שרשור ערב 2 היום ה-32 ב

ועוד11

New member
עד עכשיו התאפקתי שלא להיכנס לפורום, הלך דווקא לא רע.עד ש...

נכנסתי לצפייה בשידור כשהגברת עם השניצל טבעול, לא מסיימת להציג עצמה כקורבן החיים.
היא סבלה בילדותה, בכל פעם עולה נושא סבל האוכל. לכן אני מבקשת שמישהו יסביר פה אחת ולתמיד מהיכן הלגיטימציה להחרגתה מהקבוצה בנושא המזון?
האם רופא רשם את התווית האוכל הזה-טבעול- ואין בלתו? מה יקרה אם היא תאכל מזון אחר כמו שאר הקבוצה?
אודה על ההסבר.
---------------------------------------------------------------------------------------
ועניין השני : כמה אפשר לנגן על נושא "תומר הנוראי". אני מסתכלת על תומר וליבי ניכמר עליו. ביקש ממנה סליחה- הגברת לא תשכח ולא תיסלח! אין אדם שלא טועה ולא פוגע, מלאכים יש בשמיים. אבל ממה שאני רואה הגברת נהנית מהמעמד החדש שלה במסע ההתקבנות. עולים אליה לרגל לנחם אותה, מחלים את פניה ודואגים להביע בפניה את אהדתם. רק תומר מוחרם. הלבין את פניה, שומו שמיים.

Yalush2

New member
שרשור ערב 2 היום ה-32 ב

ערב טוב :)

לאחר הריב של תומר ולירז ולאחר ניסיונותיו להתנצל בפניה - תומר מנסה דרך חדשה ומכין עוגיות ללירז.

מסוק לישראל שמאוד מאוד מתרגש!
מגי מפתיעה ומתלהבת למרות שאלו לא בלונים

מגי נקראה לאח הגדול לקבל מסר מבחוץ ואחרי חצי שעה בערך יצאה בוכה זה יכול להיות גם מכתב או מסר מהמכולת (אולי היא חייבת כסף או משהו) (;
ישראל מנחם אותה ו… צינזור נו מחשבתם?

המשך ערב מקסים ומדהים

לואיזה77

New member
לך לצעוק למריה שאוהבים אותה

היא מדברת עם רועי וטוענת שאף אחד לא צועק לה ולכולם צועקים.ואותה שכחו.
רועי מקסים. אומר לה מלים יפות.

ט

טליצ3

Guest
לא סימה ולירון

סימה ולירז

shouldistay

Active member
אורנה חשבה שזה הילדים שלה... וזה בסה"כ היה חלק ממשימה

וכוכי דיברה איתה במקום

Pachulii

Well-known member
מה הקטע לעשות ולא להראות?! יורים לעצמם ברגל

הם לא מבינים שזה פוגע להם ברייטינג ולא מוסיף, אם אין עניין מסביב לתוכנית לצופי הערוץ אין עניין ברשת ואז אין עניין בעונה! לא צריך להיות גאון בשביל להבין.
&nbsp
הפקה מטומטמת. עד שמתחילים להניע דברים נכון......

בוייאקה מאן

Well-known member
הם לא הבינו כלום

הם עדין בטוחים שלהסתיר יגרום למתח אצל הצופים
והם לא קולטים שעד שהפרק משודר גם ככה הדיירים כבר המשיכו הלאה ומיצו את הנושא
ואז הוא כבר לא רלוונטי
עוד שעתיים מגי גבר תצחק וצרח כמו תמיד אז מחר בערב יהיה סביב זה עניין?

inbary1

New member
כי ההפקקה מטומטמים....

מנסים לייצר עיניין למחר לשידור, שאולי אם לא ישדרו עכשיו מה הדיבור בין ישראל למגי, אז אולי יהיה להם מחר יותר רייטינג....
ובנתיים, מה אנחנו אמורים לעשות עד מחר?! לגר** במרץ?! לא תודה, מוותרים על התענוג.....

אין רצף בין האירועים, ובכלל האח ב=הגדול נישמע וניראה כמו אחד שאם אבוא מאחוריו ואעשה לו בוווווו , ואני בת לצורך העיניין, הוא ידפוק את הספרינט של בלייף, וסביר להניח שיעלה גם על כיסא גבוה.....

inbary1

New member
נו, אני תותחית או לא?!

דיאגנוזה מדוייקת להפליא.....

בלי שום קשר, כי באמת לא בא לי לדבר על מרגלית, למי סימה אופה עוגה עם לירז? כי היא אמרה שלא תאפה לתומר כלום....

למעלה