשיחות עם שדים לטובתך וכו')

כי אני די בטוח שאין תמונות לפני שאת זורקת

ולא זכרתי את השם שלו וזה היה לפני שאיגור העלה לי את הכמות שדים שאני יכול לשמור, אתמול חיפשתי אותו והבנתי שבטעות זרקתי אותו לפני המון זמן.
ושתביני הראתי לאחי את השדים והוא בעצמו אמר שאיזנאגי זה השד היחיד שיפה אצלי.
:(

חכו עד שאי אארגן מחדש את ההרכב שהיה לי בSJ ואז אורלי אני אראה לך את הרכב החלומות שלי בשיא תפארתו.

(אם אטלוס ירשו, הבנתי שהם קשוחים לגבי שיתוף סרטוני גיימפלי עם המשחק הזה)

כן, הקטע הזה של קניית שדים, זה מתנהל בדיוק כמו המשחקים הראשיים ששיחקתי.
(סול האקרס וSJ )

מדהים כמה שהמשחק הזה דומה להם הרבה יותר ממה שפרסונה 3 ו4 היו דומים להם.

איך קראת לקבוצה שלך? התלבטתי בין "the catchers" לthe fighters"
בסוף הלכתי על הפייטרס.

אוף, איך זרקתי אותו הוא היה כל כך חזק.

בעיקרון אני מסודר, כי יש לי קסם מרדים, יש לי את כל הבאפים האפשרים.
לפי איך שאני רואה את זה אני יכול לגרום לכל בוס לעשות לי נזק של 30 HP

מקסימום, ככה שיהיה בסדר :) זה מה שעשיתי לקאמודשידה הוא הגיע למצב שהוא לא ממש יכול לגעת בי זה היה כזה מצחיק רציתי להראות לך את זה, אבל אסור ככה הבנתי.

זה גם מגניב שהם תומכים בך,במהלך הקרב לפי מידת הקשר, אבל בחייאת עם ריוג'י הוא מתעניין רק בעצמו בשיחות איתו, אני מת כבר שיהיו עוד בנות בקבוצה שיהיה קצת מעניין, נראה לי עוד מעט אחת תצטרף אלי :)

PlayGirl3

New member
גנבי הפנטום גנבו לי את הלב

אני לקראת הארמון הרביעי ולא יכולה להפסיק לשחק

אבל את רואה ש...

החתול הוא חתול!?! צדקתי כל הדרך, מההתחלה אמרתי שהוא חתול!
(לפי שעה אני חושב שהוא חתול, הוא חמוד והכל אבל לפעמים הוא חשוד רצח, הכל יכול להיות איתו, אז אני נוהג כלפיו ב"כבדהו וחשדהו"

PlayGirl3

New member
הוא לא חתול

הוא בעצמו אומר כל הזמן שהוא לא חתול.

אם כבר יש משהו שמטריד אותי בפרסונה 5 זה כמה שהוא דומה לפרסונה 3/4.
הכניסו חידושים מעניינים אבל אני יודעת בדיוק למה לצפות מהמשחק. אני יודעת לזהות מי יהיה חבר הצוות הבא (גם כי לצערי הם חשפו כל כך הרבה מראש את כולם), מי יצור איתי קשר חברתי ואפילו איזה טארוט הוא מייצג וכו'.
מורגנה הוא מקבילה מאוד דומה של טדי מ4. גם הוא התחיל בתור יצור מוזר שהחבורה מצאה בעולם האחר והוא לא זכר שום דבר מהעבר שלו.

אני מבין ממה את מתבאסת הם באמת חשפו את כולם.

גם אני מרגיש שאני יודע מי הולך להצטרף אלי, קודם שהגבתי לך ערכתי את התגובה למקרה שאת לא זוכרת את הטריילרים לא רציתי להרוס לך משהו. את יודעת איפה אני אז את בטח גם יודעת על מי אני מדבר.

וזה באמת קצת הורס שאת רואה דמות שאת יודעת מראש שהיא תהיה בצד שלך מתישהו, הרסו קצת את המסתורין לגביהן.

אבל לפחות אנחנו לא מכירים את הדמויות האלה באמת עדיין, לפחות את זה השאירו לנו לגלות לבד וכמו שאמרת בשבוע שעבר, בטח יהיו טוויסטים שיפתיעו אותנו (מקווה :)

ואולי מורגנה לא רק שנגלה שאת צודקת והוא באמת לא חתול אלא הוא גם לא יהיה מה שאת חושבת שהוא יהיה אולי הם משחקים עם הראש שלך והציפיות שלך מפרסונה 4 :)

יש דברים שמרגיזים אותי שהם עושים ברור מראש, נגיד הילד הזה שמנהל את האתר מעריצים, ישר ידעתי מן הסתם שיהיה לו תפקיד מפתח בעלילה, כי היה לו דיוקן מושקע מאוד שהוא מדבר והם די הדגישו אותו.

אבל לא נורא אני בטוח שעוד נופתע :)

את מכירה גם את פרסונה 3 ו4 הרבה יותר טוב מהניסון המועט שלי איתם, אבל המשחק הזה מרגיש לי הרבה יותר רציני ואפל מפרסונה 3 שהרגיש לי קליל מדי מבחינת הנושאים שעלו בו.

הדמויות תלמידי בית ספר אבל זה עדיין מאוד רציני ואפל ובוגר.

כאילו, המשחק הכי אפל בסדרה הזו שראיתי בנתיים היה SJ, כמה מהדברים שהלכו שם פשוט מזעזעים, ברמה שסרט כמו פרפקט בלו נראה סרט דיסני לידם.
אבל אחריו פרסונה 5 הכי הרשים אותי, עם כמה שאני מזדהה עם הבעיות של הדמויות שלו.

או שאולי זה בגלל שהכל ביפנית נשמע לי אפל רציני מאיים ומבשר רעות :)
או גם וגם :)

אני בטוח שבסוף החוויה נסתכל עליו כמשחק מיוחד.

יש את ההרגשה הזו שאת משחקת במשהו אדיר :)
ואל תשכחי לאכול משהו עם ההתמכרות הזו שלך!

PlayGirl3

New member
אין לך מושג כמה 3 ו-4 היו "אפלים"

ואני מדברת איתך על דברים שלא מתקרבים למה שראיתי בינתיים ב-5, כמו דמויות ראשיות שנרצחו, דמויות שמנסות להתאבד, רוצח סדרתי וכו'. שלא לדבר בכלל על ה-bad endings.

PlayGirl3

New member
קניתי עכשיו משהו מדהים

קניתי מהרופאה שני אביזרים שמעלים לי SP כל פעם שמגיע התור שלי. כל אחד עלה 50K אז היה לי כסף רק לשניים בינתיים. שמתי אחד על הדמות הראשית ואחד על מורגנה כי הוא המרפא הראשי שלי. פשוט מדהים, לא צריך יותר לקוות למצוא חפצים שמעלים SP. נראה לי שאני יכולה אפילו לסיים את הארמון הרביעי בביקור אחד ככה. רק צריך לחסוך לעוד שניים כאלה וזה יהיה מושלם.

מגניב :) היא בטח נותנת אביזרים חדשים אם נהיים קרובים אליה?

כי אני לא זוכר שראיתי דבר כזה אצלה,הקשר שלי איתה ממש נמוך כי אני מעדיף לעשות דברים אחרים כרגע, אבל אני רוצה להשקיע בקשר איתה מתישהו, אמרת שהסיפור שלה מעניין :)

אני חייב להגיד שהMP פחות בעיה בשבילי כבר, מאז שאמרת שאפשר לברוח.

השמירה על הMP הפכה לעניין די פשוט. אני פשוט בורח מקרבות שאני יודע שסתם יגמרו לי את הMP ועם מנגנון הcover וההתגנבות הם הפכו את זה למעין
דאוס אקס כזה, די קל להימנע ככה מאויבים או פשוט לתקוף אויבים עם הילה כחולה וצהובה וליצור נתיב התחמקות.

אבל לכל צרה שלא תבוא הצמידי MP האלה בטח יהיו ממש טובים לבוסים.
במיוחד שאנחנו רוצים שמורגנה ירפא אותנו לפני קרבות בוס ועוד ישאר לו MP להיות המרפא בקרב.

הוא גם המרפא הראשי שלי כבר :) במיוחד עכשיו במבוך השני שהוא למד לי madia והוא בעצם מרפא את כל הקבוצה בייעילות.

ובטח בהמשך הוא יהיה זה שידע לעלות משהו כמו 100 או יותר HP לכל חבר קבוצה.

בנוגע לשיחה שלנו על הסיפור. אני דווקא חושב שהיו לא מעט דברים רצינים עד עכשיו, היה את החברה של אן שניסתה להתאבד בגלל קאמושידה.

והיה את אחד התלמידים של המורה לאומנות שהתאבד וזה רק מה שהיה עד עכשיו.(למרות שלא ראינו את ההתאבדות שלו בפועל )
ואני עדיין רק בהתחלה יחסית של המבוך השני. זה די אפל בעיני למרות שהיה מגניב אם היו מראים דברים יותר בהרחבה.

את בטח מתכוונת שהקודמים יותר אפלים, בגלל שהראו התאבדויות ורציחות בפירוט וזה קרה לדמויות שהיית קשורה אליהן?

אז כן לא היה דבר כזה עד עכשיו, אבל אולי הכותב פשוט לא רצה למחזר את מה שהוא עשה במשחקים הקודמים :)

אם בפרסונה 4 היה רוצח סדרתי אני לא הייתי רוצה ששוב יהיה משהו כזה נגיד.
מה שאני יכול להגיד שמפריע לי זה שהעלילה הראשית לא כזו מסקרנת, (או קיימת)

באמת חסרה איזו תעלומה מותחת או קונפליקט ראשי טוב, אבל זה משחק ארוך אז אני נותן להם צאנס.

אפילו במצב שהעלילה הראשית לא תהיה משהו מדהים,סיפורי הארמונות שווים את המסע הזה לגמרי בעיני, אבל שוב אני יכול להזדהות איתך אם זה מפריע גם לך, שאין קונפליט ראשי חזק בנתיים :)

עדיין לדעתי SJ לוקח את כולם,ניסו מעבדה בבני אדם, ניסוים בשדים, ופשוט אכזריות בכל פינה.

אנחנו ממש הצב והארנב כרגע
אבל אני מקווה לעקוף אותך בסופש הזה.
(אני אוכל להקדיש יום שלם למשחק השבוע,אז זה יהיה נוראי אם לא)

PlayGirl3

New member
לא בטוחה, זאת פעם ראשונה שבכלל בדקתי מה היא מוכרת

אני חושבת שהקשר שלי איתה ברמה 7 ואני צריכה עוד charm כדי להמשיך.
מה שבטוח היא נותנת לי הנחה. אולי פריטים חדשים נפתחים כתלות בתאריך.

יש את הסיפור מסגרת של החקירה מול Sae. אחרי שלוכדים את ג'וקר בתחילת המשחק, ואם שמת לב הבחור שתפס אותו (שגם רואים אותו שוב בסצינה של חגיגות הניצחון אחרי הארמון של קאמושידה ובעוד סצינה שאני לא בטוחה אם הגעת אליה כבר) אמר לו שמישהו מהקבוצה שלו בגד בו וככה הם לכדו אותו.
זה הדבר הכי מעניין במשחק בינתיים. כנראה יהיה צריך לגלות מי הסגיר אותנו כמו שב-4 היה צריך לגלות מי הרוצח.

אגב, לפרסונה 3 יש סרט של 4 פרקים. ממליצה לראות אם אתה לא חוזר לעולם לשחק בו.
לפרסונה 4 יש אנימה אבל די גרועה.

amithas190

New member
מישהו מעוניין להחליף משחקים על call of duty infinite warfare

תציעו מה שבא לכם

meishar84

New member
חחחח לא, סתם מטריל

המפות החדשות מעולות!!!!
עוד חודש יוצא עוד DLC, עשית טעות ענקית.

למעלה